Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám pro vás námět na reportáž! *1* Ne vážně. Nevíte jak to je s Gaikai a Sony? Zda bude cloudové hrání možné i v Evropě při vydání PS4? Rád bych si zahrál i starší věci co na PS3 vyšly, ale na PS4 asi hned nebudou, takže zbyde Gaikai. Třeba Last of Us a Uncharted sérii bych si zahrál také, ale PS3 si kupovat nechci.
  • A v čem se tedy uzavřel? Nákaza zmizela? dostaly se opravdu do bezpečí? Nikdo už o ní neví? Navíc se nabízela nechat na hráči aby si vybral zakončení a nic udělali si to podle sebe.
  • Rum už nechlastaj tolko lebo si osprostený z toho tvojho rumu !!!
  • Buď to nebo se zjistí že je Joel je pedofil :D ( neberte to jako útok na hru, hra je to asi tak nejlepší co jsem na ps3 viděl a může se v pohodě rovnat i PC AAA titulům a to v pohodě :) )
    PS:reakce na post od Miseriuse
  • Byli by blázni kdyby teď tuhle značku nezačali ždímat.
    • Naugthy Dog takhle nefungují. Už od Crashe snad pokaždý vytvořili něco jako trilogii a pak se posunuli dál.

Hrůzné příklady jako call of duty nebo assassin's creed série bych nečekal, imho. Sice patří Sony, ale myslím si, že zrovna tohle studio si může říct, co dělat budou a co ne.
  • najlepšia hra čo som doteraz hral *14* určite kupujem aj PS4 a už sa teším na pokračovanie od Naughty dog *1*
  • Kdyby to bylo i na PC, měli by minimálně o milion víc *13*
    • A nebo by toho naopak prodali min.
      • TheGGG
        To by zas torrenty nezvládaly *3*
        • GaMa
          To už nezvládají teďka.....přes 15m stažení *5*
  • Robotron3
    To nás ještě minimálně tolik čeká, až se o něco zlevní :)
  • nevěřim
    • že prodali takovy počet her ,to je jenom reklama ne ? :D
  • Tohle bude asi moje první hra na PS4 :)
    • Miserius
      Tak to si pár let žádnou jinou na PS4 nesmíš koupit, buhvi kdy Gaikai bude...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit