Přejít na výpis diskuzí
The Exiled Prince - oznámení prvního DLC pro Dragon Age II
7.1.2011 | Petr Poláček
50 příspěvků
-
K Signature edici je tohle DLC zadara. Jinak má to smysl, neboť se vlastně jedná o jiný příběh a hráč dostane do ruky jinou postavu, ne jako Mafia 2, kterou 2K rozkouzkovali až na kost.
-
Se nauč anglicky.
-
Poznali z předobjednávek *1*
-
Chlapec to asi už dohrál...
-
Nebo aspoň na kvalitě...
-
ne ale to asi jo *12*
-
je dobré že vás to pobavilo ale je to pravda.....než vyšla DAO tak přesně takovéto demetní kecání bylo na šech fórech já to prostě nesnáším a ne na iternetu nejsem nový ....
-
Dalsi zbytecne pokracovani neceho co se uz v zakladu moc nepovedlo..
-
Hehe, trefný komentář, fakt pobavilo *1*
-
Vidim ze EA uz doji mikro-transakce jen co stiha. Kdyby se alespon tyhle extra zisky projevily na zakladni cene hry *7*
-
Ty jsi na internetu nový? *1*
-
všecí tady nadávajů jak je to nebude bavit nebo je to neoslovuje....(Leosennin)Jak vás to kurva může oslovit když zatím vašla jenom 2min video(s 30s ze hry) a tenhle teaser......včecí byste se měli držet na uzdě počkat až hra bude v obchodech pak teprve hodnotit....já tomu furt nemůžu uvěřit takovéto demetní remcání a nadávání na hru se dělo aj z 1 pak hra vyšla a byl klid
-
Mě osobně DAO znovuhratelné docela přijde (kdyby už jenom kvůli jiné třídě hrdiny) a na DA2 se těším. I ta mnohými proklínaná grafika dvojky se mi líbí.
K té uspěchanosti - na DA2 se začalo pracovat už v době vývoje Origins a nezapomeň, že PC verze Origins byla hotova už v březnu 2009. Takže na hře se dělá minimálně 2 roky a to mi nějak uspěchané nepřijde.
K postavám - to je holt otázka vkusu každého hráče, zrovna Varric mi přijde celkem fajn. Isabela mi je tak nějak putna. Stejně se dají těžko hodnotit než si to člověk zahraje. Před vydáním DAO jsem vyloženě neměl rád Morrigan, ale ve hře samotné jsem jí celkem na chuť přišel. -
Já ti rozumím, ale zrovna v případě DLC se Shale pro DAO nebo Zaeeda pro ME2 a teď i tohoto DLC ho máš ZDARMA. Je to "odměna" pro ty, co to risknou a objednají si hru ještě před vydáním a defacto jí koupí na slepo bez přečtení jediné recenze. Osobně taky nejsem přítel DLC na všechno možné (k "dokonalosti" to dotáhnul Activision s map-packama pro poslední CoDy), ale tohle zrovna není ten případ.
Holt se svět her stává stále větším a větším byznysem a model DLC je pro vydavatele výnosnej. Mě to problémy nedělá, dokážu se udržet a každé DLC co vyjde nekupuju. Naštěstí *1* -
Nemůžu si pomoct ale druhý díl Dragon Age mě nijak neoslovuje. A to jsem se u toho prvního opravdu královsky bavil, byť jen jednou, protože, tedy alespoň dle mého mi DA přišlo jako totálně neznovuhratelné (brutální linearita, nemožnost sejít cesty, kterou nám tvůrci vyšlapali a i z truhel padalo pořád to samé) 2ka na mě působí dost uspěchaně a přitom se mi nezdá, že by přinášela něco nového, postavy, na mě taky nepůsobí tak zajímavě jako ty z DAO ( Varric na mě zatím působí jako obtloustlý Van Helsing a Isabela je asi vzdálená příbuzná Esmeraldy z Hugova Zvoníka od Matky Boží) a to, že nás ještě před vydáním hry začnou krmit informacemi o tom jaká DLC si budeme moci dokoupit, je pro mě jasným impulsem k tomu, že si pro DA2 do obchodu určitě nepůjdu. Rovnou by nám autoři mohli říct : "Hele, DA2 se bude prodávat za tisícovku, ale víš co, nechtěl bys nám radši dát ty tisícovky dvě ?"
-
Me proste stve ta jejich nenasytnost a hrabivost. Kdyz mam nejakej ingame obsah, kterej je k dispozici k datu vydani hry, proc ho prodavaj zvlast? Proc neni soucasti ty hry?
-
Jedno slovo: zisk.
-
Napodobne. 11 stovek za neprelozeny, takhle rozsahly, rpg nedam.
Pockam si, narozdil od massefektu a prvniho dacka, na nejakou zlevnenou edici za 500 a pak to dam podruhy. -
Nidko tě NENUTÍ si něco v den vydání doplácet. Bez problémů si hru užiješ i bez tohoto DLC. A jestli ti vadí cena, tak si počkej půl roku na slevu, nebo rok a kup si ultimátku, ve které budou všechny DLC i datadisk jako tomu bylo u Origins.
-
Jeste aby to nebylo zadarmo.
Vazne me vytaci, kdyz vydaj hru, ktera stoji 1k+ a jeste si musim v den vydani nejakej ingame obsah doplacet. To je vrchol drzosti.