-
pockat pockat...chapem spravne, ze tato hra bezi na 30fps aj na PC a po povoleni 60fps to robi same problemy a hra nefunguje korektne? Navyse technicky vyzera skor priemerne a oni pisali, ze vyzaduje 4GB VRAM?
Kriste jezisi....kde sme sa to dostali, ved pri 30fps mi tato sranda musi vytazit grafiku tak max. na 20-30%...teraz neviem, ci mam mat radost, ze mi karta dlho vydrzi, alebo skor nariekat, pretoze na 30fps staci aj uplny low-end *11* -
o to je vic pozoruhodne, jak dobre pise. lepe nez kdokoli jiny u nas...
-
Tak hraci na forech na hru docela nadavaji, hra ma spatne pomer stran, jede jako slow motion, a pri zvyseni snimku na 60 je kvuli poctu chyb prakticky nehratelna, doskakujici textury sou taky samozrejmost. No jestli je to pravda, tak at dou vyvojari do haje, dalsi nextgen pecka v akci!
-
nebreč a raději si běž ukradnout nějaký další nick, tahle hra má aspoň akutalní animace na rozdíl od SC x
-
Neumím to hrát, proto je to nehratelné *1* Tohle holt není CoD, aby jsi tam všechno dělal rychlostí blesku...
-
Tak tohle je ta super optimalizovaná multiplatformní hra, která chce 4GB na kartě? Oh wait... 7/10 a ještě to vypadá jako blitky. Je vidět, že těch 4GB je oprávněných, kam se hrabe takový Star Citizen. Předpokládám, že teď bych se měl klanět vývojářům za to, že to udělali i na PC. Ne, díky. Ať se radši pokloní oni a nechají si ho tam šoupnout od SONÍka.
-
Já jsem to na gamepadu dohrál v pohodě. Jenom se to musíš naučit hrát, tomu systému se přizpůsobit i když je to ze začátku těžký. Mě to tak hrozný nepřišlo protože mám nahráno RE z PSX a tam se to hrálo v podstatě stejně.
-
"jeho štýl písania je na úrovni žiaka základnej školy"
Však má Šerminátor taky jen základku. Tos nevěděl? -
Jedno slovo: lenost. Ale taky co chceš od games, že... *6*
-
tak oni ti chtějí dodat filmovější zážitek a ty jim za to nadáváš? prd tomu rozumíš.
-
Evidentně Lukáš Grygar psal o přístupu k hratelnosti, herním mechanikám. Tyhle věci se napříč desetiletími mění naprosto zásadně, a i u žánru, který jinak zůstává obsahem stejný.
A ještě navíc ten povzdech byl myšlen opačně, že ho děsí právě dnešní doba a stav herní scény, kdy něco, co se opakuje deset let na zad, v dnešní konkurenci je vlastně super hra. Takže ta poznámka pro hru vyznívá pozitivně.
Opravdu mě dostává, jak lidé, kteří nejsou schopni ani porozumět textu, kritizují recenzenta za to, že neumí psát :) -
To tě to hodnocení od no-name recenzenta s pouze základní školou snad nutí nezahrát si to a neutvořit si na to vlastní názor? *7*
-
presne tak marťasko :D
-
chapem, v poriadku :) je to len nazor ne vsetko sa mi musi hned pacit :D
-
Podle recenze je hratelnost super, ale všechno ostatní hloupé a předvídatelné. A jak čtu nové recenze vycházející jinde tak i tam se na tom všichni dost shodnou *3*
-
Nj, potrefená husa... *1*
-
Úprimne katastrofálna recenzia. Pomaly skôr porovnávanie s 10 ročnou hrou(RESI 4),čo by bolo OK, len autor to porovnáva zle a jeho štýl písania je na úrovni žiaka základnej školy.
"Že máme v roce 2014 upřímný důvod chválit hru, která jen opakuje to, co dělala její uctívaná kmotřička deset let nazpátek? To mě, přiznám se, děsí úplně nejvíc."
Sa autor s koňom zrazil? A ako je to s inými hrami?!Hmmm len odstránia chyby predchodcu, sú väčšie, lepšie, ale nemenia čo dobre funguje. Každému bolo jasné, že toto bude hra na štýl RESI 4 s atmosférou prvých RESI. Čo tam autor čakal, že sa tam zombíci postavia na hlavu a začnú sa točiť? *1* -
zalez gumo, já budu rád i ta těch 30FPS se svým PC :)
-
nabourej se do Matrixu a unlockni si 120FPS...
-
I s tim mají pak někteří určitě problém...