The Last of Us: Part 2 se za první víkend prodalo 4 miliony kopií
-
To byla nadsázka 😉
Samozřejmě se tam ještě normálně chodí, jezdí na koni, atd. atd.
-
Blbce tu ze sebe děláš ty. O formování svalů nic nepsal a navíc byl celý jeho příspěvek myšlen jako /s.
-
Jasně, že to nehrál. Teď je ale v módě kydat hnůj na tlou2. Nezlobme se na chudáka, veze se jen na vlně "popularity".
-
"Polovinu hry se Ellie plíží z úkrytu do úkrytu a druhou polovinu běhá s batohem na zádech"
Ty jsi to taky nehrál, že? :-D
-
D3 byl fail u hráčů? Vždyť se to hraje doteď ne?
-
Z videí ne z hraní
-
To má z té neustálé chůze v podřepu. Nicméně, zaujalo mě že má menší prsa než v jedničce...😎
-
To rozhodně. Ale když už jsme u vkusu, tak muj je něco jako sinusiuda.
Tu oblibu, ale ne podmínku pro mlikarny mám asi z nadměrné konzumace kravského mleka.
Jsi to co jis after all
-
To nejde takhle srovnávat dvě odlišné hry. Největší rozdíl her je v cílové skupině.
Animal Crossing je hra převážně mířená na děcka (věková třída jsou 3 roky a více).
Zatímco The Last of Us 2 je hra určena pouze pro "dospělé" (hra má obsah jako: krev a krvavé scény, intenzivní násilí, nahota, sexualní obsah, vulgární mluva, požívání drog).
Čím širší potencionální hráčské publikum, tím více potencionálních kupců. U některých her pro děti se dokážou zabavit i dospělí, ale naopak to většinou neplatí. (Nebo prostě rodiče nechcou, aby jejich děti hrály násilné hry). Navíc mnoho dospělých nemá čas a ani peníze, které by mohli investovat do hobby jako je hraní videoher.
Hry určené pro děti budou mít vždy větší tržby než hry určené pro dospělé. Doufám, že už chápeš ten rozdíl.
-
Proti gustu žádný dišputát.
-
To, že má svalnaté ramena nevidím jako problém. Naopak je to důležitou části příběhu. Kdyby byla hubená jako modelky, tak ji nikdo fakt nesežere to, že se dokáže bít s dospělými chlapy.
A na základě čeho soudíš její chůzi?? Polovinu hry se Ellie plíží z úkrytu do úkrytu a druhou polovinu běhá s batohem na zádech a nebo bojuje či střílí ze zbraní. Soudit chůzi může opravdu jenom nějaký troll, co si potřebuje rýpnout. Pořekadlo "Kdo chce psa bít, hůl si vždy najde" na tebe velmi sedí.
-
50% nebo 60% ?? Drobná odchylka, když vezmeme v potaz, že ne každá hra se prodává stejně.
To si jako vážně myslíš, že The Last of Us 2 má problém s prodejem fyzických kopií??
Když jsem si 1. den prodeje osobně vyzvedával předobjednávku z obchodu, tak jsem se zeptal prodavačky, jak jdou prodeje a ta mi odpověděla, že ze 80 naskladněných kusů již prodali 63 kusů.
Takže určitě máš pravdu s tvými konspiračními teoriemi a TLoU2 má velké problémy s prodejem fyzických kopií! LOL
-
Ne ale ramena a chůzi má jak chlap
-
Souhlas,
Ale Obecně: Venuše 🤷♂️
-
Protoze i takove zeny existuji. Navic na svem vzhledu dost pracovala. Co chces vedet dal?
-
Slušný na Diablo3.
Pokud je Ratchet & Clank takovej skrytéj kult mezi námi plosinovkari z PS2 jak myslím, tak bude zajímavý kolik prodá tahle nenápadná hra v prvních třech dnech oproti TLOU2.
-
Je to 60 % z digitálu. A ano, pokud dodám do obchodu 1 000 0000 kopií, ale neprodá se ani jedna, tak asi těžko budu mít 1 milion prodaných kopií. U digitálních kopií, zejména díky praktickému monopolu ze strany Sony na digitální obsah na PS4, se to mnohem snáz sleduje než u fyzických kopií. Takže tyhle čísla o prodejích jsou jenom marketingové kecy, které nejsou naprosto dohledatelné a nikdo nemůže ověřit jejich správnost. To s rýpáním nemá co dělat.
-
To souhlasí
-
Prodaných nebo dodaných do obchodu?? Co to je za hloupý dotaz? Jasně, že prodaných!
A co na tom záleží, jestli je to digitální nebo fyzická kopie? Je 21. století, dnes je běžné, že 50% tržeb jde z digitálních eshopů. Tohle může řešit tak maximálně nějaký troll, co chce najít téma, do kterého si může rýpnout.