Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě by se i líbilo kdyby byl loot nejen z mrtvých nepřátel, ale i z věcí které najdu například válet se na stole. Prostě klasicky sbírat věci které najdu různě v jeskyních, domech či v lese jak tomu v sérii TES vždy bývalo.
    • To bude.
    • walltar
      To pokud vím by mělo jít. Minimálně můžeš otevřít bednu (a podobně) jak v SP tes hrách a v nich bude taky loot. V nějakém videu sem viděl, jak bral chleba ze stolu.
      • holec89
        bude pekny sledovat respawn chleba :)
        • Tož to by měly udělat stejnej systém jako je v SWTOR. Questy by měly bejt uzamčený pro jednotlivce/skupinu v samostatných prostorách ohraničených bariérou (jako SWTOR :) ). Protože opravdu nevim jak by se třeba narvalo 100 lidí do nějakýho dungeonu ze Skyrimu či Oblivionu -.-
  • Pořád mám obavy, že to bude Tes-WOW, takováto mírná úprava nic neřeší dokud se budou v klíčových věcech držet "zažitého osvědčeného konceptu", půjde opět jen o WOW klon # 1001 a ve výsledku větší nebo menší propadák.
    Ale moc rád bych se pletl, protože svět TES mám už od stařičké Areny na 12 disket moc rád.
    • Lidi pomalu ve všech MMORPG vidí WoW klony. To je pak těžký a klidně si kdokoli může tvrdit, že i Guild Wars je WoW klon a já nevím co, i když je to naprostý nesmysl. Ve skutečnosti je opravdových WoW klonů jen docela málo. Já sám ten termín vůbec nemám rád. Pro mě není WoW vrcholem main stream MMORPG a je mi jedno, kolik to hraje lidí.
      • Klon WOW se vyznačuje těmito body:
        1. Systém nepřátel je stupidní "spawn" s aggro range, případně předscriptovanou procházkou navíc s téměř nulovou inteligencí protivníků.
        2. Základem "zábavy" PVE jsou exphunt/gearhunt/repetitivní primitivní questy.
        3. Smrt nemá žádný zásadnější dopad, uprdnutím hráč ožije. V PvP je systém NO-Loot.
        4. Svět je zcela statický a nereflektuje činnost největších guild a společenství hráčů - kráč nemá šanci na globálním měřítku další vývoj "svého světa" ovlivnit. Nemají možnost organizovat a pořádat vlastní eventy ani nijak zasahovat do vývoje světa.
        5. Svět není uvěřitelný, ale účelově rozsekaný na zóny pro "jednotlivé levely".
        6. Hrdinové mají předem archetypně rozdělené role, a vývoj postavy je defakto předem určen a je nevariabilní/svazující a lineární. A nelogický.
        7. Soubojový systém je hloupý ikonoklik s cooldowny na několik málo abilit jen v s různou silou účinku a různým efektem, což opět nedává prostor pro variabilitu ale vede k repetitivnímu stylu ubíjení davů protivníků stále dokola stejnou metodou (a vede k používání botů a powerlevelingu s jejich pomocí, protože předscriptovat primitivního bota na primitivní spawn ubitelný stále dokola primitivní taktikou je prostě - primitivní. )

MMO, které tímto "osvědčeným zažitým konceptem" funguje z alespoň 5 bodů z těch 7, je z mého pohledu WOW klon a tedy nezajímavé a zmrvené MMO bez ohledu na použité textury a lore. Jistě, před WOW takhle z velké části fungoval DAoC, EQ, ... Jenže právě úspěch WOW (neuvěřitelná jednoduchost tak, že jej dokáže hrát dítě 5+) vedl k tomu, že většina dalších prostě s mírnými odchylkami tento koncept kopíruje. A jak hra stárne tak aby přilákala ještě více lidí, zjednodušuje a urychluje vývoj proto, aby nováčci měli motivaci se přidat protože dokážou dohnat veterány. Což zase nasírá veterány, kteří mají tendence odcházet, ale často zůstávají díky sociálním vazbám na kamarády, co hrají, díky tomu, že se jim nechce zahodit to, co budovali X měsíců/let a nechce se jim začínat v novém klonu od nuly (a procházet si porodem repetitivního a nudného bezduchého probíhání stále se opakujících daily/přines/zabij questů někde jinde.
        • Nezbyva nez souhlasit.

Osobne cekam na HC MMO, optimalne bez levelingu (nac?), bez otazniku a vykricniku ... kde obchodnici pres den prodavaji, odpoledne sedi v hospode a pres noc chrapou doma, bez NPC ktere neustale stoji a cumi, ocekavajic, az si na ne hrac klikne. Ocekavam, ze z potvor nebude padat "brneni + 3" (to ho ten vlk do zaludku nacpal jak?), ale ze si z vlcich kuzi bud sam, nebo u nekoho necham zbroj vyrobit (trebas). Stejne tak cekam, ze mi mec vydrzi aspon par dnu/tydnu hrani(a bude mit smysl ho nejak udrzovat/vylepsovat), a ne ze za 10s najdu lepsi.

Ostatne viz trebas neverwinter ... davat do predmetu runy nema vubec smysl, protoze za minutu najdete predmet lepsi.

Predpokladam, ze postava by se mela prubezne (a pomalu) zlepsovat tim, co pouziva, ne tim, co kde naklipe hrac ... muze mit samo nejaky predpoklady dany rasou ... ale kdyz bude machat mecem, tak ji poroste sila ... kdyz bude kouzlit, tak inteligence ... a samo, pokud prestane machat mecem, tak sila bude postupne klesat.
    • No nelze všechny MMO pořád označovat za klon WoW... MMO je MMO... bude tam pobýhat spousta hráčů a plnit různé úkoly.. ale rozhodně spousta věcí bud euplně jinak než WoW... A to už je celkem dlouho u MMO že nejsou jako WoW... To jen tak furt někdo říká že jsou to klony WoW ale to už většinou nejsou... pokud se teda nejedná o nějaké rychlokvašky z Asie
    • walltar
      No tak já bych řekl, že wow klon to nebude ... pokud teda každý themepark nebereš jako wow klon. Soubojový systém bude jiný, povolání fungují jinak, resource systém je jiný, PvP funguje jinak ... já bych řekl, že je to takové další posunutí toho co nám přineslo GW2.
      • Toho co přineslo GW2, možná Tera nebo Neverwinter v soubojích.. rozhodně je to MMO té novější generace.
  • Na Tes O se těším.Ale!Pamatujete si jak si Bethesda zaregistrovala tu značku Redguard?Myslím že to nebude Dlcčko(navíc řekli že další nebudou)ale zbrusu nová hra ve světě Tes...Můj názor prosím neupalujte mě a jestli jo tak jen trošičku.
    • Upálím tě trošku a něžně.
      • http://imgur.com/r/all/IJRGs
      • Tilwaen
        Úplný svůdce *15*
    • Za redguardy sem hral moc rad. Vynikající šermíři!
      • A ja hral celkem rad za bretony :)
    • Proč ne, taky by to nebyl první Redguard, viz. The Elder Scrolls Adventures.
  • Příjde mi to jako snažit se odlišit od zažitých principů za každou cenu, ale..... Těchto hybridních tříd co umí od všeho trochu už jsem zažil spoustu, ale když příjde na lámání chleba v top dungách či Raidech, tak pokud nejste čistokrevnej tank, tak chcípnete, pokud nejste vyloženě healer, tak nic neuhealujete, a jako že dmg hrdinové budou pižlat bose 2 hodiny, protože umí taky od všeho trochu.... mno nevim..... Snad se jim to povede líp, než ostatním.
    • Nedělaj nic jinýho, než že prostě pracují na TES akorát v online podobě. Celý ten systém, který se představí v TESO, je znám už mnoho let ze single player her série The Elder Scrolls. I tam byly předdefinované classy, které si člověk ovšem mohl postupem doby různě upravit, takže třeba lučištník mohl léčit, používat firebally a já nevím co.

Mimochodem, hybridné třídy (classy) jsou v MMO zcela běžné. Z těch MMO co jsem hrál, bylo normální, že tank mohl tankovat, dělat dps a někdy dokonce healovat. Nevidím v tom problém.
    • ono záleží jak je ta hra postavená, já třeba občas hraji STO kde to rozdělení na ty klasický role je méně účiné než když každý umí od každého něco

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit