Přejít na výpis diskuzí
The Old Republic už má milion hráčů, ve špičce 350 tisíc naráz
4.1.2012 | levis
123 příspěvků
-
1) Kdo expí na creepech? :D 2) U SW trávím asi dvě hodky po práci, nevim kde máš napsaný, že bych musel trávit u MMO víc času než u běžné hry. 3) Pro mě je nesmyslný žrout času sledování opery, sledování televize, hraní fotbalu a mnoho dalších věcí, a to proto, že mě nebaví. Za to mě baví spousta jiných věcí basketbal, cestování, pít pivo s přáteli a mnoho dalšího. MMO mě baví, našel jsem tam spoustu přátel, a s některýma se vídám i v tom skutečném světě. Čas který jsem u her nechal, bych neměnil, protože bych byl chudší v každém slova smyslu.
Když už tady rozdávaš rady, dám ti taky jednu, nepiš sem jak máme přestat hrát MMO, nemáš právo rozhodovat o tom, co je pro koho smysluplné trávení času. Taky ti neříkám ať hraješ SW. Stejně jen proto, žes tady napsal jak jsou MMO hry hrozné, je nikdo nepřestane hrát. Takže se míň starej o ostatní a víc o sebe. -
na poriadne statistiky si este treba pockat, zo zaciatku je vecsinou boom a potom puf, ja osobne predpokladam, ze tym ze zrusili sw galaxies, tak vecsina hracov prejde tam, mozno tomu tak uz aj je, a aj stary hraci co v sw galaxies zacinali a po case skoncili, tak ty zacnu tu nanovo, a potom su zaciatocnici, co nieco take iba zacnu hrat, a ono sa to vsetko nejak tak da dokopy, niekedy, a potom uz bude mozne povedat, ako uspesna tato hra bude alebo nie, to je len taka uvaha moja, mozno trepem nezmysli, nezlincujte ma za to :)
-
Podle jistých analitiků měl Warhammer online před 6 měsící asi 150 000 hráčů. Jestli to bylo 10 000 tak to bylo hodně. Momentálně je to pod 5000, tak jen čekám, kdy nám vypnou poslední 3 servery stejně jako nedávno u SW galxies:-(((
-
Ach boze. Dalsi osviceny co rozdava moudra do zivota.
U mnohych MMO her se vekovy prumer hracu blizi k tricitce. Lidi maji rodinu,deti,konicky,chodi do hospody a pritom hraji hry. Misto cumeni 2 hodiny do televize(coz je cesky prumer na cloveka) si 2 hodiny zahraji hru,kde se obcas musi premyslet,rychle reagovat a hovorit/psat s lidmi (ano i hovorit,div se). A svete div se,na hlasovych klientech(Ventrilo,teamspeak...) se lide pri hrani velmi casto bavi o tom tvem tzv 'realnem'' zivote.
Jinymi slovy.mluvis o necem,o cem jsi cetl mozna tak na B.o.nuswebu(herni bulvar)
Zavistlost muze vzniknout na vsem. Dospely clovek ma vetsinou dost sily na to,aby sam sebe kontroloval. A deti? Ty podle me u MMO her nemaji co delat. Ale to uz zalezi na rodicich,ne na me. -
http://www.mmocrunch.com/2012/01/03/swtor-uk-sales-plummet-after-one-week/
-
No ale většina lidí se neuvědomuje, že tyto čísla si "cucají" mnohdy tito analytici z prstu a vaří z vody:) Tudíž klidně je možné, že číslo může být dvojnásobné, stejné nebo nižší. Až uvidím oficiální čísla ze 4.1.2012 a poté třeba z 31.3.2012, tak teprve něčemu budu věřit.
-
podle mne lotro pokazili s legendarkama a F2p. Vsechno by to omluvila kvalita, ale i ta jde s kazdym datacem niz od Morie (tusim ze lidi co delali morii uz odesli z Turbine a podle toho to vypada). A vyndavani relicu za penize je pro mne posledni sprostarna, kterou nebudu podporovat. Z dobre hry udelali dojicku na prachy. To rikam jako dlouholety hrac ktery ma 5+ altu na max urovni a je v te hre skoro od zacatku/ odehral v ni kus zivota.
-
Trollování na dikuzi ti trapný nepříde :-)
-
Titan ma vyjit s poslednim wow datadiskem
-
"Star Wars (česky též Hvězdné války) jsou série science fiction filmů"
na csfd i imdb je to hlavne sci-fi (u nekterejch je tam pak i fantasy, predevsim kvuli tomu, ze ty rozdily jsou obcas minimalni)..
SW bezesporu sci-fi je, at uz budes vymejslet jakykoliv kraviny a vyhovorky. -
muzes si to vygooglit http://news.mmogamesite.com/blizzard-product-slate-leaked.html
wow x5 5datadisku (tbc,wotlk,cata,panda a last by mel byt argus) -
Smarja tyhle kecy o pandach, buhvijak nejsou dodelany do wowka schvalne kvuli asiatum, me vazne bavej.
Jestli si aspon trochu hral W3, potazmo TFT, tak budes mit celkem jasno, ze ve svete Wara jsou pomerne dlouho.. -
Pučíš mi tu tvojí geniální kříštálovou kouli díky které vidíš tak jasně do Budoucnosti ?
-
Ae na ty baliky a spec. instance a skrimy jsi si mohl vzdy vydelavat hranim (plnenim deedu apod.). Me by to nebavilo, ale v kinu jsme meli cloveka, kterej si timto zpusobem koupil veskery obsah hry + datadisky (mimo monster play) a to hral od F2P zavedeni teda necely rok...zadny level omezeny nebyl , akorat kolem 30 jsi musel zacinat utracet TP (ktere ovsem hranim ziskas) za quest packy
-
Keď ale F2P u Lotra zaviedli, tak ste si časom museli dokupovať nejaké balíky questov a tiež ste mali obmedzený max. level a nemali ste prístup do niektorých oblastí a instancií. To už tie obmedzenia zrušili ?
-
Tak ono DDO není standartní MMO. MMO jako takové nemám rád, ale DDO je spíš coop RPG a ve více lidech na TS je to úžasná hra a hlavně zábava.
-
Tenhle příspěvek jsem přehlídnul, jinak bych nepsal (nekopíroval) na předchozí straně to samé. Hranice mezi sci-fi a fantasy je tak tenká, že každý si musí zvolit sám svůj pohled na věc. Diskuze o směru Star Wars patří k mým oblíbeným odpočinkovým tématům, ale tímto už tu raději končím ;-)
-
a na to ze maji vsichni ten mesic hrani bez poplatku
-
no to nebylo úplně fér přirovnání- automaty sou naprostý svinstvo :). Ale zabiják času to prostě je, to mi nikdo nevyvrátí, optimáplní doba pro hraní her je podle mě a lidí co znám, tak 6 h za týden max a u mmo už z podstaty tý hry musís u toho sedět dýl protože ta hraje tak udělaná. Navíc to mlácení mobů a expení na creepech mi příde nehorázně trapný..
-
Ty jo, milion za jak dlouho, 14 dni? Tomu je celkem fail ne, na to ze cekali tak milion a pul prodanych krabic v den launche