Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Souhlasím s kolegou níže. Video samotné je zřejmě pouze omyl. Sledovat, jak nějaký nebožák stále dokola opakuje totožnou sekvenci, skutečně není příliš zábavné. O ostudně nízké kvalitě obrazu raději nemluvím.
  • srry mělo to být k novějšímu článku o TLOU
  • a ja doufal že další hra od ND bude uncharted racing :( http://cache.gawker.com/assets/images/kotaku/2011/06/screengrabdrakegokart.jpg

ne važně po těch hnojích co dnes prodávají EA, Ubi, Acti sem myslel že s hraním končím ale si tu konzoli ještě nechám *1*
  • In your dreams...
  • ZvacA
    To by si se divil, jakou podobu můžou mít zombies, dokonce i u živých. Stačí jet brzo ráno hromadnou...
  • Můžete mi vysvětlit proč bych se proboha měl zabývat rozlišením, jako hráči mi především záleží na náplni hry, a jestli je někde o nějakej polygon víc nebo míň mi žíly netrhá. Já se dodnes dokážu bavit u her jako starý Golden Axe , Princ z Persie, nebo u her z MAME automatů jako Metal Slug, Ghouls and Ghosts, Black Tiger, Rygar, Rock n Rage.
  • Mato1987
    jasne sry za mylné informácie , sú to samozrejme infikovaní neznámou hubou :)
  • tam nejsou zombie!!! Jsou to infikovani lidi neznamou plisni...
  • nechapu proc ubozaci jako ty resi jen grafiku? Navic ty si fakt myslis ze ty tvoje zbytecny komenty nekdo cte??? Taky jsem pc hrac, ale vetsi srance jsem hodne dlouho necetl, jsi ostuda pc komunity....
  • jo s tim art designem jsi to fakt vystihl a to na první crysis nedám dopustit *14* nedal bych dopustit ani na druhý, kdyby začal tak, jak první skončil. sakra uplně si to pamatuju jak sem si řekl, že už chci pokračování *2* netušil jsem, že tu vyvolám takový flame *15*
  • Proc ta ctrnactileta holka vypada na 10 a mluvi jak ctyricitka?:))
    Jinak to vypada hezky,skoda ze to nebude na pc..
  • dalsi vymastenej slovak, zadna nova vec....
  • Ronox
    Residente to je dnešní doba. Podle mě to dobře shrnul tenhle song: https://www.youtube.com/watch?v=z-0u6qgdU8Q (nenech se odradit hip hopem jestli ho neposloucháš, ale ten text krásně shrnuje tuhle generaci) ... prostě všichni musí nesmyslně hejtovat jen jakože póza. Internetový obsah se je kolikrát snaží rozdělovat a už tu máš žabomyší války přitom všichni máme jednu věc společnou. Hrajem hry a baví nás je hrát. Každý má svoje oblíbený žánry, ale nevidím důvod proč se kvůli tomu hádat. Sto psů, sto chutí, ale hádat se kvůli takovým bezvýznamným kravinám? Na to jsem už dost starej a asi jsem se "vyhádal" :D Dřív jsem hejtoval Apple jen, protože PC. Pak jsem ho najednou potřeboval k práci a teď co se týče produktivity na něj nedám dopustit. Prostě je to pracovní nástroj, ale chápu že dělají špatný obraz applisti, co se chovaj jak svědci jehovovo a všem to vnucujou zuby nehty. Člověk z toho vyroste. Pak si uvědomí, že se kolik let bezvýznamně hádal v diskuzích jen aby na sebe upozornil a vyvolával hádky. Kdyby místo toho investoval čas, který je nejdražší věc na světě do něčeho jiného a smysluplnýho, tak udělají líp, ale jak jsem řekl .. většina z toho vyroste.
  • residentevilfans
    Souhlas a velke + Ronoxovi !Konecne promluvil nejaky poradny hrac ! *5*
  • ty jsi bezduchý fádní šit, jde vidět že jsi hru nehrál
  • Pokud si hrál uncharted tak by si jsem nikdy nedal tyhle obrázky :)
  • crysis strčí do vrecka grafickým štýlom aj staručký killzone 2...... cryengine sa snaží byť technicky dokonalý a to je jeho najvačšia salbina..... art dizajnom a stýlom ho preští hocijaká indie hra.... a taký uncharted 3 ani nehovorím...... ten má tak štýlovú grafiku že má človek pocit že pozerá animovanú rozprávku..... crysis je oproti tomu bezduchý fádny šit s ostrými textúrami
  • *hrozný
  • ach ta závist to je hrůzný že :D
  • když se to naučíš tak to budeš dávat uplně normálně :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit