-
kdo tady mluvi o cod cod je odpad
-
*16* *16* *16* hodně blbů nechápe, že každý má jiný pohled na věc.. a každý má jiné očekávání.. nadávat recenzentovi za jeho názor.. *16* *16* *16* Noobs *13* *13*
-
Že ty tak mluvíš o trapné hlášce, když tu zase vytahuješ již milionkrát provařenej komentář o auto-aimu. Mimoto, nedávno tu bylo video tuším z CoD, kde konzolovej borec ukazuje svoje dovednosti v téhle hře. To by jsi čuměl, co uměl *1* Ale jak jinak, pc elita muší mít vždycky navrch, že *1*
-
Musim souhlasit.Tahle recenze mi nic nerika o hernich mechanikach hry ,napr. stealth dale monstra,atmosfera,hlavni zaporak atd.. Je to jen srovnavani s re4.Nic proti Lukasovi ,ale tuhle hru recenzovat nemel. *5* PS: Zaverecnej song mi ted zni v hlave (Vystih celou hru)!
-
hmm ako tvorca donedávna najväčšej hororovej komunity na facebooku, ktorá mala cez 30tisíc členov som myslím nato viac erudovaný, než nejaký noname Pepa v chate...
-
jeden z nejznamejsich ceskych recenzentu je no-name jo? vtipalku *7*
-
no tohle asi tezko vyvola strach kdyz je to dokola to same... nemocnice, zenska s dlouhymi vlasy, fakt originalni strasidelna atmosfera *2*
-
Tak to ja jeste zdaleka nejsu nakoncu, nastesti :-) Uz aby se setmelo, a mohl sem jit zase parit :-)
-
Podľa mňa je Grygar absolútne nevhodný recenzent na túto hru, špinavý bizarný horor...skôr Olejník, ktorý si patrične užil i Outlast...horor má byť v prvom rade o vyvolaní strachu a atmosféry, príbeh je druhoradý, viac záleží na postavách a situáciach.
Paradoxne, čo vyčíta Evil Within mu nevadilo na Bioshock Infinite, vrátane marasu a maglajzu namiesto normálneho príbehu ako bol v geniálnej jedničke a len repetitívne prevzatie mechaník z predchodcov a bola to 10tková hra...
i keby dostal Diabolská Wifina 0/10 i tak to dnes kupujem na PS4 a patrične si to v noci osamote užijem *14* *14* *14* *14*
btw...videl som cca pár tisíc hororov vrátane všetkých možných obskurností a ak sa teší na hororovú hru taký fanúšik, môžete vsadiť krk nato, že to bude minimálne dobré...
btw. Kto ešte nevidel nový release The Canal, tak to rýchlo napravte...jeden z hororov roka, u mňa ešte lepšie ako Sinister.... -
Alien Isolation Digital Deluxe Edition ma stal 32 eur, Shadow of Mordor som kupil vcera za 27 eur a na Evil within zatial kaslem, mozno v extra zlave sa nato pozriem.
Takze to mam za dve hry nejakych 60 eur, nech pocitam ako chcem, tak mi to stale nevychadza na 150 eur za tri hry *8* -
Alien je uzasna hra! akurat som v poselednej misii, hned po nej si to davam znovu na hard a potom idem na dlc *3*
-
Nemam rad Resident Evil hry ani Silent Hill hry. Su to japonske slataniny, ktore sa len hraju na umenie. Je to hnus. Toto je asi rovnake.
-
konzolový je víc real
-
Ano ja to vim, pseudo rpg Mordor sem nehral ani nebudu, to stejny tuhle obludnost! Ovsem za Aliena sem zaplatil a nelituju, hra roku uz je jasna!
-
aha, tak potom sorry, oprava...moja grafika bude vytazena tak na 10% *1*
Tak ako, ked su tiene a texturi nic moc, tak kde chceli narvat tych plnych 4GB VRAM uz vobec nechapem *1* -
omg kdyz vam konzole neutahnou trochu rychlejsi toceni kamerou si bez stezovat jinam
-
boze to je trapna hlaska. proste na pc nehrajeme jak sneci s auto-aim jako konzolisti staci porovnat battlefield pc a konzolovy gameplay
-
to ani grafiku nevytezi na max mam gtx660 oc s 3g a hra me bere jenom 40% vykonu meho pc a protom mam vse na max a hra jede na 30fps zatim jsem v chapter 4 a zadny problem akorat textury a stiny jsou na hru z roku 2014 nic moc
-
hmm, v prubehu par tydnu vyšel shadow of mordor, AI a ted tohle, to jste za to vysolili 150€ na steamu? tak doufám že víte že za nelegalni sw mužete jit do vezeni
-
byly varovani, že to nemaji odemykat. ja bych dal 30 fps do všech her povinne protože to jak pc hráči šílene točí kamerou a delají bunny hopping aby je nic nezasahlo, je trapný