Přejít na výpis diskuzí
The Elder Scrolls V: Skyrim - první dojmy
8.6.2011 | Lukáš Grygar
48 příspěvků
-
Ahoj pobezi mi nejak lidsky hra na Intel i3 2,1 GHz, 6gb ram, Nvidie GeForce GT540M 2 GB ?? Dik.
-
Třeba to není myšleno tak agresivně, jak jsi to pochopil. Možná si jen přečetl některé hystericko-spekulativní reakce v diskuzích a chtěl se k nim stručně, a tedy zjednodušeně vyjádřit.
Co máš na mysli tím úletem a pliváním, o kterém píšeš? Nečtu tady moc diskuzí, ale Lukáš Grygar se mi zdá natolik inteligentní, aby se do někoho bezdůvodně nenavážel, tak mě to dost překvapuje. -
podle mě to byla jen nějaká databáze věcí, což mi ale do té hry vůbec nesedí.
Douf´ám, že to zase zmodujou -
Mě u té hudby jen běhá mráz po zádech, ale tohle už je fakt moc :D
-
Byl to ale vůbec inventář? Si nedovedu představit že bych s tímhle nasadil brnění, šperky, lektvary ....... podle mě to je jenom nějaký systém rychlého výběru pro levou a pravou ruku a snad tam taky bude klasický inventář pro ostatní věci.
-
Ten inventar je opravdu na dve veci, pro konzole mozna OK, ale pro PCckare nepouzitelny. Uvedomte si kolik toho v inventari budete mit a tohle vsechno bude dostupny jen pres scroll? To se uscrollujeme k smrti. Uz vidim jak15 vterin scrollujete kvuli zakouzleni fireballu a prosim nerikejte mi,ze to poresi hotkeys.
Snad na PC bude inventar upravenej. -
Tak našly se výjimky. Třeba Mass effect 1, ale i 2 jsem si docela užil. Mafii 2 také. Starcraft 2 a Napoleon Total war jsou také kvalitní kousky. Ale v zásadě máš pravdu, že ty hry už nejsou to co bývaly.
-
Kolac, hráj jsi vůbec někdy aspoň jediný TES ? ..Chuck neChuck, je fuck kolik abilit umíš, tohle není mmorpg.
-
super video loooool, dík že jsi sem dal odkaz:))
-
Jj mám to podobně ;)
-
já si jeden čas myslel že už mě hry nebaví tak jako dřív, ale to je tim že ted posledních 5 let byla etapa sraček... ale ted se u spousty her blýská na lepší časy :-)
-
omg tak to proste nema chybu *1*
-
Pobavilo *1* ...pockaj ty si to myslel vazne?
-
OMG! *1* Jake dobre a tych poslednych 5 sekund, no co k tomu dodat, true sotry *1* *1*
-
"menenie pohladu je vpodstate ucelove kopirovanie z Fallout 3"
my head is full of fuck! -
Lukáši, jak tě tak poslouchám a čtu, tak si říkám, jestli to u tebe náhodou nevypadalo nějak takhle *1*
http://www.videacesky.cz/skece/reakce-na-skyrim -
Troll in the dungeon ...
-
lol me zaujal ten borec v 5:25 kde taha tu kladu, kdyz kladu poklada tak si to malem polozil na hlavu
-
On je rozdil mezi treba "prejrealistickym" CoD a fantasy RPG, ktery stoji na vyvoji postavy. Vyslechteni "Chucka Norrise" je jedna z hlavnich motivaci.
Ony vsechny ty tvoje poznamky ocividne vychazej z toho, ze nemas paru o cem mluvis... -
mne len ide o princip, ludia su proste pokrytci ked na jednu vec nadavju pricom tu istu v inom prevedeni uznavaju :D