zavřít
...

The Keep - recenze PC verze

Česká hra The Keep vyšla před necelými třemi lety pro Nintendo 3DS. Nabízela prolézání kobek ze staré školy, okořeněné o svěží systémy boje i magie, které dobře využívaly obou displejů handheldu, což ocenil Aleš v recenzi a společně s ním i řada kritiků ze světa. Nedávno ale hra vyšla na PC, a nejenom...

Novější 1 2 Starší

  • Filip (anonym)
    0 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Dungeon musí mít malebnou vizuální stránku, zajímavý lore a pěknou hudbu. Vyvážená obtížnost atd. to jsou standardní požadavky pro všechny hry. Pokud to nemá tyto vlastnosti, tak nevím proč vůbec dělat dungeon. Je zde mnoho jiných herních formátů. Pro mě je vzor ideálního dungeonu první půlka Lands of Lore. Jen ze screenshotů je zřejmé že tohle si nezaslouží 7 ani kdyby to vyšlo před 20 lety. Tohle vypadá na hru co někdo udělal, protože naprogramovat dungeon je relativně snadné.
    30.1. (21 dnů)

    reagovat

  • maros.goc tiscali.cz
    0 souhlasí, 2 nesouhlasí
    už na 3DS to bola priemerná hra, PC verziu vynechávam
    27.3.2017

    reagovat

  • Widl_CZ facebook.com
    1 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Já mám zatím trošku problém s obtížností, chtělo by to trošku těžší hádanky a trochu tužší nepřátele. Hádanky jsou opravdu jednoduché a všichni nepřátelé se dají jednoduše "uchodit". Ale třeba ještě přituhne, zatím jsem na 8. podlaží, dávám si jedno patro každý večer místo večerníčku :) Jinak je to fajn jednohubka.
    26.3.2017

    reagovat

  • Petr (anonym)
    0 souhlasí, 0 nesouhlasí
    A já si říkal, že to ovládání soubojů a kouzlení je nějaké zvláštní a ono je to z 3DS. Lepší by mi to přišlo převedením toho pohybu myši přímo do hlavního okna než na nějakou mřížku vedle a ještě ten kuror by se ohl hýbat ryhleji, resp. být citlivější. Ale možná jde jenom o zvyk a při delším hraní to bude v pohodě. Zkusil jsem jenom demo a je to takový průměr, moc mě to nebavilo.
    26.3.2017

    reagovat

    • Widl_CZ facebook.com
      0 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Útočit můžeš i normálně v okně, němusíš přes tu mřížku.
      26.3.2017

      reagovat

      • nightborne tiscali.cz
        0 souhlasí, 0 nesouhlasí
        Mhm, můžeš přetahovat normálně i "na nepříteli" v okně, ne přes mřížku. Ale nutno poznamenat, že přes mřížku je to stále o dost pohodlnější, protože třeba strefit v okně kombo (nebo si při zuřivějším boji nevyházet polovinu lektvarů z inventáře na zem) mi přišlo skoro nemožný.
        26.3.2017

        reagovat

  • Martin (anonym)
    1 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Jestli si chcete zahrát solidní oldschool dungeon zkuste v Grimrock2 mod The Butcher of Many. Je to českej mod od Zdenka Houba, kterej je autorem Posla smrti u nás. Je to hodně dobrej a dlouhej mod, sice anglicky, ale zadarmo kdo má hru.
    26.3.2017

    reagovat

  • SLOVAK (anonym)
    3 souhlasí, 11 nesouhlasí
    Taká trapošina česká ako všetky čské hry :D *6*
    26.3.2017

    reagovat

  • Anika (anonym)
    5 souhlasí, 3 nesouhlasí
    Sorry, to jsou kecy. Ja mam na konte pres 90 dohranych RPG a stale je spousta starsich her na ktere nezbyl cas a jsou lepsi a kvalitnejsi nez toto
    24.3.2017

    reagovat

  • Vokr (anonym)
    4 souhlasí, 12 nesouhlasí
    Hej ctenari aka borci. Kolik z vas nejakou hru udelalo? Ja osobne podporuju kazdy cesky tym koupi hry, at se to v te nazi zemicce trosku hybe. To ze to ma mouchy, tak to ma v cesku snad vse... Nebo mame v cestku neco profi? Dekuji pripadne za priklad. To mi pripomina, ze jsem jeste nekoupil Poldu 6 a Factorio.
    24.3.2017

    reagovat

  • snorgrind mojeid.cz
    10 souhlasí, 2 nesouhlasí
    Tak sem vcera hecnul to demo a jako to vsem prijde naprosto normalni ten input lag na mysi ? Vzdyt ten kurzor plave vic jak auta v the crew. Vynutit vypnuti vsyncu nejde protoze to jede v borderless fullscreenu a omezovac fps pro snizeni input lagu taky nefunguje. Pravdepodobne chyba mouse smoothingu kterej samozrejme vypnout nejde, protoze v menu pro jistotu snad krome volume neni nic. Jeste me neni 80 abych zil v permanentnim lagu a prislo me to normalni. Opravdu nepotrebuju aby me hra pripominala ze me uz davno neni 20. Sem to radsi odinstaloval. *1*
    24.3.2017

    reagovat

    • eb42 facebook.com
      1 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Muzu se zeptat na hw konfiguraci?
      24.3.2017

      reagovat

      • snorgrind mojeid.cz
        1 souhlasí, 0 nesouhlasí
        cpu: i7-3770k @ 4,5Ghz
        gpu: GTX 980
        ram: 16 GB 1866 Mhz CL 10
        OS: Windows 10 Pro 64bit
        nainstalovano na SSD
        24.3.2017

        reagovat

        • eb42 facebook.com
          2 souhlasí, 0 nesouhlasí
          Na mnohem slabsi gpu GTX 650 Ti nam to jede bez problemu, zkusime zjistit co tento problem zpusobuje, fps samotne hry je ok? projevoval se tento problem jen ve fullscreenu nebo i v okne (tedy pokud jste to zkousel)?
          24.3.2017

          reagovat

          • snorgrind mojeid.cz
            1 souhlasí, 0 nesouhlasí
            v obou pripadech, protoze fullscreen je stejne jen borderless okno, fps je locknuty na "monitor" 60 fps a nehne se
            24.3.2017

            reagovat

            • eb42 facebook.com
              2 souhlasí, 0 nesouhlasí
              pokud budete mit cas a chut, zkuste novou verzi dema 1.42.070324 (uz je na steamu) a dejte vedet, zda je to stejne nebo zda je problem pryc, diky
              24.3.2017 upraveno v 15:32

            • snorgrind mojeid.cz
              2 souhlasí, 0 nesouhlasí
              Pise mi to v1.042.070224 a prijde me to stejny jak vcera. Zkousel sem to i na jinym PC, vesmes stejna konfigurace akorat jina grafika (GTX1070) a mys a dela to taky.
              24.3.2017

            • snorgrind mojeid.cz
              4 souhlasí, 0 nesouhlasí
              Schvalne sem to nahral na youtube, vytvoril sem pruhledny "on top" okno pro srovnani s normalnim kurzorem.
              www.youtube.com/watch...iOEZR0
              24.3.2017

            • Paulcz tiscali.cz
              0 souhlasí, 4 nesouhlasí
              tenhle rozdíl je snad v každé hře :) I když možná ne tolik teda no
              24.3.2017 upraveno v 19:32

            • eb42 facebook.com
              0 souhlasí, 0 nesouhlasí
              diky za video s kurzorem, update v1.043.070327 to snad finalne resi
              27.3.2017

            • snorgrind mojeid.cz
              3 souhlasí, 0 nesouhlasí
              No rekneme ze ten posledni patch to podstatne vylepsil, i kdyz je tam ted jen minimalni zpozdeni ktery uz je vpohode tak to ten problem neresi a to z toho duvodu ze ted to beha kolem 180 fps a kdyz to omezim na 60 tak je to stejny. To znamena ze lidi s podstatne slabsim hw kterym to nebude litat jak me ten problem budou mit porad. Takze za me ok, jak to maji ostatni lidi tezko rict.
              27.3.2017

  • schumicrast tiscali.cz
    3 souhlasí, 4 nesouhlasí
    Čekám na slíbenou podporu ovladače. Třeba si to dokážu dost živě představit na mém Steam controlleru. Momentálně ale bohužel uživatelská tryzna.
    23.3.2017

    reagovat

Novější 1 2 Starší

Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

Přistupujete z neznámé IP adresy 54.227.48.147.
Opište kód z obrázku:   (Kód je nečitelný, ukaž jiný)

Český herní web, který se soustředí na hry pro PC, PS4, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, 3DS, DS, PS Vita, iPhone a iPad. Pro všechny platformy nabízíme recenze, preview, videorecenze i pravidelné novinky. Na Games.cz najdete i podcasty, rozsáhlou databázi her a speciály k očekávaným hrám ze sérií jako Call of Duty, World of Warcraft, The Elder Scrolls, Assassin's Creed, Grand Theft Auto, Battlefield nebo FIFA.