Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • najlepšia hra čo som doteraz hral *14* určite kupujem aj PS4 a už sa teším na pokračovanie od Naughty dog *1*
  • chceš hrát multiplayer ? Tak hraj Battlefield.
  • Rum už nechlastaj tolko lebo si osprostený z toho tvojho rumu !!!
  • Hra byla tuším zaregistrována jako trilogie... takže snad příjdou další 2 díly, uvidíme.

Hru jsem jinak očekával s velkým nadšením a možná bohužel i s přehnaným nadšením, tudíž sem byl mírně zklamán.
    Zdá se mi, že se v dnešní době titulem "survival" moc plýtvá a to jen kvůli marketingu. Hra neklade ani moc velkou výzvu a chybí tam přece jen prvky, které sou k "přežití" potřebné. Hra vás prostě vede předskriptovaným světem za ručičku dál a dál a občas na vás vychrlí nějakou překážku viz Lara Croft.
    Setkal jsem se i s odpovědí "Měl si to hrát na nejtěžší úroveň!"... ale popravdě, CoD na Hard taky neznamená "survival".
    A když hold chcete větší výzvu (survival), LoU pouze uberou munice, učiní nepřátele silnějšími a někde přidají do počtu a tadá, to je recept na marketingový survival, hlavně že tu máme postapo svět.

Samozřejmě design lokací, AI, animace, charaktery postav, dabing, příběh a celkový feeling sou velmi, velmi povedené, graficky však vsadit na skomírající PS3, no budiž (nepopírám že hra vypadá orgasmicky, přece jen ale nemůžete popřít, jak by vypadala hra na PC lépe).
  • Tak to sedíš na gauči před PC , prozměnu ? .. zajímavá žumpa je tady dneska
  • škoda,že tak zmrvili multiplayer.
  • GaMa
    To už nezvládají teďka.....přes 15m stažení *5*
  • už sa teším keď sa vývojári z Naughty dog vyšantia na nejakej hre pre PS4 :)
  • no pretože televízor neužívam, jasné !
  • dave ty si jeden z dalších pc sopliakov nevyzretých čo ????
  • kennyB
    rush: sakra, ani jsem si neuvědomil, že vlastně pro ty co to ještě nedohráli, prozrazuji konec. omlouvám se *13*
  • Tak to pozor.. První, druhé, čtvrté CoD a možná ještě WaW, vč. datadisků (UO, a dalších patchů ZDARMA) patřilo mezi to nejlepší, co studia Infinity/Treyarch vytvořila. MW série (kromě zmiňovaného dílu) a BO série ja prachsprotá dojná k r á v a. Proto je značka silná, protože každoročně dokáže z lidí vydojit miliardy. Osobně DLC k těmto dílům nekupuji. Je to praschprostý dojení peněz za nedostatečný obsah! Za nějakých 15 eček můžu mít totiž oba Bioshocky a ještě k tomu Spec Ops: The Line.. Nebo XCOM sérii včetně Borderlands GOTY.. Nebo Borderlands 2 a všechna DLC.. Takto můžu pokračovat do nekonečna, zkrátka si můžu koupit několikanásobně kvalitnější tituly za podstatně menší cenu ve slevách, které jsou denodenně publikovány na všemožných serverech či službách (Steam, GMG, G2play, GamersGate, atd atd). AŽ Activision značku pořádně podojí, to může být až za několik let bohužel, titul odhodí, protože jak je všeobecně známé, produkt dojné k r á v y se po vyčerpání stáhne z trhu. A nebo v průběhu životního cyklu značky CoD se bude snažit inovovat, ovšem pokud lidi budou tenhle brak pořád kupovat a podléhat hype slibům, že teď nebudeme jenom jezdit na koni s raketometem v ruce, ale dokonce budeme ovládat čokla... nic víc, než 2 mapy (plus 3 recyklované lokace) a zbraň za 15e nedostaneme.
  • no... na tej _hre_ je najlepsie to... ehm, ako by som to povedal... hranie!

pozeranim na youtube mas 20% z atmosfery, kedze ta (ako osobu - hraca s istym cielom -> dohrat a prezit) nic nezenie vopred alebo neohrozuje. takze pozrenim si PT na YT si si to akurat cele pokazil, ale podla toho, co pises, ti to je jedno.

to nemyslim v zlom, len si to zobral z velmi zleho konca.
  • Robotron3
    Ban za humor? *8*
  • Robotron3
    Ty bys moch rovnou psát z toho sledování youtube recenze *15*
  • promitac
    PSko nevlastnim, pozeral som celu hru ako 6 hodinovy film na YT, (uz existuje aj 3h verzia).
    Ako je to pekne, ale ten hype kolo toho je dost prehnany. Ako hra to nestoji za moc, proste idete s panakom a zabijate slabych nerpiatelov dost repetetivne akorat sa obcas zmeni lokacia. Klasicka konzole obtiaznost posthihnuteho slimaka.
    Pribehovo mi to zo zaciatku prislo dost klišoidné, napravil to az koniec.
    Co je na tej hre najlepsie su postavy, vdaka nim si to budete uzivat, a pekne spracovane post-apo.

Obmedzenie len na ps3 chapem, hra vyzera dost dobre a zrejme to vymlacuje vsetky dostupne prostriedky ktore konzola poskytuje.

Dost som cital ze ludom v hre chybala moznost volby na konci.
  • vlastik.plaminek
    Snad zabanovanej panic, ne?
  • TheGGG
    Protože PC zlodějíčci by to sosly a xboxářům stačí gears of war
  • TheGGG
    To by zas torrenty nezvládaly *3*
  • Odulin
    Kvuli tyhle gamesce a dalsim exklusivitam jsem k Xku poridil PS3. Jedna z mala her, za kterou jsem vyplaz 1500 v obchode a presto toho nelituju, ac jsem spis pirat. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit