The Last of Us: Part II trhá prodejní rekordy
-
Tak jasný, já to myslel tak že když si nedohrál jedničku je zajímavý že po dvojce skočíš hned jak vyjde 😀
-
Mám rád hry. Rád si kupuji hry a jsem zvědavý. A pojem "vysoká cena" je relativní. :-)
-
rozdíl mezi review bombingem Death Stranding a Last of Us 2. DS mělo ten bombing z random nicků bez historie s pořád opakujícími se slovy. Horrible game, worst game ever. Fuck Kojima. Tohle bylo pořád dokola. Stovky stejných recenzí od skoro stejně pojmenovaných nicku. Tady jsou ale i recenze, kde ti uživatelé mají historii na MT. Ano, navalil se na to i bombing, ale rozhodně bych to nehodnotil jako bombing vše.
-
Ona je to prece jen hodne dobra hra i pres ty kritizovane veci.
-
Jako hře a Sony to přeju ale přijde mi že prodeje trhala snad každá PS4 Exkluzivita jen z hlavy si vzpomenu na Spider-mana po něm Final Fantasy VII Remake a teď TLoU2 jako ono když zrovna žádná exkluzivita není a po delší době nějaká vyjde tak oni po tom konzolisti skočí hned protože nic jinýho není.
-
Nechápu moc potřebu koupit si za plnou nebo vysokou cenu dvojku když jedničku nedohraješ 😀. Ale ok co zase vadí mě na hře je film grain... totální odpad co do her cpou herní vývojáři z důvodu asi větší filmovosti? Ti chytřejší dávají možnost ten hnus vypnout ale tady to bohužel nejde takže prostě musim koukat na zrnitý neostrý obraz -_-. Pak mi celkem vadí že víc nutí hráče hrát stealth protože všechny zbraně mají málo munice a víc ji mít nemůžete resp. kapacita zvýšit jde v zásobníku ale ne celkový množstí co má Ellie v batohu asi nějaká snaha o realismus že nemůžu nosit po batohu tunu munice. Pak je taky vtipný kde se dá munice najít, jednou jsem našel munici v toaletním stolku v dětském pokojíčku.
-
To bych teda nerek :-) Jediny, koho jsem to videl chvalit, jsou limitovane recenze pred releasem. Vsechny recenze bez omezeni pribeh strhavaji.
-
Já vám nevím. Jedničku jsem nedohrál, i když mě vcelku bavila. I tak jsem si dvojku pořídil. Jednička mě vcelku bavila, počítal jsem, že mírná evoluce by pro mě mohla hru pozvednout na nový level. Jako jo i ne. Musím vyzdvihnout grafiku (samozřejmě na možnosti PS4). Některé modely postav jsou dechberoucí. Okolí jak kdy. Hratelnost jako v jedničce, určitě nic, z čeho by si jakýkoliv zkušený hráč sednul na zadek. Co mě ale fakt sere, je až nemístně umělá koridorovitost. A to i tam, kde by nemusela být. Je to i herně matoucí. Jsou místa, kde prostě musíte podlézt, i když z logiky věci by v pohodě šly i přelézt. Na jiném místě stejná věc (třeba auta) přelézt jdou. To fakt nikomu nevadí? To mi přijde jako velký herní relikt. Ne ta koridorovitost jako taková, to příběhové hry mnohdy potřebují. Ale proč mě někde herní design nutí používat ty méně logické varianty, když z pohledu ovládání a rozumu by mě to vedlo úplně jinak? Jednička byla takových 7/10. Dvojka po pěti hodinách možná 7,5. Zkusím to i dohrát. Výjimečná hra to určitě ale není. Možná v rámci platformy.
-
Nechápu, strhl se kolem toho takový shitstorm a přitom se to prodává dobře....i negativní reklama je reklama asi, že? :)
-
How the turntables..
-
Go woke, make a fuck-ton of money eh?
-
Rohlíky nekupuji, ale TLoU Part II jaem si ujít nenechal.. ještě nedohráno. Dávkuju to postupně, slušnej masakr a téměř bez násilí...