Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Hlavně jeden je 4:3 další 16:9 a do toho skočí vido s reklamou a tedy není možné ihned pokračovat na další obrázek. Protože nějakého chytráka napadlo, že do sekce "galerie" narve video a aby naštval co nejvíce lidí tak, to narve do středu a zablokuje tak posun v prohlížení.

*16*

Sice se dají obrázky zvětšit ale to bych nedoporučoval. Je to hnus a navíc se to zvětší divně. Neroztáhne se to na obrazovku.
  • Mato1987
    Už to ťahám, má to cez 31 gb, tak to potrvá nejakú tú chvílu *15* Na túto hru som sa ako na jednu z mála tohto roku veľmi tešil *3*
  • Mam z tehle hry rozporuplny pocity, rozhodne nebudu kupovat driv jak za pul roku. Neni treba hra podobna The Sufering? Ten me bavil moc. Tohle me od zacatku prijde divny, netrpi hra konzolovym ovladanim?
  • tak jesteze tohle neni ten pripad... alespon podle textu, vyborna recenze!
  • ucho
    Však jí dal 7/10, to je solidní hodnocení. Obzvlášť pro fanoušky žánru... Tomb Raider tady od Bacha dostal 7/10 a tam je to u mě skoro desítková hra :)
  • ucho
    proč jsou v galerii i nějaký hnusný obrázky, co mají rozlišení snad 100x100?
  • JustinBieber
    budete mě platit rozbite sluchatka za ty reklamy. Ucet poslu to se nebojte.. i o sluch sem malem prisel kua
  • btw kdo Recenzoval Bayonettu 2 v Levelu, parádní hra a tam dostane 60%, kdo zas tam ze sebe dělá trolíka?
  • ano bude se to škubat jako např. V Theifovi, takže fráze si nech, Mordor mě taky nezajímá - jelikož je kravina, ale tohle by mě zajímalo
  • Proč jsou u recenzí na konzolích v sekci obrázky nějaké promo obrázky? To není dnes nijak možné na konzoli udělat obrázek přímo ze hry? Aby byl vidět, HUD, kamera atd. Tohle neřekne vůbec nic. Takové divné záběry.
  • Pan recenzent by si měl na čelo nechat vykérovat znak renaultu ta hra je super
  • Robotron3
    V prvních RE byla soubojová akční/složka nejlepší, když na ní ještě nedošlo. To je u mě pravej horor, bát se i svýho stínu, i když se zatim nic neděje *4*
  • Jack1947
    No tak minimálně se budeš bát a na survival i trochu zapotíš... *3*
  • Samozřejmě, že není. Shadow of Mordor "chce" 6GB při ultra texturách, ale v pohodě jsem to hrál s gtx760, která má 2GB. Si myslíš, že když máš míň VRAM, tak se to bude škubat? Blbost. To je o celkovém výkonu PC.
  • tak Resident měl ještě skvělé postavy a celé universum. Jak píše pan Grygar, za Leona se prostě dobře hraje....
  • Proč si to nepřiznat, ale příběh ve všech Resident evilech byl vždycky debilní (ale asi tak 10x lepší než v RE filmech)a hrál druhé housle. O co šlo byla akční/soubojová složka a ta byla vždy výborná a hluboká, tak jak to umí jen japonci. Pokud je v tomto ohledu Evil Within v pořádku tak sem s ním.
  • Víte co mě děsí? Recenze od lidí, co o žánru nic neví...
  • Tak jak je to s VRAM? Opravdu je potřeba 4GB?
  • Asi jsme oba četli jinou recenzi, protože já teď kdybych hru kupoval vím co očekávat a to je pro mě asi hlavní, nepotřebuju už z recenze o hře vědět první poslední snad ne? ..Ale každý to má asi jinak :-)
  • Ono záleží...pro někoho otřesnou a pro někoho naopak. Mě osobně A:I baví, ale s některými věcmi v recenzi jsem taky souhlasil...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit