The Last of Us: Part II obrazem (a se spoilery)
-
a navíc v případě tlou 2, jim za špatnou recenzi hrozí ještě spousta nálepkování... přitom příběh té hry je báchorka, s milionkrát ohraným tématem toho, že "pomsta je mocinky moc špatná", což se ovšem "dramaticky" řeší jen v cutscenách, zatím co v gameplay části se to kosí jak na běžícím pásu.
O ostatních věcech, co se kolem té hry před vydáním děly snad radši ani nemá cenu mluvit.
-
Ty údajné "narativní kvality" berete podle recenzí herních "žurnalistů", kteří tu hru už z principu nemůžou zhejtovat, protože by příště žádnou novinářskou pre-release kopii nedostali a přišly by o prokliky z reklam? Aha... :) Já teda spíš věřím user reviews, kde ty lidi museli zaplatit 60€, aby mohli udělat review.
-
Bojkot musí mít společný zájem a nějakou úroveň. Já vidím jenom amalgam různých řvoucích skupin ( ti kterým se nelíbí příběh, hateři heterosexuálu, hateři transexuálů atd.), které nevybíravým způsobem vyřvávají na internetu jak to stojí za nic. Nad tím si rozumný člověk maximálně tak zaťuká na čelo. Bojkot nevyjde, hra prodá miliony kusů. Sony si namastí kapsu, zájmové skupiny se budou vesele usmívat a na bojkot zůstane jen v srdcích zapšklých haterů. Na konec dodávám, že nejsem levičák a často nevybíravé chování zájmových skupin neschvaluji. Jediné co mě zajimá je objektivní kvalita děje hry a její hratelnost.
-
Já považuji za hloupé, že někdo stále nechápe, na jakém principu je postavené praktikování bojkotů.
-
Jako řeknu to rovnou, nemám PS4, ale první díl jsem viděl v rámci Let's play na youtube a užil jsem si to (u těchle her mi jde stejně o příběh, nepotřebuju to hrát sám). A osobně nemám problém s důsledky z prvního dílu, ale vadí mi (asi menší spoiler) za koho se tam část hry hraje. A to se hodně v těch hráčských hodnoceních ukazuje, protože o to lidi prostě nestojí a nudí je to (někde jsem četl, že je to snad 6 hodin hry). Nemluvě o (nijak konkrétní spoiler, ale stejně) nesmyslném konci.
-
Chápu. Hru jsem zatím nehrál, bohužel jsem se nevyhnul spoilerům. Vzhledem ke konci jedničky mi připadají ty spoilované pasáže jako přirozený důsledek události prvního dílu.
-
Většina kašle na SJW. Většina ji odsuzuje za příběh, což je i můj případ.
-
Já považuji za hloupé, že někdo odsuzuje hru, která má údajně nadstandartní hratelnostní a narativní kvality, kvůli přítomnosti SJW postav.
-
nejlépe ušetřených 60 éček v životě 😍 a jen měsíc do Tsushimi.