Přejít na výpis diskuzí
The Elder Scrolls Online je slušná, ale obyčejná onlineovka
6.5.2014 | Adam Homola
82 příspěvků
-
Dojmy ze hrani komentovat nehodlam,ale cena neni 1200 Kč za hru + 360 Kč měsíčně za poplatky. Tedy muze byt,ale stejne tak se da sehnat hra za 900Kc a mesicni poplatky za 10E (tedy asi 270Kc mesicne). Stovka mesicne je sakra rozdil.
-
-
Jj treba mmoboost.cz ma dlouhodobe velmi solidni ceny.
-
-
njn kdyz nekdo nakupuje za kra.. ehm tak je jasne ze cena jde dolu ;)
-
-
Dulezite je, ze je to vyhodne pro me. Vic me zajimat nemusi ;-)
-
-
-
https://help.elderscrollsonline.com/app/answers/detail/a_id/6826/kw/subscription%20fee
-
-
Na nejmenovanem zahranicnim obchode se to da sehnat (60 denni karta) za 548Kc. Mam to koupeno a vyzkouseno. Tzn ze to cenou odpovida pulrocnimu predplatnemu.
-
-
Pokud to jde někde splašit levněji tak tím líp pro hráče, ale "velké peníze za malý zážitek" to jsou pořád.
-
-
To je asi dost subjektivni nazor. Ty se na to muzes podivat z pohledu, ze jsi narocny hrac a nebo mas malo penez. Jiny muze na to mit nazor, ze je to akorat a herni zazitek muze mit suprovy.
Ja osobne se sice nenachazim ani v jednom extremu, ale rozhodne me to neprijde jako hodne penez za maly uzitek.
PS: hru jsem sehnal za 950 tusim a predplacenou kartu jsem si poridil o nejakych 80 Kc levneji nez tu bylo uvedeno. Cena 1200 a 360 je z oficialniho webu, ktery je pro eura znacne nevyhodny a diky prekupnikum je mozne to koupit levneji. Kdyz nepocitam poplatky tak cena GW2 byla taky hodne vysoka na jejich oficialnim webu a dala se poridit levneji. -
-
Samozřejmě že je to subjektivní, stejně jako každá recenze. Ostatně jsou to "Dojmy z hraní" (a je pod nimi podepsaný jeden člověk), ne "Objektivní pravda". Názor, že TESO je skvělé mmo za super peníze nikomu neberu, ale nesdílím ho. V mých očích nehraje rozdíl pár stovek žádnou velkou roli - cena může mít vliv maximálně na to, jak snadno lze hru doporučit, nikoliv na kvalitu zážitku. Ten bude pořád stejný, ať už by TESO stálo pět tisíc, nebo by bylo free to play.
-
-
-
-
-
-
to je vysledek pristupu bethesdy v poslednich hrach (od falloutu 3) - usetrit peníze na špatnem enginu, celou hru udela nahodny generator (včetne dizajnu sveta a questu), vyvojari na hre nejsou zainteresovani a nepremyšlí. jaký pak asi muže byt vysledek?
-
-
Zrovna ESO ma skvely engine,bezici na plne detaily i na slabsich strojich. A velmi dobre snese i hodne hracu na jednom miste(coz neni u MMORPG takova samozrejmost jak by se mohlo zdat).
K designu sveta se radeji nevyjadruji,i tak me stejne nejspis nazves ''fanboyem'' nebo budes tvrdit ze se mnou nema cenu diskutovat. Vzdycky jenom neco zbleptnes,ale ze by jsi napsal neco ke hre samotne,to ne. Asi proto,ze jsi ji vubec nehral. -
-
Dovolím si nesouhlasit. Když hraju PvE, tak medium až high detaily okolo 40-50 FPS. To se dá, občas to jde až k 70ti. Mám Dual core 3Ghz, 4GB RAM, Radeon 7770 1GB DDR5. Ale v Cyrodillu(PvP zona) detaily shazuju skoro na minimum a FPS jde klidně ze 70ti(průměr na low/med nastavení pro single PvE) na 15 FPS v každé větší bitce. Přitom minimální konfigurace je o 5 tříd níže, recommended ani nechce takovou grafárnu. Potkal jsem několik lidí, co si s grafárnou za 25 tis. Kč stěžovali na to, že jim padá FPS na 25-30, když je kolem 60 hráčů. Když k tomu přidám šílený lagy v PvP na EU serverech, nepochopitelný problémy s prodloužením "subscription" a celým platebním systémem, tak odhadem půlka lidí jim teď utekla (někteří si stěžují, že jim na 2 pokusy o zaplacení zablkovali na kreditce 4 platby, k čemuž si někteří ještě připočítají nemalé úroky za blokované transakce).
K designu se vyjádřím: je naprosto luxusní! Alespoň pro mě je to krok kupředu - protože nové Wildstar nebo co sem se díval na GW2, to bych nepřekousl. Takový moc přehnaný postavy apod. Takový moc dětský. ESO má design a grafiku super, škoda jen, že architektura je copy-paste.
-
-
-
1 - fuj registrace do diskuze
2 - Homola Homola.. porovnavat mmo se singl.. klasicka "recenze" pro tuto hru.. ve vetsine pripadu to recenzuji lide, kteri proste maji jina ocekavani jinak to dopadnout nemuze..
3 - nektere kriticke postrehy jsou adekvatni nicmene celkovy dojem pusobi jako kdyby jste autorum doporucoval spachat sepuku a to neni rozhodne adekvatni :) -
-
2. Tohle není recenze ani v úvozovkách, jen subjektivní dojmy. Se singleplayerem to neporovnávám, v textu je pouze pár drobných zmínek o předchozích dílech TES například kvůli dabingu nebo 3rd person pohledu apod.
3. V závěru píšu že to špatná hra není a že mám v plánu ji hrát dál... -
Nechci se plést, ale ten článek není (a předpokládám že ani neměla být) recenze.
-
-
vidíš u toho co jsem psal uvozovky? nebo ne?
-
-
-
Zajimave... A to jste tu vychvalovali... Holt, marketing je marketing :D
-
-
Asi mi pamet neslouzi. muzes jim vytykat ze tu o tehle hre pisi casto,to ano. Ale nepamatuji se na vychvalovaci clanky. Naopak temer kazdy z clanku je rozporuplny.
-
-
tvoje nazory jsou irelevantni
-
-
To je fakt,ne nazor.
-
-
-
-
No už se nemůžu dočkat na novej datáč WoWu. Ten strčí do kapsy opět všechno to MMO svinstvo, které se vyrojilo za posledních pár let. Holt osvědčená kvalita je osvědčená kvalita. Kokotiny jako tohle ESO jsou pro socky. Stejnej engine jak SWTOR, stejnej osud F2P a do pěti let zrušení, jako nedávno WHO.
-
-
WHO bylo nejlepší mass PvP co jsem měl možnost kdy hrát. Sice zabugované až na půdu, od launche téměř neupdatované a zapomenuté. Nic z toho ale nemění fakt, že ten systém PvP, part a warband byl prostě nejlepší. Mělo to sice slabou grafiku, ale slušné animace.
-
Lol nenech se vysmat WoW po zabiti Artahse jiz nema prakticky co nabizet, od vydaní 3 datadiksu je to neustale se opakujici nastavovana kase, kterou hraji uz jen totalni zoufalci noliferi a zavislaci nebo boti, kazdy normalni MMO hrac tuhle slatatninu jiz davno nehraje a novy datadiks tuhle agonii jen prodluzuje, wowko je stejna sr*cka jako TESO a spol
-
-
ale prd .. dyt ja wow hraju hlavně kvuli lore,že když jsem žral Warcraft 1,2,3 .. tak ten příběh mně dostával a ve wow mam přiležitost se tam podivat ale za sebe .. a vylepšit vše. takže slataninu .. asi ne ;)
-
-
wowko je proste už stará dáma po plastikách, už to není ono a stratilo to dustojnost. navic blizzard je druha nejhorší firma v hernim prumyslu, tesne v zavesu za bethesdou
-
-
nechápu co je špatného na tom že je ve hře 5 aktivních schopností
i když jich je v některých jiných hrách víc tak se stejně ty schopnosti dají rozdělit do několika skupin v nichž jsou kouzla vždy s téměř stejným účinkem takže je to vlastně stejný jak mít 5 kouzel, jen méně přehledný
The Elder Scrolls Online sem sice nehrál ale hrál sem neverwinter kde je možno mít také jen několik aktivních schopností a je to podle mého mnohem lepší než ten klasický přeplácaný přístup -
Proste zastaralá, nic nového nepřinášející hra, která je P2P a P2W.
-
-
To prvni a druhe si hadam rozhodne kazdy sam, to treti je zbytecne komentovat.
-
A kde se tam platí za ten win? Už jsem to slyšel několikrát, ale pořád to tam nemůžu najít. To je těch 5% expů, ta rasa, která není lepší, než ostatní, nebo ten kůň? *7*
-
-
ano presne to
-
-
A kde že je v tom ten win?
-
-
5% dela hodne a ten kun taky... protoze ho ma vlastne kazdy v imperialni edici a ti co ho nechteji si snadno koupi sveho vlastniho za goldy ve hre, ktere ziskas relativne snadno *1*
-
-
-
-
-
Co byste čekali od bethesdy a jejího směšnýho enginu.kdyby neměli tu svou armádu fanatických fanoušku,tak jsou uplně v prdeli. Za hodně peněz málo muziky.za ty prachy,to je lepší investovat do Anthology edice.Pravda výhodné hlavně pro nové uchazeče..docela jim závidím.
-
Není to špatná hra. S tím souhlasím. Ale také to není RPG hřiště jako například Skyrim. Mám dokonce jisté pochybnosti zda si ta hra zaslouží zařazovat do stejné rodiny jako ostatní Scrolls hry.
Stylizace mne osobně přijde hrozná. Grafiku nijak hanit nebudu. Na té mi ve hře nezáleží. Ale výtvarný styl. S prvním trailerem jsem byl přesvědčený že dostanu vlastně Skyrim online. A upřímně? Byl bych spokojený.
Ale to nedostanete. Dostanete tuctové MMORPG se slušným bojovým systémem. Jakých jsou desítky.
Pokud si mohu dovolit radu. Nekupujte jí. Počkejte až přejde na Freetoplay. A pak pokud vás to bude bavit podporujte vývojáře. Ta hra si v současném stavu vaše si peníze nezaslouží.