Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Před 6 lety by to bylo normálně součástí hry... ale teď je super moderní dodělávat hru až po vydaní, jinak si množství různých DLC nedokážu vysvětlit
    • Jedno slovo: zisk.
  • No jo, politika EA. Celá Dragon age série je jedna promakaná reklama, to musím uznat, ale setting a hratelnost stojí za kulový.
    • Přestával jsem věřit, že se najde někdo, kdo sdílí můj názor...
  • To je docela humus... Proč to vypadá jak Robin Hood? Bioware jde pod EA do sraček... už samotný DAo bylo tak primitivní , že na tězkou úroveň se dalo dohrát s jedním prstem v nose a to ani nemluvim o nárocnosti ME 2... Navíc to vypadá přišerně skoro jako Lineage 2...
    Dodávam muj názor... Přitom DAO měl dost potencial. Bral si to nejlepší z dnešních fantasy jako Zaklínač, Píseň ledu a ohně a Pán prstenů a přidával docela zajimavý prvky... ach joo *9*
  • Tak nejdriv prisla moda vydavata dodatecne DLC, ted uz tu mame modu dodelat DLC jeste pred dokoncenim puvodni hry? No pekne to smerujeme do perdele...
    • Aj mne sa tak zdalo ale potom ma napadlo... vacsinou byva ze hry su uz cele meisace hotove nez vyjdu do obchodov. Neni nezvykle ked trva i pol roka medzi mechanickym dokoncenim a tym kedy sa hra zacne doopravdy predavat. DA2 bude najskor hotove a v tejto chvili devs uz nemaju co na praci tak zacali s DLC. Z nasho pohladu to vypada inak, ale predsa by nezacali paralelene 2 projekt pred dokoncenim predosleho, to sa ani mne nezda.
  • T.L. Blade...Nevidím důvod proč bych měl luštit angličtinu když žiju v Ćesku a zaplatím to v plné ceně.Mimo jiné -Nás nutili se učit ruštinu nedobrovolně a vy mladí lezete do pr...e Amíkům a Angličanům.Jste Ćeši a nebo sráčí?-Spíš to druhé. *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit