Přejít na výpis diskuzí
The Incredible Adventures of Van Helsing II - recenze
6.6.2014 | Vilém Koubek
67 příspěvků
-
Já nevím... mě se diablovka u Van Helsinga moc nehodí.
Vypadá to dost dobře, je to dobrý ale podle mě to není ono.
Jinak nevíte, jestli ve soundtracku je i něco od Two steps from hell ?
Jediný co jsem slyšel, tak Archangel v traileru -
Tomáš Marný opět recenzentské dno Games.cz. Fakt škoda že kvalitní texty ostatních autorů jsou zadupávány do země úlety jako jsou recenze od T.M.
-
Pěkně to pojebali tu dvojku. V jedničce byl čaroděj ta nejlepší postava. Ve dvojce je to chudinka. Kouzla stojej za vyliž kapsu. A něco takovýho jako že bych si nahrál postavu z jedničky taky nefunguje, samozřejmostí je že i slibované nové třídy jsem ve hře taktéž nenašel. *16* *16* *16*
-
na hacknslash to vypada moc komplikovane. hráči čekají od h&s co nejjednodussí hratelnost, protože pokud by hledali neco vic propracovane, logicky pujdou do klasickeho rpg. proto všichni hrají diablo 3 a tohle nehraje nikdo
-
-
To co hraji vsichni ostatni me fakt nezajima. Vsichni ostatni taky ji parky bez masa ale ja bych si moc nepochutnal.
-
-
Tady nejde jinak než souhlasit s ostatními... 6/10 je hodně divné hodnocení. Ale asi Tiscali nedostalo penízky, tak není dobré hodnocení jako u jiných her.
-
-
helemese, tady někdo dostal penízky, aby pomlouval games.cz *5*
-
Bože miluju tyhle kecy o podplácení ... Vážně si tak omezeně myslíte že se hodnocení takhle uplácejí,ještě ke všemu v nějakým českým games.cz,který je tržně na okraji zájmu ?
-
No jo, Games Tiscali už není, co bývalo. :(
-