Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Malleth
    To moc není. Na Last of Us čirou náhodou pracuje designér Enslaved *15*

http://press2reset.com/2011/12/12/enslaved-lead-designer-working-on-the-last-of-us/
  • kdo ma jen PC minuskuje. za me +1
  • Možná, že tobě ke štěstí stačí Nazi Zombies, ale ostatní chtějí něco víc.
  • Podle minusu to lidi stale zajima. A mimochodem-to neni dcera a otec? A i pokud ne,tak jakapak romantika? Vzdyt je to male decko! Nebo jsem snad slepy?
  • Plus částečně podobný vizuál trosek města a taky a tom dělá jeden člověk zodpovědný za Enslaved...
  • RickyMatew
    Zná nekdo naky surival ,ale Nemusej tam bejt jen zombici treba jen katastrofa ( napr. Still Alive taky jen na konzole WTF) ze lidi bojujou o přežití :) (jinak Dead island me moc nechytla a nelibi se mi prostredi ostrova , a project zomboid taky ) ma nekdo naky navrhy prosím :)
  • To sem hral ale moc me to nechytlo :/ A dead island je sice o zombikach ale neni to uplny surival jestli vite co myslim a nelibí se mi porstředí ostrova ,ale Nemusej tam bejt zombici treba jen katastrofa ( napr. Still Alive taky jen na konzole WTF) ze lidi bojujou o přežití :) ma nekdo naky navrhy prosím :)
  • Ať to bude, co to bude,... bude to každopádně pecka. Jako vždy. Naughty dog nezklamou... *3*
  • keigi
    Skleník - Brian W. Aldiss! Moje milovaná scifárna!!! A do dneška čekám, až někdo bude schopnej udělat hru v podobném prostředí jako byla oživlá džungle z první poloviny knihy *9*
  • Postapokalypticky svet, duraz na vztah dvou hlavnich postav muz + zena, TPS. Ano, pripada mi to hodne jako Enslaved a nepripadam si divnej.
  • jestli ti to připomíná enslaved tak seš divnej
  • hele a co Den Trifidu to by vubec nemuselo bejt spatny.
  • JohnyTheZik
    Trochu mi to tou houbou pripomnelu knizku Sklenik (nevzpominam si od koho).. Taky paradni zalezitost :)..
  • Takže co chceš jen střílečku bez jakékoli hloubky?
  • Kdyz to clovek zkouma lupou a vidi ty dve verze primo vedle sebe, tak u nekterejch her asi jo *3*
  • nebudu kupovat PS3 jen kvuli třem hrám.... jinak PS3 ma všeobecně horší grafiku jak X360
  • No to asi ne, Naughty Dogs akcni hry vylozene stavi, aby meli feeling "jako divat se na film", viz Uncharted, takze tam je nejaky uvazovani nad postavami a jejich vztahy urcite na miste.
  • "hra by prý neměla být ani tak o plísňových zombících, ale o vztahu hlavních postav, Joela a Ellie"
    Probůh, koho dnes ještě zajímají tydlencty romantické pindy, na tohle už dnes neletí ani nevinné náctileté dívenky (protože tento druh byl také infikován houbou moderní doby)...
    Když někdo koupí takovou hru tak chce zombíky a nějaký survival zážitek.
    Po takových kecích má jeden pocit, že tohodle nedosáhli a tak se snaží mlžit o tom že by tam člověk měl hledat něco jiného...
  • Tohle mi tak moc pripomina Enslaved, ze nevim, co si o tom myslet :-/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit