Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • leon87
    Verze 2.0? Enhanced Edition? Pan recenzent asi čekal, že tak malé studio jako Neocore dokáže za rok vypustit úplně nový grafický engine a min. dvojnásobně velký herní obsah. Pokud se vám líbila jednička, tak ze mně poctivých 8/10.
    • Ilusiveman
      Zní jako dobrá pointa. Jak tu někteří píší, že to je o penězích to je pěkná blbost. Tohle je "malá" hra pro "malého" recenzeta, kterej sice ukázal, že umí napsat článek formátově přípustnej, ale tady se ukázal, jako těžce nekompetentní recenze této hry. V každým případě je to jeho vizitka. Víc netřeba dodávat.
  • Tak jako nevím, ale řekněte mi, proč třetí Diablo dostalo 8... Vždyť TIAoVH2 je skvělá, vývojáři ji v základu prodávají za pakatel - i v dnešní době je D3 stále dražší. A potom takové Hotline Miani dostane desítku (tím samozřejmě neříkám, že je to špatná hra - to bych si ani netroufal říct), ale tyto hodnoty mě zkrátka mrzí. Myslím, že si ta hra zasloužila mnohem lepší hodnocení a celkový respekt v důsledku k autorům...
    • Diky za kazdou novou diablovku...
      Ostatne soudim, ze Diablo forever *14*
  • Autor recenze tuhle hru hrubě podhodnotil. Dal bych minimálně 8/10. Jde o vynikající diablovku, která naplňuje všechny požadavky tohoto žánru. Zkuste si to sečíst - klasická hack and slash rpg střižená steampunkem + věžová obrana + ohromný skill tree (nechybí triky a aury) + perky alá fallout + lady Katarina (a její vlastní skill tree) + Chiméra (její vylepšování a posílání na lov) + management mini úkoly a rozesílání vojáků na mise + essence a jejich crafting + runy a jejich crafting + tuny předmětů (klasické, magické, setové...) + nádherná grafika a hudba + vkusný humor a narážky na filmy Zachraňte vojína Ryana, Pán prstenů, Vetřelec, Terminátor a fůra dalších = pouze 60% dle pana Marného. A že je to pořád to stejný rubání? Proboha vždyť je to furt to stejný už od dob diabla 1 a komu to vadí? Kdo to chce měnit? To je holt marný . . .
    • Ja skor myslim ze ju nadhodnotil. Dalsia tuctova hra ktora nie len ze neprinasa nic nove v zanre, ale ani vo vlastnej serii. Hrozny script, dabing, sliche story, enemy AI atd... -5/10
      • Ve vlastni serii naopak pridava:
        System bytev. - bitva hned na zacatku hry kdy bojujete po boku vlastni armady (kdy jste tohle u diabla videli ????)
        Base a companion management

veci na ktere nadavas
        "Hrozny dabing ?" - ja mam pocit ze dabing sedi prakticky ke kazde z postav
        "Cliche story" - ano a tvurci si to uvedomuji a neberou se tak brutalne vazne
        enemy AI - souboj 1v150 opravdu nepotrebuje super AI aby to byla vyzva (a krome toho nektere NPC se chovaji az prekvapive inteligentne kdyz se clovek zastavi a diva se na jedno NPC zvlast)
      • Mluvis o D3? Tak to bych souhlasil.
  • žádáme novou recenzi! toho marneho pošlete recenzovat neco jineho... jen ne hry.
    • MickeyMutant
      Napiš, Pepo, ať se v redakci chytnou za nos.
  • games zase uplne mimo s hodnocenim *15*
    • pokud kritizujes jenom cislo aniz by sis precet recenzi..tak to sorry ale ses dem3nt
      • pokud kritizujes jeden nazor aniz by sis cloveka znal..tak to sorry ale ses dem3nt *3*
    • Jack1947
      Až si přečteš někdy i článek a né jen čísilko na začátku ( btw. co dát výsledné číslo na konec aby aspon někoho napadlo si něco málo i přečíst). Budeš kompetentní možná k tomu abys vůbec mohl hodnotit kvalitu games. Což o tom velice silně pochybuji že bys kdy zvládl. *4*
      • ne dekuji, recenzi si prečtu radši na nejakem serioznejšim hernim webu
        • Jack1947
          Stále úplně mimo... *7*
        • myslis na nejmenovanych radoby serioznich pajzlech ? Ahaa
  • 6/10? To fakt ne! Tohle má mít minimálně 8/10. A pro mě je 2.díl určitě lepší než 1. díl. Ten tady dostal 7/10, takže to u mě sedí. *6*
  • maros.goc
    po velkolepych zahranicnych recenziach som cakal pozitivnejsie dojmy :) :D
    • podle kvality screenu bych rekl ze kdyz to clovek hraje na kalkulacce tak to v jeho ocich hru naprosto znechuti, proto zrejme 6 :D
  • za 15 ecek zabava na desitky hodin. Za me 8/10 urcite. Zabavne, chytlave, vylepsena jednicka. Uz se tesim na zaverecny dil trilogie.
  • Tak pre mna bola tato hra skor prekvapenim.Kupil som si jednicku a bola to dobra jazda,stravenych nejakych 50 hodin u hry ktoru som kupil za 10 ecok.Druhy ddiel som si teda predobjednal a nelutujem...Nepovedal by som ze je to nejaka enhanced edition pretoze pridava nove prvky do hry ktore recenzent tak velmi hlada a nenachadza. Humor a vtip hre nechyba. Dialogy su genialne a preplnene roznymi pikoskami. Craftenie predmetov , enchanting a vylepseny strom skillov + aury a podobne zalezitosti davaju hre slobodu. Multiplayer taktiez narastol kde si myslim ludia z neocore zapracovali najviac tzv. scenario mod kde si clovek moze navolit specialne vecicky (nielen obtiaznost ale percentualny drop specialnych predmetov samozrejme za predpokladu ze bude nejaky negativny vplyv na hraca/ov). To je to nove co autor recenzie tak hladal, v recenzii to ani len letmo nespomenul ze tam existuje SCENARIO mod ktory hre pridava dalsiu kampan kde clovek musi plnit rozne misie (je to random). Taktiez po dokonceni hry p[rvy krat mate moznost na endless story, dalej je tu zbieranie specialnych itemov (setov, a roznych specialitiek ako riesenie zahad ktore na prve dohratie nevyriesite). Lore hry je paradny a schovava rozne moznosti aj na druhe dohranie. Pre mna hra 9/10. Technicky je na tom hra tiez lepsie ako jednicka , pridalo sa zopar peknych grafickych fajnoviek a celkovo hra bezi plynulejsie , multak funguje ako ma a hra fakt nepada. 9/10 neni co resit , dobre som sa zabavil, vdaka Neocore *9*
  • Balancování na hraně
    -tuto cast clanku povazuji za velmi tragickou a nize najdete vysveleni proc
    "Jenže rychlost, s jakou tyto „objekty“ vrhají na herní plochu další a další bestie, je lehce přehnaná, a jejich množství taky.
    Nejednou se mi stalo, že nepřátel přibývalo tolik a takovou rychlostí, že jsem je nestíhal zabíjet, natož se skrz ně prosekat k jejich zdrojům. A tak se okolo mě kupili a kupili až mě jednoduše zadupali do země, přičemž mi samozřejmě nepomohly ani plošné útoky."

V prakticky v kazdem skill tree je zpusob jak poskozovat dost velkou plochu aby jste zabijeli prave naspawnovana monstra a zaroven poskozovali hnizdo(samozdrejme pokud na takovou moznost nebudete myslet tak vas za to hra na vyssis urovnich potresta)
    Meele hunter ma takovou tu chujovinu jak se toci a zasahovana plocha neustale roste a cim vic enemy je kolik vas tim lepe pac tim dele vam vydrzi mana. A porad ma moznost pouzivat trick a bud se k tomu hnizdu dostat a nebo zmrazit cas a proste tam dojit. Range hunter proste prostreluje skrz naprimo. U ostatnich class to mam pouze od oka ale jen proto ze mezi vas a sebe arcane mechanic naspamuje milliardu pomocnicku tak to jeste neznamena ze je v bezpeci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit