Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

To ti jako vadí, že nemá komicky přehnaně veliké "kozy" ?? LOL

• Thanquol

Teď ještě co je to ten Kekistan? Co si myslí, že mluví za mlčící a mám to. 

• KronosDeret

kámo voe, víš jak, prostě borcí z kekistánu myslej že mluvěj za mlčící většinu a vono govno.

• KronosDeret

vskutku Guillete dceřiná společnost známé firmy na holící prostředky je náš primární dodavatel zkracovačů krátkého rozumu. Šššššmik a o fašíka míň.

• Veskoslav

Prodaných nebo dodaných do obchodů? Digitální nebo fyzické kopie? Nebo to patlají všechno dohromady? Navíc ta hra má obrovskou výhodu, nevím, jak ostatní, ale já se těšil po dohrání 1. dílu na ten 2. díl. A u mě to "trvalo" jenom dva roky, u ostatních to mohlo být i 7 let po dohrání. Ten hype byl větší než lulánek (to fakt nemůžu napsat to slovo na P?) od plejtváka a že je fakt veliký Vám řekne každý zoolog. Takový GoW měl po roce na kontě 10 miliónů kopii. Pokud Last of US nebude mít stejně, nebude to úspěch.

• Veskoslav

Na konzole už to vyšlo opravené. Zrušené aukce atd. ta hra byla hodně rozdílná oproti vydání. Já jsem se do hry dostal až 3. den po vydání. 

• Co je to "Guillete"? Nějaký výrobce guillotin, u něhož chcete s klukama z čajovny od filosofické fakulty objednávat, až se dostanete k moci a budete likvidovat nepohodlné?

• Femt0

Těch 3.5 mega první den bylo PC only, konzolové verze vyšly až po roce. 30 mega jsou všechny platformy.

• Thanquol

Meh Kamo. Mluv semnou jak s blbcem prosím. Řekni co chceš říct. 

• Thanquol

Na kterou platformu? 

Navíc Diablo3 bylo něco jak Half Life 3. Že se to nepovedlo, nechtěl nikdo věřit. Já si to snad docela užíval po vydání to ještě bylo docela Hard Core. 

Otočili jsme to během pár dní na koleji na PS4 s kámošem celý. 

• KIMCID

Proč hlavní postava žena má postavu jako muž?

• Femt0

Diablo 3 prodalo 3.5 mega první den. Ta hra byla naprostý fail u hráčů. I přes komerční úspěch u konzolových verzí (celkem prodáno 30 mega) byl zrušen druhý datadisk a vrhli se na D4, kde kompletně změnili přístup k art stylu a gore hry. Důvod? Vedení A/B označilo D3 za poškození značky. Byznis holt není jen o krátkodobém zisku.

• KronosDeret

au contraire mon cheris - duhový nácíček byl kluk z plakátu a protěžovaný obličej alt-reichu, přesně do chvíle než nerozvážně omlouval zneužívání dětí kněžími. Pak ho vyejektovali rychleji než nasáklej tampón. 

• Femt0

Milo byl maximálně tak relevantní strawman pro pár npc...

• cNNk

No ono to vypada jako ohromny cislo, ale kdyz vemu v potaz 110 milionu prodanych PS4 a to, ze je to defakto topka mezi exkluzivitama, tak to  zase tak velky cislo neni. Rozhodne by to melo za mesic prelezt aspon 10 mega. Kdyz to porovnam napr. se Switchem, kde je pocet prodanych konzoli zhruba na 50% PS4 a napr. Animal Crossingem, ktery je taky top exkluzivka, tak za prvnich tusim 12 dni se prodalo skoro 12 milionu kusu. Takze defakto kazdy 5 uzivatel si tu hru koupil.

• KronosDeret

kdysi dávno, v dobách kdy byl Milo Yiannopoulos ještě relevantní postava pravicové reakce, stvořil mozkový trust složený z největších geniů alt-reich scény slogan vyjadřující myšlenku, že progresivní politika odrazuje spotřebitele. Tento klenot myšlenkového proudu moderních konzervativců se ovšem již po populární reklamě Guillete ukázal jako mylný a nadále sbírá posměch.

• Thanquol

O čem to mluvíš? 

• KronosDeret

Za harmonického kvičení gamerbros umírá fráze o sociálním uvědomění. Víc bigotních slz please.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit