Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naugthy Dog takhle nefungují. Už od Crashe snad pokaždý vytvořili něco jako trilogii a pak se posunuli dál.

Hrůzné příklady jako call of duty nebo assassin's creed série bych nečekal, imho. Sice patří Sony, ale myslím si, že zrovna tohle studio si může říct, co dělat budou a co ne.
  • Zachvilu bude moderne pinadt na Ghosts, mal by si sa pomaly naladit :-)
  • No jo, zase urazky a bezduvodne nadrazovani se, to je cely robotron. Mel bys dostat ban.
  • A nebo by toho naopak prodali min.
  • Kdyby to bylo i na PC, měli by minimálně o milion víc *13*
  • Byli by blázni kdyby teď tuhle značku nezačali ždímat.
  • Buď to nebo se zjistí že je Joel je pedofil :D ( neberte to jako útok na hru, hra je to asi tak nejlepší co jsem na ps3 viděl a může se v pohodě rovnat i PC AAA titulům a to v pohodě :) )
    PS:reakce na post od Miseriuse
  • Miserius
    Jak vic bys ten pribeh chtel ukoncit? Leda ze by oba spolkly kyanidovou pilulku
  • podle tveho nicku si spis retardd ty *2*
  • Třeba že nemá televizi u PC a tahat case/kabel po domu není zrovna nejlepší řešení.
  • rush:: Na tohle ale nepotrebujes zadny spoiler tagy, na to ti staci selsky rozum. Pokud ctu vlakno o uzavrenosti a navaznosti pribehu, je celkem logicke, ze narazim na spoiler.
    Krome toho tato diskuze neprinasi absolutne nic, co by cloveka, ktery prave hraje mohlo zajimat (90% plky o pc vs konzole, 10% uzavrenost pribehu), takze neni ani zadny duvod, aby si to tu clovek procital.
  • Robotron3
    Radši si stáhni kalhoty, vyčůrat, a spát...
  • to sa neastesti hlavne kvuli takovejm retardum jako ty nestane.
  • at to udelaj na PC abych to mohl stahnout
  • že prodali takovy počet her ,to je jenom reklama ne ? :D
  • nevěřim
  • a co ti brani si pripojit pc k televizi? :(
  • Já mám sice dohráno,ale kdybych si ten tvůj příspěvek přecetl před,nebo během hraní tak by ti pískali obě uši jak bych ti nadával do ******.To ani neni SPOILER jak hovado.To je nestoudnost!
    Redakce pls. SPOILER tag.Díky
  • Mate tm chybu ve spellingu vyvojaru, spravne je to: Naughty God :)
  • Kozy
    Konečně jsi to přiznal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit