Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ta kritika o masovem vrahovi by podle me skvele sedela k Uncharted. Tam hrajeme za blbecka, ktery zabiji stovky lidi, protoze chce poklad. V Last of Us jsem vsudypritomne zabijeni videl jako logicke. Joel zabiji vesmes zle lidi, kteri mu chteji ublizit. Naopak Drake zabiji straze, ktere proste nekde vartuji a prekazeji mu v ceste za pokladem. Podle me je v tomhle smeru Last of Us naopak velkym krokem vpred.

Naughty Dog jsem nikdy moc nemusel, ale s Last of Us se podle me vytahli. Zatimco u Uncharted jsem se casto zoufale chytal za hlavu, Last of Us jsem si uzil od zacatku do konce. Je to zajimava, inteligentni a krasne udelana hra s celkem zabavnou a napinavou akci, zvlast na vyssi obtiznosti. Nevim, jestli je to nejlepsi hra poslednich let, ale srovnani s Tomb Raiderem je rozhodne urazkou nebo nepochopenim.
  • AI je daleko lepší než ve Wolfovi a to nikomu nevadilo navíc v FPS, kde je A.I životně důležíte a tady, kde hrají prim zombie se řeši A.I. To je prostě Games.cz a zdejší elita..
    • AI byla ve wolfovi kritizovana dost, ty pohádko *7*
  • ucho
    "Výměnou za snížení počtu snímků na polovinu vám budou při poněkud hnidopišském zkoumání o něco lépe vypadající stíny."

jinak první půlka jako kdyby autor recykloval své názory na PS3 verzi. zní to spíš jako pokus o "druhou stranu mince". a trochu mě překvapilo, že autor v závěru jedné skupině hráčů doporučuje spíš Tomb Raidera :)
  • Tanbou=Veskoslav
    • Tanbou=wallet warrior
    • Přesně tak a ještě si okamžitě naklikává.
      • Lol, dobrej trapas. Priste si dvakrat zkontroluj pod jakym nickem pises, aby ses priste neusvedcoval sam z toho, co sam kritizujes.
        Vazne trapas. *1*
      • Zapomněl sis změnit nick, ale nebreč, to se stává i podstatně méně trapným trolům
      • Trapaas *1*
  • tomocz: Nikto na PC nekadi toto je umela exkluzivita na hernu konzolu od first party studia. Proste je to zámer a PC verzia nevyjde naschvál potrebuju mat nejaký dôvod preco by mal clovek kupovat ten v reale nepotrebný konzolový HW a aby sa viazal na ich spoplatnene sluzby ktore realne zas nepotrebuje nakolko ma vsetko na PC zadarmo. Smutne ja viem...
    • tomocz
      já vím, že je to exkluzivka kvůli tomuto... kadí jsem napsal, protože se mi to nechtělo rozepisovat do 5ti řádků :D jen si tak říkám, jestli kdyby třeba Ryse nebyl exkluzivita, tak jestli by i tak "zabil" Crytek nebo by se to s prodeji na PC už zaplatilo o.O
  • MickeyMutant
    Tohle je přímý důsledek obchodního systému konzolí: Chcete novou a lepší mašinu? Počítejte s tím, že na ní už žádný z vašich oblíbených titulů nerozjedete a budete muset hrát jen novinky. Kdyby byly konzole zpětně kompatibilní, nikdo by nemusel kupovat "Remastered" verzi, nikdo by nemusel psát druhou recenzi, svět by byl krásnější a všichni by byli spokojení a nechodili by blít do diskuzí, ale za hospodu.
    • No a presne toto je jeden z mala dovodov, co ma na PS stvu. Uz ani slim verzia ps3 nebola kompatibilna s ps2 hrami. A teraz ani 3ka so 4kou. Co si oni ako v sony myslia??? Ze kolko mas mat doma v obyvacke volneho miesta? Na vsetky tie settopboxy, rekordery, dekodery, ps 2, 3, 4.... a co este? Mozem sa na nich uz akurat tak vies co...
      • Miserius
        Verim ze 90% PS3 her by nebyl problem parit i na PS4, ale je to proste business
    • Jack1947
      Napsal bych proč ale tak oni to všichni vědí proč, tady zrovna u ND se to ještě snese. (né jak ubicrap s WD).
  • ucho
    Tak mám dohráno. Za mě 10/10. Z hraní jsem měl i lepší pocit jako tehdy z HL2. Tohle bylo takové osobnější, reálnější, víc to vtáhlo. Nějaké drobnosti by se vytknout daly, ale těžko říct, jak by to šlo zpracovat lépe. Hra má skvělý bojový systém, který z bojů dělá poměrně unikátní záležitost. Dobře tam zapracovali RPG prvky i používání zbraní. Hra netrpí stereotypy, protože se neustále mění prostředí a to, kdo je na scéně. Těžko říct, jak je to se znovuhratelností, přeci jen je hra příběhově zaměřená a sbírání přívěsků Světlonošů mě příliš neláká, ale proč si tím příběhem neprojít znova na těžší obtížnost, kdy člověk může v bojích víc taktizovat.
    Zdejší známku recenzentovi neberu, ale moc nechápu, co by chtěl na té hře zlepšovat, aby z toho nevzešla jiná hra. Tady se zjevně záměr tvůrců povedl realizovat perfektně.
  • Pocet mrtvol jde do stovek? Tak to jsem skutecne hral jinej TLOU, recenzent asi pri psani zapomel vypnout CoD. :-D
    • Ja za singl na normal zabil 682 nepratel mas to ve statistikach kdyztak...
  • To je komedie, az je to smutne.
  • boze muj, uz zase Elen Page.
    • Psychotic
      Je sexy, Teda ve skutečnosti. Tak co si stěžuješ? :-)
      • je to lesba, to ti k "sexi" nevadi? *4*
        • Ty vole, zase jeden pokrytec.

Lesby patří k nejpopulárnějším p:rno artiklům a ty se nám tady snažíš namluvit, že tě nepřitahují?

Až si ho zase vyhoníš u nějakých sexy lesbiček, tak si vzpomeň, cos tady psal za blafy.
        • Psychotic
          Jistě že ne. To, že ženě nepřijde sexy on, ještě žádnému chlapovi v bezmocném slintání nezabránilo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit