Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • uher

    Life is Strange, že takový styl funguje? No dovol abych se zasmál.

    Zrovna tahle hra je ukázka vyložené hlouposti. Vlastně hned první scéna ve které hlavní postava vidí tu velkou bouřku a konec jejich města nedává vůbec žádný smysl, protože ji vidí ještě před tím než zachrání svoji kamarádce život. Tím pádem je naprostá kravina aby jsi v závěru jejím obětováním tu katastrofu zastavil, protože její záchrana to určitě nezpůsobila.

    Tohle není omluva ani u začínajícího autora, když příběh vystaví na něčem, co vlastně sám popře v prvních minutách (!!!) vlastní hry 😀

  • LiarForHire1

    Bude zpětná kompatibilita, takže to na 99,9 % půjde.

  • Carnage666

    Tak to je věc názoru, ano DLC do jedničky je jen taková krátká jednohubka bez nějakýho extra gunplaye ale rozvíjí to příběh a charakter Ellie dokonce jsme ve dvojce narazil na Halloweenský obchod a Ellie to okomentovala tím že není fanoušek a hned jsem si vzpomněl na DLC z jedničky 🙂

  • Já bych styl scénáře dvojky nazval jako naivní, od spíše začínajících autorů. U Life Is Strange takový styl tak nějak funguje, tady bych spíš doufal v o něco vyzrálejší autorský tým.

    Každopádně mladším hráčům to tak přijít nemusí a může to pro ně fungovat bez výhrad. 

  • No... Hrozně bych ti nerad krotil nadšení, ale DLC bych snad napodruhé i vynechal. Po té bechderoucí akci plné zvratů a rozuzlení přijde takové... No uvidíš sám, protože ze zvědavosti do toho stejně půjdeš. :o) Možná že pak napíšeš, že o čem to plácám, že jsi se královsky bavil. Já to teda dohrával z povinosti, že jsem to začal.

    Ale pak se vrhni do dvojky! Nenech se nakecat bláboly, co se tu objevují. I když mi je jasné, že nenecháš. Příběh dvojky tu kritizují lidi, co znají akorát výtažek bez souvislostí. Asi jako kdybych o Forrestu Gumpovi napsal,  že příběh je: Von potká jí. Vona ho nechce. Pak si ho vezme. A umře.

    Zatím jsem zažil perfektní zvraty, rozvoj postav, zápletky... Budeš se smát těm pakoňům, co tu píšou o špatném příběhu.

  • Coffin.Corner

    Musím se omluvit (a zároveň poděkovat těm, kteří mě doporučovali abych ve hraní vydržel), když jsem tady před pár dny sděloval své rozpačité dojmy z rozehraného remasteru prvního dílu. Po těch zhruba deseti hodinách jsem ještě netušil, že to nejlepší teprve přijde a po dohrání nešetřím nadšením i dojetím. Nějaké chybky se najdou, ale s ohledem na celkový zážitek se dají prominout.

    Teď ještě dohrát DLC a hurá na druhý díl... 🙂

  • Jeste chybi info, bude mozne hrat i Last of US 1 Remaster na PS5? Tedy pro lidi co koupi a nehrali prvni dil ale chteli by ho zahrat jeste.

  • Veskoslav

    Většina se tu ohání, že meta je prostě o ničem. Ale přečtěte si pořádně některé kritizující recenze, které tam jsou a nejsou rozhodně krátké. Ale je evidentní, že jedna skupina musí  100 % lhát. A buď jsou to novináři nebo hráči. A když si člověk rozklikne některé profily, tak tam mají hodnotící 1. a 2. díl. Ale většinou score 9/10 pro 1. díl a 3/4 pro 2. díl. A jelikož všichni novináři to dostali zdarma, polovina kritizujících delších recenzí (3-4 odstavce) kritizuje to samé na Meta, tak pravda bude někde mezi. Ta hra nebude takový odvar jako se snaží novináři nalhat. A sám si chci udělat obrázek, ale cena je vysoká. A pokud hra je skutečně tak mizerná, jak popisují hráči, tak do dvou týdnů to začne plnit bazary.

  • 0011

    Pokud vyjde "recenze" pár minut po tom co končí embargo a a zní "je to sjw trash 0/10" tak to napsal trol nebo děcko a pokud si myslí že tím něco změní je to navíc ubožák. TLOU hrát nebudu protože ani nemám na čem, ale i když je to všechno co jsi napsal a přesto je to pořád dobrá hra tak si minimálně 6/10 zaslouží a názor někoho kdo to nehrál a nebude hrát mě nezajímá. Viděl jsem všechny hlavní spoilery včetně konce a nikde v tom tu nulu nevidím, možná v IQ lidí co píšou recenze na MC bez argumentů. Uživatelské recenze začnu brát vážně až budou propojené s psn/Steam/whatever účtem a bude tam vidět jestli hru uživatel vlastní a kolik má nahráno, do té doby je to bla bla bla.

  •  Nádherné "hejtování." Ohánět se review bombingem s hodnocením 3.3 jako relevantním? 😂 Nikomu neberu, pokud hru hrál a nebaví ho. To se stane i u těch nejlepších kousků. Mě taky nikdy nechytil Half-life nebo Baldur's gate, legendární výtvory.

     Nebudu hodnotit příběh, jednoduše proto, že jsem si zacpal uši a zavřel uši a jediné, co se ke mně (bohužel) dostalo, byl SPOILER o smrti Joela. Za to bych dotyčného nejradši profackoval, protože to zkazilo nádhernou scénu, kdy bych až do konce věřil, že tak to přece nemůže být, že se něco MUSÍ stát. Místo toho si užívám audio-vizuální orgie, ve kterých se střídá atmosféra strachu s emocionálními scénami, jako Ellie a hra na kytaru, nebo teď jsem se byl podívat do muzea na dinosaury a výlet do vesmíru. Neskutečné, jak dokázali do animovaných postav vložit tolik života a citu.

     

  • Jsi šašek.Vždycky jsi byl.

  • TheGGG

    někomu se nelíbí hra, která se líbí tobě 😱. To určitě musí být troll a děcko. Za to ty profi recenze, které hru vytlačily na 95/100 jsou rozhodně věrohodné, u hry, kde příběh je jednoduchá revenge báchorka s morálním poučením typu, zabíjet je špatné a AI je stejně prostá, jako ve hrách před deseti lety.

    Neúcta k prvnímu dílu a fanouškům ze strany ND a sony, to ani nebudu komentovat. A to zneužívání copyright striku na YT, to snad nemá cenu připomínat, řešil to i angry joe. 

  • Tak tu hru a vývojáře docela lituju. Že si zahraje taková ubohá existence.

  • Prý že nějaká sexuální scéna.

  • skaven

    a co im na hre ublizilo?


  • 0011

    Uživatelská hodnocení na metacriticu mají váhu mušího pšouknutí, ale rád tam chodím pobavit se. Pokud se tam někdo zaregistruje jenom aby dal hře nulu a nemá tam žádné jiné recenze je to nulová důvěryhodnost, nemusel hru vůbec hrát. Pak jsou další případy kdy vidím negativní recenzi na exluzivitu, rozkliknu profil a uživatel má u konkurenční platformy naopak samé desítky. Věřit tomuhle hodnocení je slušně řečeno velmi naivní, ale aspoň je to lepší než si tvořit účty a psát recenze na hry které dotyčný nehrál. Recenze s hodnocením 0 na meta píšou děcka a je jedno jestli jim je 7 nebo 40, občas se tam najde i něco rozumného ale hledat to v reviewbombované hře je jak hledat jehlu v kupce hnoje.

  • Maxianimal

    to naopak nevypovídá o ničem. 3/4 z nich to ani nehrálo :)

  • cNNk

    Nejak nechapu, ze jeste nekdo vubec leze na metacritic. To je spis takova klubovna ublizenych dusicek nez hodnoceni her.

  • Johny666

    metacritic nejakych 95 od novinaru a user score 3,3 LOL. to napovi podle me dost :)))

    dukaz misto slipu. https://www.metacritic.com/game/playstation-4/the-last-of-us-part-ii?ref=hp&fbclid=IwAR2UFbt6F_rgK5FIoJSFUIjG9ZS61gtrkLgJWbTge3UWhHi0VmJiu63AOys

  • TheGGG

    homosexuály řeší jen malé procento lidí, většina je oprávněně vytočena z mizerného překroucení oblíbených postav z prvního dílu a naprosto trapným, nesmyslným a hloupoučkým koncem, který vůbec nedává smysl.

    A největší hysterii zatím předvedlo sony, ND a obhájci hry, což už před vydáním byl naprosto šílený šaškec a jen se to stupňuje.

    Tím neříkám, že tady nejsou lidí, kterým se to může upřímně líbit, ale jsem skutečně rád za user recenze a leaky, krásně ušetřených 60 éček. Ona TLOU 1, hlavně ani žádné pokračování nepotřebovala.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit