Přejít na výpis diskuzí
The Last of Us láká novými obrázky a videem vzhůru nohama
17.5.2013 | Adam Homola
49 příspěvků
-
jezis, ved za prve, su tu upravene rendery, hra takto nevyzera, staci sa pozriet rendery z Uncharted vs smutna realita, po druhe, vsetko je rozmazane a nic nevidno na screene a po tretie, staci sa pozriet na auto, resp. na to koleso, ani nie je poriadne vymodelovane, len tam nalepili low res obrazok, aby si tam videl ram, skrutky atd...proste fail
-
crysis je ale o kusok vacsi
-
Takhle vzhůru nohama se musí blbě mířit. Ale lepší než mířit na gamepadu.
-
já když tak koukám na ty obrázky, tak si řikám, že crytek mohl vytřískat z prvního crysis mnohem více, když je tahle grafika možná na ps3.. ale zas píše se rok 2013...
-
Vypadá to dobře. Ještě mě uklidnilo info o registraci domén pro druhý a třetí díl takže příběh by mohl být doopravdy hutný. Klukům z NG věřím, protože jsem zatím nehrál špatnou hru od nich. Uncharted mě bavily všechny, ale dvojka byla fenomenální. To jak je vzhůru nohama jsme sice už viděli, ale tady to je aspoň napínavější. Doufám v parťačku jak v Bioshocku.
-
v diskuzi u bleskovek jsem házel jak tohle 5ti minutové tak i to půlhodinové.
-
Zdá se to jenom mě, nebo je tento server v poslední době s informacemi tak trochu opožděný?
Podobné video se objevilo na konzolistovi už v 10:15h nehledě na to, že v 11:15h bylo uvolněné celé půlhodinové video z hraní této hry.
No dost házení špíny na tuto jinak výbornou stránku *4*
Každopádně tato hra si rozhodně svoji pozornost zaslouží a pokud někdo v poslední době uvažoval o koupi nějaké konzoli, tak by určitě už jenom kvůli této hře (a Uncharted sérii) mohl zkusit PS3. -
mohli by se sem zacit davat nejaky normalni prehravace tech videi? Tohle je strasny
-
niečo podobné spravili už v tomb raiderovi novom nie? :D
ale vyzerá to fakt parádne, asi prvá zombie hra, ktorú aj dohrám :D