Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Utřinosové jako ty u nás dělali kuchaře při nejlepším nebo dřeli hajzli. Jaká diagnoza? prosím jsem dost starý na tyhle vtípky (ročník 52.) tak si je prosím odpust.

I když také s chlapcem v leččems nesouhlasím dávám zapravdu tomu že urážet by se neměl a co že do toho zrovna tahám vojenskou službu? protože tam vzdor a jiné nesmysli přišli vniveč. Však sem tam prožil nejkrásnější léta svého života a přestože reálně nebyl v ohrožení o život měl strach každou chvíly.

Jenže tehdá to bylo jinak než dneska kdy mladí kluci se jedou zmasakrovat v rámci na to do afghánistánu tenkrát to byly civilní složky a né jak dneska amíci. Unie coto je, byly i jiné priority atak. Zbytečné se tady rozepisovat ale hry ke hrám sem přivoněl dá se říct až před revolucí a zůstal jsem u nich až doted. Takže než zase napíšete kdokoli něco na mojí osobu vězte že sem i herní veterán. Proto tolik dnešní hry už zpravidla mi tolik neříkají co kdysi. Jiná doba i svět. No zlaté časy.
  • Zelene mozek, to je diagnoza!!!
  • S RE4 srovnavaji hru i tvurci. Mrkni na nejaky promo videa.
  • TheSuffering
    Jo, to byla skvělá dvoudílná série.
  • Tak napiš vlastní a lepší taky ty nikoho nezajímáš a autor je aspon známý, je to fakt trapné rýt do Grygara každou chvíly, něco napíše a že už by to měl zabalit. Fakt debilita tohleto, trapné a nudné zároven... zase urážíme pana redaktora tvle za tohle by néé ban ale rána pěstí protože to je urážka a profese. Jako fakt nejen tenhle příspěvek ale i jiné to váa tak moc oobouří že někdo zkušený má jiný názor na hru a bere jí jinak. Achjo. Zmlátit by jste zasloužily všichni do jednoho.

To je vidět že sem píšou bud děti nebo mladistvý co nezažily vojnu a tam nějaké pomluvy nebo to že by urazil velitele ? vyfasoval by přinejlepším bez opuštáku a nebo na samotce. Trocha respektu k lidem co je to sice baví ale zároven to píšou i pro nás.

Fakt drzost, tím se nechci zastávat ale být já a někdo mne takhle urazit, (sám sem kdysi sloužil) tak sním vytřu podlahu.

Nejde jen o hodnost jde o člověka, urážka jako urážka ani nic egocentrického.
    Do války s váma takovejma, aspon k nečemu užijete. Holota jedna.
  • Recenze tedy katastrofa, nechápu kde jste takového ňoumu vyhrabali, ale srovnávat tuhle hru s Resident Evil 4 to chce hodně velkou dávku hlouposti. To je asi jako srovnávat Killzone 2 s Crash Bandicoot. I 5 leté dítě by napsalo lepší recenzi. Tahle je nemastná, neslaná, nemá ani hlavu, ani patu, ani šťávu. Je to asi jako kdyby jste dělníkovi řekl, že může dělat doktora. Dopadlo by to podobně jako tato recenze. Prostě člověk, který už je ze života znuděný, her už viděl a hrál stovky, ne-li tísíce, jeho náročnost je tudíž extrémě vysoká, až nerealistická, jelikož se svými nároky nechává ovládat a neuvědomí si skutečnou kvality hry. To co je zde hodnoceno jako zápory zápory nejsou. To co je zde hodnoceno jako klady jsou klady možná tak pro pana recenzenta. Tato hra hraje na silnou atmosféru a ta je zde zpracována skvěle. Pokud si tento člověk hraje jen na hrdinu a drsňáka, který se ničeho nebojí ani nelekne a neumí užít a vychutnat hororovou hru, ať jí nehraje a už vůbec, ať jí nerecenzuje. Tedy vlastně může, ale výsledek bude takovýto. Hrůza na n-tou.
  • V The Last of Us nejsou zombie hloupý recenzente. Nebo jsi tam snad někde viděl mrtvolu, která by oživla? Já teda ne.
  • LOL 30 FPS lock tak v tom případě si to stáhnu z torentu takvou zhovadilost jako zamykání FPS nehodlám finančně podporovat.
  • co se týče hry.. je super.. obtížnost i na casual ....má co dělat.. :D *16* *16* *16* *13*
  • Nic nedelas blbe, to jenom nextgen dorazil uz i k tobe.
  • Hra ma 30 fps lock :-D
  • Je to nějaké divné, v nastavení jsem dal všechno na minimum, ale víc jak 30 fps z toho nevytáhnu, možná 31 v temných místech, ale jen výjimečně. Co dělám blbě?
  • co to tu zkousis?
  • tak to je supeeeeer
  • Hraju to r9 290x a pohoda pod 30 fps lock to nejde a jak jsem to zkoušel na amd 7870 2Gb tak to šlo hodně rychle dolu i na 15 fps na max ale na high to celkem jelo.
  • Bargud
    Ze Steamu, či jiných digitálních distribucí?
  • Bargud
    del: tak upaluj hrát třeba strategie (například Wargame) nebo Armu na ten svůj gamepad. To bychom se nasmáli..."základní periférie" :D
  • Bargud
    Bimbas: Nějaké čísla k dispozice asi nemáš co? Vážně jsme to potřebovali vědět...
  • Bargud
    Pobavils! :D
    Díky.
  • Mám kartu s 2GB VRAM - vše v možnostech grafiky mám povoleno, stíny na high a u AA mám FXAA. V menu na začátku je pohyb myši pomalejší, ale ve hře už je potom vše naprosto ok. Hraje se perfektně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit