Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naprosto s tebou souhlasím.
  • walltar
    Já ji hrál po vydání a byla to jedna věc co mi tam vadila... Osobně nějak nemusím themepark MMO a do ESO sem šel kvůli zkušenosti se značkou. V SP TES hrách si se mohl toulat, objevovat lokace jak tě napadlo, dělat questy kde si chtěl... v ESO tě hra vedla přesným koridorem od jednoho questu od druhého. Totálně to zničilo to co jsem od TES hry chtěl.

Tohle je imho krok správným směrem, i když nevím jak vyřeší to že hra má questy které jsou navázané jeden na druhý.
  • Proč?
  • Nejak nechapu, ze ma z tohoto kroku nekdo radost. Hru jsem zacal hrat pred mesicem, tedy po dvou letech od vydani, relativne vyladeny produkt. Tento krok pro me ale znamena okamzity konec.
  • Trollí... Nejlepší MMO je podle chuti. Já hraju toto a další MMO a v dlouhodobé perspektivě u mě vyhrává Lord of the Rings Online. TESO na mě působí jako docela dobrá hra, ovšem není to moc MMO v tom smyslu, jak ho chápu. Na druhou stranu je docela snadné v TESO vyexpit a získat decentní vybavení narozdíl od LOTRO, kde se expí fakt dlooooooooooouuuuuuuuuuhooooo.
  • Toto mělo být už od začátku a říkal jsem to já a mnoho dalších. Systém quest linií a nutnost být určitý level, abyste mohli jít dělat questy do určité oblasti bylo špatně a vůbec to nesedělo k TES hře. Ve Skyrimu/Oblivionu/Morrowindu také můžete vylézt z díry a vypravit se v podstatě kamkoli. Tak to mělo být od začátku i v TESO.

V PVP se levely srovnávají už dávno vyjma těch veteran ranků, které se ale zrušily. V článku se uvádí tedy nepřesnost.
  • Roberthen
    Tak to sa teším a asi sa vrátim. Bola to dobrá hra ale odradzovalo ma v pozdejších fázach práve to klasické rozdelenie zon a quest hubov podla levelu. No ale ak sa priblížia filozofii elder scrolls tým, že si možem ísť kamkolvek tak super. Ak nedopadne LEGION pri WoWku tak sa presuniem sem *3*
  • To, že něco nehraješ ty neznamená, že to nikdo nehraje. Popravdě jsem rád že tam nejsi xD.
    Dle meho je to po EVE nejlepší MMO
  • Tohle jeste nekdo hraje ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit