-
Sherminátoří hipster zase recenzuje něco, co by neměl *6*
-
no čo myslíš odkiaľ asi?
-
Odkud taháš, borče?
-
Škola není všechno :)
-
spider ma pravdu, akorat jsi ted se svou kinder skupinou a sinistrem jako hororem roku potvrdil, ze hororu ve skutecnosti moc nerozumis ;)
-
Blbe, já hrál na PC ještě když jsi plaval v koulích. Je to prostě port na h o v n o a basta.
-
A ty jsi zase č u r á k.
-
To jsi z mongolska, nebo nerozumíš česky? Však o vyjádření názoru na recenzi jsem nepsal nic. Narážím na to, že by někdo chtěl rozhodovat o kariéře jiného člověka.
-
Bože můj, ten Váš prohlížeč obrázků je opruz na entou ... každá třetí fotka zakrytá reklamním videem!
-
tak ja uz tam mam nahranych aj peknych 32 hodin :D stredna obtiaznost a este ma caka si polovica z poslednej misie, slusna hracia doba na prvy zatah :D ale stale ma to bavi, inak sa snazim prehladavat kazdu miestnost a neponahlal som hned dopredu i ked dobrych 5 hodin som stravil schovany pred alienom a androidmi :D
-
Gamepad je zakladni periferie tak maximalne u naprosto odflaklych portu. Vse ostatni si pohodlne zahrajes s myskou a klavesnici.
-
Má cenu to zkoušet, pokud jsem neměl rád RE4, ale The Last of Us a Dead Space jsem si hodně užil?
BTW Neměl tohle být návrat k pravému survival hororu? Tak proč se to nejvíc podobá RE4, které začalo akční éru Resident Evil? -
Tohle není o názoru. hleTo je prostě a jednoduše o recenzi. Lukinek si zde vyplakal oči svým estétským způsobem a neřekl zhola nic. Jen ten pociteček, že? Luki... Recenze hudby mu jde. Ale na tohle už nemá. Tvoje recenze lukáši je mi tak na dvě věci....
-
Jaký oxymoron, co to meleš? Já jen říkám, že každý má právo vyjádřit svůj názor na kvalitu recenze, toť vše.
-
Co to je za oxymoron? Snad když se mi něco nelíbí, tak to vím :D Diskuze je od všeho možného, ale pokud chce někdo rozhodovat o tom, čemu se má věnovat někdo jiný, je to spíš známka dětinského vnímání světa.
-
Omyl. V tomto oboru to funguje tak, že když se ti něčí práce nelíbí, tak o tom dáš vědět. Od toho jsou diskuze.
-
V tomto oboru to funguje tak, že když se ti něčí práce nelíbí, ignoruješ ji. To máš jako s hudbou. Když se ti nelíbí dechovky, tak je taky nebudeš poslouchat a nebudeš objíždět všechny dechovkáře, aby ukončili svou kariéru ;)
-
Já úplně žasnu, kolika lidem se nelíbí Grygarovo recenzování. Očividně v tom nejsem sám, jak jsem si původně myslel. *5*
-
Psal jsi o porovnání hraní na pc a konzoli, nemůžu za to, že to bylo video zrovna z CoD *7*
-
Pan Grygar opět nezklamal. Dokázal pouze fakt, že neumí recenzovat zhola nic. Prosím nechte si ty hudební připodobnění pro jiný magazín a s těmi recenzemi ukončete kariéru.