Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *16* *16* *16* hodně blbů nechápe, že každý má jiný pohled na věc.. a každý má jiné očekávání.. nadávat recenzentovi za jeho názor.. *16* *16* *16* Noobs *13* *13*
    • Tohle není o názoru. hleTo je prostě a jednoduše o recenzi. Lukinek si zde vyplakal oči svým estétským způsobem a neřekl zhola nic. Jen ten pociteček, že? Luki... Recenze hudby mu jde. Ale na tohle už nemá. Tvoje recenze lukáši je mi tak na dvě věci....
      • jak nerekl zhola nic? uz to tady nekdo psal ale lidi ctete vubec?
  • Hnisavec
    Podľa mňa je Grygar absolútne nevhodný recenzent na túto hru, špinavý bizarný horor...skôr Olejník, ktorý si patrične užil i Outlast...horor má byť v prvom rade o vyvolaní strachu a atmosféry, príbeh je druhoradý, viac záleží na postavách a situáciach.

Paradoxne, čo vyčíta Evil Within mu nevadilo na Bioshock Infinite, vrátane marasu a maglajzu namiesto normálneho príbehu ako bol v geniálnej jedničke a len repetitívne prevzatie mechaník z predchodcov a bola to 10tková hra...

i keby dostal Diabolská Wifina 0/10 i tak to dnes kupujem na PS4 a patrične si to v noci osamote užijem *14* *14* *14* *14*

btw...videl som cca pár tisíc hororov vrátane všetkých možných obskurností a ak sa teší na hororovú hru taký fanúšik, môžete vsadiť krk nato, že to bude minimálne dobré...

btw. Kto ešte nevidel nový release The Canal, tak to rýchlo napravte...jeden z hororov roka, u mňa ešte lepšie ako Sinister....
    • residentevilfans
      Musim souhlasit.Tahle recenze mi nic nerika o hernich mechanikach hry ,napr. stealth dale monstra,atmosfera,hlavni zaporak atd.. Je to jen srovnavani s re4.Nic proti Lukasovi ,ale tuhle hru recenzovat nemel. *5* PS: Zaverecnej song mi ted zni v hlave (Vystih celou hru)!
      • tohle uz je fakt na palici... o mechanikach se v recenzi mluvi, rozebira tam boj atd... moznost vyridit nepratele jinak. tady vladne nejaka kolektivni slepota, jen protoze nekomu nevoni grygarovy nazory?!
    • no tohle asi tezko vyvola strach kdyz je to dokola to same... nemocnice, zenska s dlouhymi vlasy, fakt originalni strasidelna atmosfera *2*
      • Hnisavec
        hmm ako tvorca donedávna najväčšej hororovej komunity na facebooku, ktorá mala cez 30tisíc členov som myslím nato viac erudovaný, než nejaký noname Pepa v chate...
        • vlastik.plaminek
          Napsal noname Jožo ze salaše?
        • spider ma pravdu, akorat jsi ted se svou kinder skupinou a sinistrem jako hororem roku potvrdil, ze hororu ve skutecnosti moc nerozumis ;)
          • Ano moj..nauc sa citat poprve...nikde nepisem ze je Sinister horor roka tupohlav a za druhe je to cool ist proti mainstreamu a pindat na kvalitny film ktory je vo vseobecnej oblube ale to ti nepridava nic na odbornosti...takych sralov sa naslo denne tucet na stranke..vacsinou tupe kiddos co sa zmohli na nuuuda...to je hovaduna a podobne...ich nazor a ani tvoj samozrejme nikoho nezaujima
  • Nemam rad Resident Evil hry ani Silent Hill hry. Su to japonske slataniny, ktore sa len hraju na umenie. Je to hnus. Toto je asi rovnake.
  • hmm, v prubehu par tydnu vyšel shadow of mordor, AI a ted tohle, to jste za to vysolili 150€ na steamu? tak doufám že víte že za nelegalni sw mužete jit do vezeni
    • Alien Isolation Digital Deluxe Edition ma stal 32 eur, Shadow of Mordor som kupil vcera za 27 eur a na Evil within zatial kaslem, mozno v extra zlave sa nato pozriem.
      Takze to mam za dve hry nejakych 60 eur, nech pocitam ako chcem, tak mi to stale nevychadza na 150 eur za tri hry *8*
    • Ano ja to vim, pseudo rpg Mordor sem nehral ani nebudu, to stejny tuhle obludnost! Ovsem za Aliena sem zaplatil a nelituju, hra roku uz je jasna!
      • Alien je uzasna hra! akurat som v poselednej misii, hned po nej si to davam znovu na hard a potom idem na dlc *3*
        • Tak to ja jeste zdaleka nejsu nakoncu, nastesti :-) Uz aby se setmelo, a mohl sem jit zase parit :-)
          • tak ja uz tam mam nahranych aj peknych 32 hodin :D stredna obtiaznost a este ma caka si polovica z poslednej misie, slusna hracia doba na prvy zatah :D ale stale ma to bavi, inak sa snazim prehladavat kazdu miestnost a neponahlal som hned dopredu i ked dobrych 5 hodin som stravil schovany pred alienom a androidmi :D
  • pockat pockat...chapem spravne, ze tato hra bezi na 30fps aj na PC a po povoleni 60fps to robi same problemy a hra nefunguje korektne? Navyse technicky vyzera skor priemerne a oni pisali, ze vyzaduje 4GB VRAM?
    Kriste jezisi....kde sme sa to dostali, ved pri 30fps mi tato sranda musi vytazit grafiku tak max. na 20-30%...teraz neviem, ci mam mat radost, ze mi karta dlho vydrzi, alebo skor nariekat, pretoze na 30fps staci aj uplny low-end *11*
    • to ani grafiku nevytezi na max mam gtx660 oc s 3g a hra me bere jenom 40% vykonu meho pc a protom mam vse na max a hra jede na 30fps zatim jsem v chapter 4 a zadny problem akorat textury a stiny jsou na hru z roku 2014 nic moc
      • aha, tak potom sorry, oprava...moja grafika bude vytazena tak na 10% *1*
        Tak ako, ked su tiene a texturi nic moc, tak kde chceli narvat tych plnych 4GB VRAM uz vobec nechapem *1*
        • prehanaju to, ale staci uvazovat o ultraHD rozliseni so vsetkym na max a bude ti 4GB malo aj ta tvoja 10% karta :)
  • Tak hraci na forech na hru docela nadavaji, hra ma spatne pomer stran, jede jako slow motion, a pri zvyseni snimku na 60 je kvuli poctu chyb prakticky nehratelna, doskakujici textury sou taky samozrejmost. No jestli je to pravda, tak at dou vyvojari do haje, dalsi nextgen pecka v akci!
    • byly varovani, že to nemaji odemykat. ja bych dal 30 fps do všech her povinne protože to jak pc hráči šílene točí kamerou a delají bunny hopping aby je nic nezasahlo, je trapný
      • omg kdyz vam konzole neutahnou trochu rychlejsi toceni kamerou si bez stezovat jinam
      • boze to je trapna hlaska. proste na pc nehrajeme jak sneci s auto-aim jako konzolisti staci porovnat battlefield pc a konzolovy gameplay
        • kennyB
          Že ty tak mluvíš o trapné hlášce, když tu zase vytahuješ již milionkrát provařenej komentář o auto-aimu. Mimoto, nedávno tu bylo video tuším z CoD, kde konzolovej borec ukazuje svoje dovednosti v téhle hře. To by jsi čuměl, co uměl *1* Ale jak jinak, pc elita muší mít vždycky navrch, že *1*
          • kdo tady mluvi o cod cod je odpad
            • kennyB
              Psal jsi o porovnání hraní na pc a konzoli, nemůžu za to, že to bylo video zrovna z CoD *7*
        • konzolový je víc real
          • Bargud
            Pobavils! :D
            Díky.
  • del0
    Tak tohle je ta super optimalizovaná multiplatformní hra, která chce 4GB na kartě? Oh wait... 7/10 a ještě to vypadá jako blitky. Je vidět, že těch 4GB je oprávněných, kam se hrabe takový Star Citizen. Předpokládám, že teď bych se měl klanět vývojářům za to, že to udělali i na PC. Ne, díky. Ať se radši pokloní oni a nechají si ho tam šoupnout od SONÍka.
    • nebreč a raději si běž ukradnout nějaký další nick, tahle hra má aspoň akutalní animace na rozdíl od SC x
      • del0
        Nebreč? Hmm, chlapec je vtipálek. Mě je ta hra ukradená, tak bacha, ať ti nepraskne žilka. Jedinej, kdo by tu měl brečet si ty. Zaseklej ve 30fps a blitkoidní grafice. *15* Ale pojď mi namluvit, že ti to jakože mám závidět, rolníčku. *15* Btw, srovnávat animace v aplha verzi, kde je většina věcí placeholder s full verzí, to chce slušnou dávku demence. *15*
        • frag.ment
          No já mám na PS4 celkem 8 GB grafické paměti, když se to tak vezme (GDDR5), takže se s optimalizací nemusí zase tak párat.. Něco sežere systém, něco AI a celkovej kód (to fakt netuším, kolik to může být) a i tak může klidně zůstat 4-5 GB jen na grafiku.
  • MARTASLJ19
    Úprimne katastrofálna recenzia. Pomaly skôr porovnávanie s 10 ročnou hrou(RESI 4),čo by bolo OK, len autor to porovnáva zle a jeho štýl písania je na úrovni žiaka základnej školy.

"Že máme v roce 2014 upřímný důvod chválit hru, která jen opakuje to, co dělala její uctívaná kmotřička deset let nazpátek? To mě, přiznám se, děsí úplně nejvíc."

Sa autor s koňom zrazil? A ako je to s inými hrami?!Hmmm len odstránia chyby predchodcu, sú väčšie, lepšie, ale nemenia čo dobre funguje. Každému bolo jasné, že toto bude hra na štýl RESI 4 s atmosférou prvých RESI. Čo tam autor čakal, že sa tam zombíci postavia na hlavu a začnú sa točiť? *1*
    • "jeho štýl písania je na úrovni žiaka základnej školy"

Však má Šerminátor taky jen základku. Tos nevěděl?
      • o to je vic pozoruhodne, jak dobre pise. lepe nez kdokoli jiny u nas...
        • Škola není všechno :)
    • Robotron3
      Evidentně Lukáš Grygar psal o přístupu k hratelnosti, herním mechanikám. Tyhle věci se napříč desetiletími mění naprosto zásadně, a i u žánru, který jinak zůstává obsahem stejný.

A ještě navíc ten povzdech byl myšlen opačně, že ho děsí právě dnešní doba a stav herní scény, kdy něco, co se opakuje deset let na zad, v dnešní konkurenci je vlastně super hra. Takže ta poznámka pro hru vyznívá pozitivně.

Opravdu mě dostává, jak lidé, kteří nejsou schopni ani porozumět textu, kritizují recenzenta za to, že neumí psát :)
    • michaliuz18
      presne tak marťasko :D
    • Podle recenze je hratelnost super, ale všechno ostatní hloupé a předvídatelné. A jak čtu nové recenze vycházející jinde tak i tam se na tom všichni dost shodnou *3*
  • Co se tak dívám na technickou stánku (těch 30fps je zase nějaká sranda?) tak mám pocit, že vývojáři jsou čím dál blbější nebo línější nebo já nevím. A jako bonus se ještě hráčům smějou do xichtu, když vydávají taková přiblblá prohlášení. Hodně smutné.
    • nabourej se do Matrixu a unlockni si 120FPS...
  • Dávejte mi klidně mínusy, ale ten opěvovaný a legendární Resident Evil 4 je na PC nehratelný a to ani v anniversary verzi. Zkoušel jsem to několikrát, ale to ovládání je prostě nepoužitelné. Rozhlížet se myší a postavu muset otáčet klávesami, to snad v žádné jiné hře není. Na konzolích to možná je legenda, na PC nehratelná záležitost.

Evil Within si zahraji, ale nic od toho nečekám, zvláště po mimořádném hororovém zážitku v Alien: Isolation. Stahuji samozřejmě pirátskou verzi od Reloaded, jako 99% českých hráčů.
    • Bargud
      Bimbas: Nějaké čísla k dispozice asi nemáš co? Vážně jsme to potřebovali vědět...
    • Keyz
      Je zde takový nešvar, že konzole = pc = telefon = lednička (jestli tam jde hrát). Skoro vůbec se neřeší rozdíly mezi různými platformami a to co je někde skvěle uděláno, jinde to je klidně na vyhození z okna.

Prostě se to nedá skoro hrát. No, ale když se o tom nemluví, ten dojem se logicky posiluje.
    • hraj to na gamepadu bimbasi...
      • Keyz
        Stejný kec jako: Koupím si auto v Anglii co bude mít volant na jiné straně. Namísto toho aby to výrobce udělal dobře pro danou zem (platformu), tak to musím řešit sám. To je panečku myšlenka.

Navíc předěláváš hry, které se ovládají pár čudlíky na myš a klávesnici kde máš větší možnosti. Tedy nemáš problém, že by to prostě nešlo, protože by tam nebyl prostor. Jde to, když to amatéři často modifikují v den vydání *15*
        • Gamepad je zakladni periferie tak maximalne u naprosto odflaklych portu. Vse ostatni si pohodlne zahrajes s myskou a klavesnici.
        • už ses vymluvil trapko? Tak ti řeknu jednu věc, gamepad je základní periférie pro PC -hráče, navíc TPS je žánr dělán na gamepad..
          • Bargud
            del: tak upaluj hrát třeba strategie (například Wargame) nebo Armu na ten svůj gamepad. To bychom se nasmáli..."základní periférie" :D
      • Zkoušel jsem, taky na nic, než se člověk otočí, tak má zombii na krku. Prostě u takové hry se musí člověk hýbat rychle a okamžitě, a ne jak zpomalený film a mentál.
        • kennyB
          Neumím to hrát, proto je to nehratelné *1* Tohle holt není CoD, aby jsi tam všechno dělal rychlostí blesku...
          • Blbe, já hrál na PC ještě když jsi plaval v koulích. Je to prostě port na h o v n o a basta.
        • Inquisitor
          Já jsem to na gamepadu dohrál v pohodě. Jenom se to musíš naučit hrát, tomu systému se přizpůsobit i když je to ze začátku těžký. Mě to tak hrozný nepřišlo protože mám nahráno RE z PSX a tam se to hrálo v podstatě stejně.
        • Vždyť to není pravda. Jsi jen jasný neschopný kopyto. Holt to nezvládáš, gumo, v ničem jiným to není.
          • A ty jsi zase č u r á k.
        • mě to na gamepadu šla, ta hra má takové pomalé ovládání a je to plus, daleko větší problém je, že tam chybí titulky v animačkách...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit