Přejít na výpis diskuzí
The Last of Us boduje, prodala 3,4 milionů kopií
9.7.2013 | Aleš Smutný
73 příspěvků
-
at to udelaj na PC abych to mohl stahnout
-
-
Radši si stáhni kalhoty, vyčůrat, a spát...
-
-
No jo, zase urazky a bezduvodne nadrazovani se, to je cely robotron. Mel bys dostat ban.
-
-
Ban za humor? *8*
-
-
-
to sa neastesti hlavne kvuli takovejm retardum jako ty nestane.
-
-
podle tveho nicku si spis retardd ty *2*
-
-
-
nevěřim
-
-
že prodali takovy počet her ,to je jenom reklama ne ? :D
-
-
Mate tm chybu ve spellingu vyvojaru, spravne je to: Naughty God :)
-
Jen ať se prodává *14* . Je to fakt bomba.
-
Mám pro vás námět na reportáž! *1* Ne vážně. Nevíte jak to je s Gaikai a Sony? Zda bude cloudové hrání možné i v Evropě při vydání PS4? Rád bych si zahrál i starší věci co na PS3 vyšly, ale na PS4 asi hned nebudou, takže zbyde Gaikai. Třeba Last of Us a Uncharted sérii bych si zahrál také, ale PS3 si kupovat nechci.
-
Tady to pořád někteří nechápou pokud jde o "exkluzivita není zadarmo" a "proč to není i na dalších strojích?". Naughty Dog patří Sony. To není studio jako Quantic Dream nebo Epic Games, které jsou samostatné a jen vytváří podle smlouvy hry pro danou platformu. ND je Sony.
-
A v čem se tedy uzavřel? Nákaza zmizela? dostaly se opravdu do bezpečí? Nikdo už o ní neví? Navíc se nabízela nechat na hráči aby si vybral zakončení a nic udělali si to podle sebe.
-
Nevím proč by byl příběh ukončen, otevřenější konec se jen tak nevidí
-
-
Otevřené konce měl třeba Stalker, LoU sotva.
-
-
Tos ani nehral xc*ckářu.
Nejlepší hra za posledních pět let
-
-
-
Kdyby na začátku nechcípla ta holka (emoční prů/dojem) tak by to nedostalo takové hodnocení a lidi by to nekupovali. *11*
edit.: Jinak nechápu proč to neudělají třeba i na xbox nebo PC, jestli na tom chtějí něco vydělávat. -
-
Protože PC zlodějíčci by to sosly a xboxářům stačí gears of war
-
TLOU během víkendu vydělalo více než Muž z ocele, který v té době měl zatím nějakých 120-140 milionů dolarů, takže ti jsou za vodou.
-
Sony z 90% hradilo náklady na vývoj a chtělo mít další značku pro svůj PS3: Jsou i edice PS3 500 GB v Last of Us edici.
-
Vývoj zaplatilo Sony. To je důvod.
-
-
To je dobře,lepší a hezčí hru sem na PS3 zatim nehrál.Chvílema mi doslova padala čelist.Jen ať se prodává.Ještě min. jednou tolik,ať se dočkáme dvojky na PS4!;-)
-
-
Dvojka je zbytečná úplně. Příběh ukončili a téma poměrně vyčerpali. Radši bych kdyby nás Naughty Dog zase překvapil něčim novým. Třeba nějakou scifárnou.
-
-
Podle mě pokračování bude. Někdo ze světlonošů tu holku bude chtít zase dostat zpátky, aby konečně udělali lék na tu infekci. Je to skvělá hra a tak věřím, že pokračovat bude *3*
-
-
Tak samozřejmě že se dá vymyslet další děj, ale to už by byla pravděpodobně nastavovaná kaše. To je skoro jako kdyby chtěl někdo udělat pokračování Ica.
Navíc mi přijde zbytečný plejtvat talentem, kterej v tom studiu je na další hře, kde budeš zase zabíjet lidi a houby. Je tolik možností kde můžou svoje zkušenosti zužitkovat. -
-
Nevím, ale podle mě ten konec zase tak úplně uzavřenej není.
Edit: smazán spoiler -
-
rush: sakra, ani jsem si neuvědomil, že vlastně pro ty co to ještě nedohráli, prozrazuji konec. omlouvám se *13*
-
Jak vic bys ten pribeh chtel ukoncit? Leda ze by oba spolkly kyanidovou pilulku
-
rush:: Na tohle ale nepotrebujes zadny spoiler tagy, na to ti staci selsky rozum. Pokud ctu vlakno o uzavrenosti a navaznosti pribehu, je celkem logicke, ze narazim na spoiler.
Krome toho tato diskuze neprinasi absolutne nic, co by cloveka, ktery prave hraje mohlo zajimat (90% plky o pc vs konzole, 10% uzavrenost pribehu), takze neni ani zadny duvod, aby si to tu clovek procital. -
Já mám sice dohráno,ale kdybych si ten tvůj příspěvek přecetl před,nebo během hraní tak by ti pískali obě uši jak bych ti nadával do ******.To ani neni SPOILER jak hovado.To je nestoudnost!
Redakce pls. SPOILER tag.Díky
-
-
-
-
-