Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • davidBray
    fakt je to lepší než Simon? protože ten je prostě nejlepší :)
  • Inquisitor
    Ne to není, ale to je jedno tu Deponii určitě zahraju. Dík za tip.
  • Robotron3
    Tak jsem zjistil, že ty titulky ve verzi AppStore tam jsou. Kdyby sis to pak chtěl koupit odtamtud. Čeština je.
  • Robotron3
    Že by Voyage? Ale to asi nebude. Deponia má spíš takový ulítlý kombinace a používání předmětů, ale podle mě je to v rámci logiky, většinou teda. Prostě je to humorná adventura, a tam to tak nějak patří. Ale žádný použít magnet na psa a pak ho hodit do studny, takový věci tam nejsou, nebo doufám :)
  • Inquisitor
    Jo čim těžší tím líp, hlavně to řešení musí mít nějakou logiku. Nemám rád ty nesmyslný kombinace a podobně. Nejtěžší adventuru co jsem hrál, už nevim název, ale odehrávala se v devatenáctém století a začínalo to v bytě nějakýho vynálezce. Kdyby si někdo vzpomněl na název. Tenkrát jsem to ani nedohrál :)
  • Robotron3
    Jestli máš rád i trochu těžší adventury, tak bych doporučil tu Deponia (3 díly už). Chytrá, vtipná, nádherně kreslená adventura. Podle mě i lepší, než svýho času takovej Simon The Sorcerer, s kterým má dost společného. Minimálně charakter hlavního hrdiny :)
  • Inquisitor
    Tak mě tyhle hry asi nějak minuli, nebo jsem si jich nevšimnul. No aspoň zahraju, protože adventury ty já můžu.
  • The Longest Journey!!! :o)
  • to měl být odkaz na opráski, mistře :)

než začneš bejt chytrej, trošku si zjisti fakta...
  • Vyborna hra, vyborny zpracovani,vybornej pristup autoru. Nemuzu nic jen doporucit. Zpocatku sem se bal ze hra bude moc pro deti ale je to tak akorát. Dokonce s temnym koncem trochu.Opravdu jim preju co největší prodeje protože takovy hry se proste musí podporovat. Na co se tesim nejvic je ale Deponia 3. Coz mi pripomina ze ani nevim kdy vyjde. Ale todle studio ma odemne peníze dycky jisty.
  • máš recht, nechal jsem se trochu unést *5*
  • Robotron3
    Já ji tam mám, dej vyhledat podle Daedalic, mělo by to tam být. Ale s češtinou nevim. Třeba tam je, ale nedali ji do popisku, kdo ví... Já jsem si ji koupil teda na GoGu.
  • Na AppStore jsem jí včera hledal a nenašel. Od Deadelic je tam jenom Dark Eye. Samozřejmě bych hru nejraději koupil tam, kdyby to bylo možné a byla tam čeština.
  • Robotron3
    Takže pro tebe dobri?
  • Robotron3
    Tak ještě že je možnost výběru. Na AppStore stojí dokonce 19,99 EUR a ani tam nemají v popisku češtinu.
  • Robotron3
    Vždyť od Daedalic vychází jedna krásně ručně malovaná adventura za druhou a jedna lepší než druhá. Deponia 1,2,3, A New Beginning, The Dark Eye, The Whispered World... Konečně, že si toho už i lidi začínaj všímat *3*
  • ucho
    vzhledem k tomu, že to chce dotyčný koupit na GOGu, je to vcelku jedno *3*
  • smejki
    to na Steamu taky *1*
  • PLuto.petr
    Já myslím, že za těch dvacet let bylo víc adventur, které stály a pořád ještě stojí za zahrání.
  • hmm když jsem onehdá dohrál Legend of Kyrandia a hned potom Maniac Mansion: Day of the tentacle, dal jsem si na chvíli pauzu, protože se zdálo, že to jsou na nějakou dobu asi nejlepší kousky a lepší bude si trošku počkat na něco luxusního. Nějak jsem na žánr adventur zanevřel (byť netvrdím, že za poslední léta nějaká dobrá nevyšla) a přestal se o ně zajímat. Nevěřil bych, že uplyne skoro dvacet let než mě nějaká opravdu, ale opravdu zaujme.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit