Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za obnovu krokovacích dungeonů jsem neskutečně rád, protože se jedná o jeden z nejlepších žánrů (a s Occulus Riftem to bude přímo orgasm přinášející, už se nemohu dočkat). Přesto mě mrzí, že autoři nepřidávají města s NPC, jako tomu bylo v Brány Skeldalu, kde navíc člověk mohl chodit po světě. Vím, že je to jen otázka času, ale já nenávidím čekání na něco, co chci a nemůžu to ovlivnit :/
    • solomon.short
      plně ti rozumím...
  • Graficky to teda vypadá jak Dungeon Keeper II, dokonce i to písmo je snad přímo ukradený..
    • flash789
      Dungeon Keeper II ? *8* *8* *8*
  • flash789
    8 - 9 hodin, koukam ze dneska uz staci nekterym u rpg opravdu malo, kdysi si clovek za tuhle dobu ani neudelal postavy.. *7*

PC verze je pro mne zbytecnost..
    • je to relativne, ale 8-9 hodin kvalitnej hry nie je na skodu, da sa mat menej kvalitne rpg, pripadne mmorpg s x- nasobne dlhsiou hraciou dobou, ale ako + by som to nebral, a nie kazdy chce hrat hru mesiac, dva
      • No, kdyz si vezmete jednoho z kralu techto druhu RPG Black Crypt, tak je videt, ze opravdu 8-9 hodin je jak kdyz plivne. Tomu by musela odpovidat cena, ktera by kompenzovala kratkou hraci dobu.
        • flash789
          rpg mají většinou slozite systémy rozvoje postav do kterých uplne proniknout trva pomerne dlouhou dobu, rpg mají pribehy které aby se poradne rozvinuly potrebuji také cas, sposute lidi zalezi na rp a jakémusi splynuti z postavou atd. Dungeony jsou trosku atypicke, je to vlastne samostatny zanr, ale porad spada do rpg. Za 9 hodin nemůže hra nabidnout ani jedno poradne, z toho co jsem jmenoval vyse, a me osobne nestoji za to věnovat energii hre v které se sotva naucim systém, souboje a proniknu do ni a ona skonci..rpg potrebuji cas..delsi herni dobu.uznavam ze plno lidem na 3DS to staci, celkem to tam sedne (i když na DS jsou dungeony z herni dobou 100+ hodin, jako je třeba etrian odyssey, Elminage Gothic) ale na PC to je opravdu z moji strany zbytecnost.
    • Chces-li priklad zbytecnosti, podivej se na svuj prispevek :)
      • flash789
        no..hlavne ze ten tvůj ted obohatil svetovou pokladnici vedeni.. *7
        ..ale tak pokud mas problém s necim nazorem...tal ok..v pohode..chapu
  • Dogkiller
    Měli se vykašlat na nějaké 3DSko, které má tak 50 lidí, a udělat rovnou verzi pro PC, které má 5 miliard lidí. Takto se dočkáme akorát další otřesné konverze. *11*
    • Asharak
      Na 3DS budou mít daleko lepší zisky *3* je to pěkně popsané v levlu. 3DS prostě není hatované jako konzole a pc takže se o něm nemluví jako o masterplatformě *1*
    • Klobasor
      Ja mam 3ds a asi si to koupim :)
    • Vsadim se, ze na 3DS ta hra vydělá daleko víc než na PC, který ma 5 miliard lidi :-D
    • Z toho 99.99 % warez deti..predaje by boli 100 kusov a palenky 150tisic
      • Ako sprosty dedincan mas v tom skusenosti
    • ale na 3dsku nemaju ziadnu konkurenciu
  • Macon nesklamal...prijal by som i mobilnu verziu...skoda ze nerobia nic pre PS4
  • Doufam ze vznikne i PS Vita verze, ted jsem ja vite hral demon gaze, dungeon ve stylu wizardry 7 a byla to naprosta parada.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit