-
LOL 30 FPS lock tak v tom případě si to stáhnu z torentu takvou zhovadilost jako zamykání FPS nehodlám finančně podporovat.
-
co se týče hry.. je super.. obtížnost i na casual ....má co dělat.. :D *16* *16* *16* *13*
-
Je to nějaké divné, v nastavení jsem dal všechno na minimum, ale víc jak 30 fps z toho nevytáhnu, možná 31 v temných místech, ale jen výjimečně. Co dělám blbě?
-
-
Nic nedelas blbe, to jenom nextgen dorazil uz i k tobe.
-
-
Tak pokud je toto "nextgen" tak pak potes koste... Stacilo mi ted to demo co vyslo na PC, optimalizace naprosto tragicka, naroky zcela neodpovidajici grafickemu ztvarneni a to jedno zda-li s 60 fps unlockem ci bez, nad 40 snimku (maximalne) se nedostanu snad ani v nejake uzke chodbe, natoz v otevrenejsim prostranstvi kam to pada k +/- 23-25 fps bez ohledu na tech par nastaveni co tam je. Docela odvaha, vytasit se s takovymto demem.
-
-
Hra ma 30 fps lock :-D
-
-
Hraju to r9 290x a pohoda pod 30 fps lock to nejde a jak jsem to zkoušel na amd 7870 2Gb tak to šlo hodně rychle dolu i na 15 fps na max ale na high to celkem jelo.
-
-
tak to je supeeeeer
-
-
Hral to nekdo na PC už? Fakt potrebuju 4GB vram na plne detaily?
-
-
Mám kartu s 2GB VRAM - vše v možnostech grafiky mám povoleno, stíny na high a u AA mám FXAA. V menu na začátku je pohyb myši pomalejší, ale ve hře už je potom vše naprosto ok. Hraje se perfektně.
-
-
pro me jednoznacne lepsi nez posrany alien isolation
-
-
co to tu zkousis?
-
-
A co když jsem žádnej RE nehrál a celkem mě to láká? Mám zkuženost jen s Alone in the Dark (1, 2) na PC. Mám si přihodit nějakej bodík navíc?
-
-
Já hrál snad všechny RE, co jsou a dva bodíky jsem si k tomu taky přihodil. Je to skvělá horrorová hra *3*
-
-
Škoda, že nikdo neudělá další díl The Suffering, to byla má oblíbená série, která podle mě skvěle zvládala jak horor, tak akci.
-
-
Jo, to byla skvělá dvoudílná série.
-
-
S tou reklamou už si děláte srandu ne?
adblock a hotovo - a už je mi úplně jedno jestli to spravíte. Za akové jednání si to nezasloužíte.
Na hrubý pytel hrubá záplata. -
http://youtu.be/du9mcy-qAwU
-
-
hm, to vypadá skvěle.
-