Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nebo spíš někdo hodně vypočítavý... *7*
    P.S. S tou poslední větou jsem měl pravdu - zapnu tiscali.games.cz a hned reklama... jdu na stranu 2 a hned reklama... *9*
    Asi by to chtělo přejmenovat na www.tiscali.advertisement.cz
  • Pocuj Jack... co keby si konecne prestal trolovat kazdu jednu po*ebanu diskusiu??? Ty si sa vazne od cias W4rezblogu nepoucil? Nespominas si (azda zamerne), ako ta tam vsetci posielali, slusne povedane, do riti??? Ocividne nie, preto proste MUSIS pisat vzdy a vsade, hoci tvoje postrehy su pomaly este i dnes na urovni tych, ktore sa pred rokmi objavovali na spominanom webe... Mozno si odvtedy trosku podrastol, mozno ti uz dokonca pod nosom vyrasili nejake chlpy, no v hlave mas stale rovnako vymetene (nechcel som napisat n4srate), ako kedysi...
    Ty si proste presne to individuum z nasej tzv. "novej generacie" deciek, ktorym uz od prvych rokov vsetko pchali rovno pod nos, series sa do veci, do ktorych sa prd rozumies a pri pocitaci alebo konzole travis nezdravo vela casu. Ano, pamatam si, ako si sa po kupe X360 svojho casu na WB nasledne rozplyval nad tym UZASNYM radiatorom a PCckarov si z cista jasna zacal "lutovat", ze sa vobec s3ru s danou platformou *7*.
    Mno... takze teraz aspon vidis, ze ludi, ktori si na tie tvoje vylevy az PRILIS DOBRE pamataju, je zrejme viac. Takze, na tvojom mieste by som sa slaaaaaavnostne nad sebou konecne zamyslel, pretoze na tomto serveri vlastne len a len potvrdzujes to, co si o tebe mysleli takmer vsetci na WB. A ako vidis, VSETKO sa zaznamenava... ked nie v databazach serverov, tak minimalne v HLAVACH ludi. A to je, dla mojho nazoru, podstatnejsie. Len skoda, ze trolovia ako ty NIKDY nikam nezmiznu, budu stale dokola otravovat a ked bude najhorsie, tak si eventualne zmenia nick. Lenze to by si ty, Jack neurobil. Napokon, dokazujes to uz i tym, ze X rokov dozadu si pouzival presne jednu a tu istu prezyvku, ty trololo... Si proste nezmar, lenze v tom negativnom zmysle slova. Btw, myslim, ze pocet negativnych hodnoteni tvojich komentarov tu na games.cz hovori za vsetko... *11* *16*
  • Hral to nekdo na PC už? Fakt potrebuju 4GB vram na plne detaily?
  • kennyB
    Já hrál snad všechny RE, co jsou a dva bodíky jsem si k tomu taky přihodil. Je to skvělá horrorová hra *3*
  • pro me jednoznacne lepsi nez posrany alien isolation
  • frag.ment
    A co když jsem žádnej RE nehrál a celkem mě to láká? Mám zkuženost jen s Alone in the Dark (1, 2) na PC. Mám si přihodit nějakej bodík navíc?
  • ucho
    RE4 jsem dohrál letos a když se dívám na videa z této hry, tak mi to RE4 taky celkem připomíná, tedy to srovnávání je celkem na místě :)
  • maros.goc
    2krat a co prosim ze sa super hraje? Vsak celá recenzia je len nrzmyselnym porovnavanim s resi 4, ze hra ma sprosty pribeh, ze je nezmyselna... Kde pan Grygar napisal ze sa ta hra hraje super?
  • frag.ment
    No já mám na PS4 celkem 8 GB grafické paměti, když se to tak vezme (GDDR5), takže se s optimalizací nemusí zase tak párat.. Něco sežere systém, něco AI a celkovej kód (to fakt netuším, kolik to může být) a i tak může klidně zůstat 4-5 GB jen na grafiku.
  • vlastik.plaminek
    Napsal noname Jožo ze salaše?
  • A cetls ho? Pise se tam, jak super se to hraje...
  • ucho
    hm, to vypadá skvěle.
  • kubi-wan
    Škoda, že nikdo neudělá další díl The Suffering, to byla má oblíbená série, která podle mě skvěle zvládala jak horor, tak akci.
  • S tou reklamou už si děláte srandu ne?

adblock a hotovo - a už je mi úplně jedno jestli to spravíte. Za akové jednání si to nezasloužíte.

Na hrubý pytel hrubá záplata.
  • http://youtu.be/du9mcy-qAwU
  • To čekej, ty kriple *1* *1* *1*
  • Jo tak ty ho vedes
  • http://www.youtube.com/watch?v=5NNOrp_83RU
  • to Dogkiller: je tu přes sto komentářů a na recenzenta si stěžuje kolik lidí, pět? každému druhému jasně *1* a tu recenzi předpokládám četlo pár tisíc lidí. kdyby dělal Grygar svojí práci blbě, tak by asi nedostal na starost herní pořad...
  • Dogkiller
    Jakýpak přechod do osobní roviny? Kde vidíš, že hodnotím člověka? Celou dobu se tady bavím jen o jeho recenzích. A podle zdejších názorů své čtenáře opravdu ztrácí. Jak vidím, téměř každému druhému diskutérovi se jeho recenze nelíbí, takže asi bude něco špatně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit