-
Pokud chcete hru, která bravůrně spojující příběh s akční hrou, jsou v ní hádanky, post-apo svět a skvělé postavy, šáhněte po HL 2 ! :D
-
Olejník si tu recenzi určitě vydupal, aby nás mohl obšťastnit svým hejtem. Teď je celý bez sebe jak to všem fandům natřel.
-
-
Vybagrovaným "fandům" není těžké cokoliv natřít.
-
Nebreč chlapče, to bude dobrý.
-
-
a na PCčkáře opět kadí jak na placatej šutr. Zrovna tohle bych si rád zahrál, ale kvůli dvěma hrám nebudu kupovat konzoli :(
-
-
Vlastně je to jedna a ta samá hra akorát graficky vylepšená.
-
Cože? Ty chces hrat konzolovou hru? Ale vždyť to jako pravý PC hráč nesmis, ne?
-
-
well you can go FFFuck yourself
-
-
to mi povidej, ja malem koupil xshit kvuli forze a gta5 Oo Stay strong brother! :D
-
-
LoL>DotA>The Last Of Us...
-
-
Nevím, jestli jen smutnej pokus o trolling nebo jsi vážně tak tupej a srovnáváš nesrovnatelné.
-
-
Zábava = zábava. Víc zábavy > míň zábavy. Srovnáváš asi něco jiného. *7*
-
-
-
8/10... to je svetový unikát... priveľa pixelov ?
-
Nechápu proč tu píšou 2x recenzi na stejnou hru, Mě teda o grafický vizuál nikdy nešlo já byl rád prostě že to rozjedu a hraju. V podstatě jenom hodnotím příběh a vše okolo kromě grafiky. Zajímalo v čem se na PS4 TLOU liší hlavně myslím tím v příběhu že museli udělat recenzi na PS4 je to jenom jiný grafický kabátek s tím že se jedná o vyladění grafický kabátek pro PS4 a majítelé si nechtějí kupovat starší konzole i kdybych měl v dnešní době obojí jak PS3 tak PS4 tak si to koupím na PS
3 protože jestli člověk si tohle jednou koupil na PS3 a pak si to koupil znova na PS4 jenom kvůli blbýmu grafickýmu zpracování tak je v*l protože pro mě by to byly zbytečně utracený peníze příběh bych znal jen bych se pár minut kochal tou krásou ale pak by mě to přešlo přeci jenom je to jenom grafika. -
V podstatě souhlasím s recenzí, jen bych to možná stáhl ještě na šokantních 7/10
Vraždící citlivé holčičky mě začínají už ve hrách poměrně kakat, všechny postavy mi zde přišly nepřesvědčivé, nudné, a nečekal jsem to množství berliček, o které se museli Naughty Dog během hry opřít.
Ale pěkně se to hraje, přijde mi to jako naprůměrná akční adventura, jen se mi nechce věřit, že spousta lidí se nechá dojmout stále těmi stejnými klišovitými okamžiky. Tomb Raider mi přijde o ligu výš, ať už mechanikami, tak i trochu napínavějším dějem. -
Jinak fanatismus okolo LoU mi přijde stejný jako u DS II. Cokoliv napíšete proti, tak místní buňka zarytých konzolářů Vám urve hlavu s tím, že to jsou nejlepší hry staletí a nic jiného nevyšlo. A nejvíce se můžou po*rat z toho číselka....
-
-
DSII je slabota a to jsem mega fanoušek DSI *3*
-
-
Dungeon SIege II ještě ušlo, trojka už byla špatná
-
Tak teď jsi na jejich černé listině *1*
-
-
Však já to nějak přežiju, stejně u anonymů nečtu nicky protože to nehraje žádnou roli a u registrovaných uživatelů človek vi jestli to brát nebo nebrát vážně... Když mi někdo napíše že semnou nesouhlasí a jsem uplně mimo a napíše to relativně normálně tak s tim nemam problém (třeba ty *2* ) Když se s někym bavim venku tak mu taky hned nedám pěstí když řekne že TLOU se mu nelíbilo
-
-
No včera se u sousedů na zahradě pomlátili kamarádi. Neshodli se, jestli je GTA V nebo TLOU lepší *1*
-
-
Nejedná se o mé kamarády. Je to špatně napsané. A je jim 13, což GTA úplně ideální pro ten věk...
-
máš opravdu zajímavé kamarády :D
-
-
-
-
-
-
A opět bitka o to všemocné čísílko. Jak neočekávané *1*
-
-
asi jsi tu diskuzi nečetl, ale většina lidí tu to číslo neřeší... :)
-
-
Pravdu díš. Nějak se mi zaryly do paměti ty první komenty ohledně osmičky.
Zatím se spíš než to číslo řeší recenze, která hru jako takovou doporučuje, ale pro některé zjevně ne dostatečně. I to je ale velký posun. -
-
Ale tak musíš uznat, že to vypadá poněkud divně, když původní hra má takové hodnocení a ta samá hra ve vylepšené edici, která je minimálně stejně dobrá jako starší verze, má hodnocení horší. Možná bylo zbytečné dělat recenzi a spíše sepsat jen nějaké shrnutí, co nového se v PS4 verzi vyskytuje. Je to asi jako kdybych měl hodnotit Skyrim v době vydání a pak po vydání ofic. HD textur.
-
-
-
-
ahoj chtěl jsem se zeptat jak je to s lokalizací do češtiny ?
-
-
díky
-
Vše přeloženo do češtiny
-
Jsou tam české titulky *3*
-