Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    Lukáši, jak tě tak poslouchám a čtu, tak si říkám, jestli to u tebe náhodou nevypadalo nějak takhle *1*
    http://www.videacesky.cz/skece/reakce-na-skyrim
    • Spades
      Mě u té hudby jen běhá mráz po zádech, ale tohle už je fakt moc :D
    • super video loooool, dík že jsi sem dal odkaz:))
    • omg tak to proste nema chybu *1*
    • OMG! *1* Jake dobre a tych poslednych 5 sekund, no co k tomu dodat, true sotry *1* *1*
  • KIMCID
    hezkej článek *3*
  • Odulin
    Kdybych se těšil na tuhle gamesku ještě o kousek víc, tak se asi po*eru. Ne vážně, jedna z mála sérii, která ve mně ještě dokáže vyvolat příjemné mravenčení a zatím to vypadá vše bude tak jak má.
    • já si jeden čas myslel že už mě hry nebaví tak jako dřív, ale to je tim že ted posledních 5 let byla etapa sraček... ale ted se u spousty her blýská na lepší časy :-)
      • Tak našly se výjimky. Třeba Mass effect 1, ale i 2 jsem si docela užil. Mafii 2 také. Starcraft 2 a Napoleon Total war jsou také kvalitní kousky. Ale v zásadě máš pravdu, že ty hry už nejsou to co bývaly.
      • Odulin
        Jj mám to podobně ;)
  • lol me zaujal ten borec v 5:25 kde taha tu kladu, kdyz kladu poklada tak si to malem polozil na hlavu
  • smejki
    vypadá to na úspěšný reparát. juch!
  • OMG! :-D
  • kdyz uz je to teda plne konzolova hra tak by me by zajimala PC verze, jestli bude aspon trosku upraveny interface a ovladani aby lepe sedelo na mys/klavesnice
    • Cajk
      sám sis odpověděl..trochu.
  • christianus
    Taky vam to mesto tak strasne pripomina Edoras? :D
  • lol, ten koniec mi prisiel nieco na styl ,, we need moaaar dragons!,, :D
  • Spousta nových, šťavnatých informací. Supr. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit