Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jo, politika EA. Celá Dragon age série je jedna promakaná reklama, to musím uznat, ale setting a hratelnost stojí za kulový.
    • Přestával jsem věřit, že se najde někdo, kdo sdílí můj názor...
  • Před 6 lety by to bylo normálně součástí hry... ale teď je super moderní dodělávat hru až po vydaní, jinak si množství různých DLC nedokážu vysvětlit
    • Jedno slovo: zisk.
  • Jů ono už vyšlo DG2 a zřejmě bylo i úspěšné, když vyjde DLC :-D To mi zas něco uniklo ne?
    • LTM3
      Poznali z předobjednávek *1*
  • to same udělali v DAO -Shale a ME 2 Zaeed Tak neremcej je to zadarmo
    • Jeste aby to nebylo zadarmo.
      Vazne me vytaci, kdyz vydaj hru, ktera stoji 1k+ a jeste si musim v den vydani nejakej ingame obsah doplacet. To je vrchol drzosti.
      • MrSanta
        Nidko tě NENUTÍ si něco v den vydání doplácet. Bez problémů si hru užiješ i bez tohoto DLC. A jestli ti vadí cena, tak si počkej půl roku na slevu, nebo rok a kup si ultimátku, ve které budou všechny DLC i datadisk jako tomu bylo u Origins.
        • Me proste stve ta jejich nenasytnost a hrabivost. Kdyz mam nejakej ingame obsah, kterej je k dispozici k datu vydani hry, proc ho prodavaj zvlast? Proc neni soucasti ty hry?
          • MrSanta
            Já ti rozumím, ale zrovna v případě DLC se Shale pro DAO nebo Zaeeda pro ME2 a teď i tohoto DLC ho máš ZDARMA. Je to "odměna" pro ty, co to risknou a objednají si hru ještě před vydáním a defacto jí koupí na slepo bez přečtení jediné recenze. Osobně taky nejsem přítel DLC na všechno možné (k "dokonalosti" to dotáhnul Activision s map-packama pro poslední CoDy), ale tohle zrovna není ten případ.
            Holt se svět her stává stále větším a větším byznysem a model DLC je pro vydavatele výnosnej. Mě to problémy nedělá, dokážu se udržet a každé DLC co vyjde nekupuju. Naštěstí *1*
  • nechapem vyhlasenie DLC pre hru ktora este nevysla... je jasne ze to bude sucast hry len odstrihnuta a potom poskytnuta ako bonus dlc atd... *10*
    • to nejsi sam taky nechapu proc delaj dlc pro jeste nevydanou hru...mozna marketing a natahnout jeste vic hracu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit