Přejít na výpis diskuzí
The Old Republic už má milion hráčů, ve špičce 350 tisíc naráz
4.1.2012 | levis
123 příspěvků
-
ale vysledek bude asi stejnej: jedna skupina prejde se vrati k WoW a druha skupina odejde, protoze tam nebude co delat
-
Jasně u hraní automatů utratíš cca 270 Kč za měsíc, že? *1*
-
V podstatě se dá říct, že je možná ta záhadná síla nakonec skutečnější než třeba hyperprostor. V dnešní době je hodně těžké odlišit, zda se jedná v daném díle o část vědy nebo fikce. Vzhledem k tomu, že toho o světě kolem nás stále víme dost málo, je možné všechno.
-
protože je to třeba jinak fajn kluk a ona ho má ráda, takže se mu s tou závislostí snaží pomoct třeba. Já neříkám, že to nejde bejt při tom i jinak aktivní, ale to de i u hospody, kouření hraní automatů a všechno to sou nesmyslný činnosti.
-
Někteří lidé si sem přišli do swtoru jen kopnout. Ti opravdu nechtějí slyšet argumenty a fakta. Takové chudáky musíš filtrovat.
-
Sarin: já ale považuju i vyhlastávání v hosodě za špatnej druh zábavy (že sem se takhle něco nachlastal.. tak to musim vědět : ), daleko lepší je si posedět v čajovně, u kafe, nebo společně něco hrát, než jenom bezduše chlastat, stějně tak kouření považuju za hroznou pitomost. A stejně tak hraní mmo považuju za hroznou pitomost - když říkáš že tam potkáváš hrzně lidí, s kolika z nich trávíš i jiný aktivty, jaký si předáváte zkušenosti a jiný koníčky, takhle totiž funguje normáoní přátelní,který je i užitečný. Heleď já sem hráč spoustu let a občas si moc rád zahraju, ale ten mmo model her mi prostě příde jako věc udělaná na záměrnou závislost.
-
Zavolaj si na podporu +420 228 880 676
-
Uznávám, takhle zjednodušeně, jak jsem to napsal, to zní hloupě. Wikipedie to umí podat o poznání lépe, než já:
It is similar to, but differs from fantasy in that, within the context of the story, its imaginary elements are largely possible within scientifically established or scientifically postulated laws of nature (though some elements in a story might still be pure imaginative speculation).
http://en.wikipedia.org/wiki/Science_fiction
Všem neagličtinářům se omlouvám, překladát to nebudu. -
Stačí, pokud má děti, tak je poprosit, aby s ním občas zkoušely jednoduché rozhovory jako How are you atd. a pomalu je dělat těžší a těžší, klidně jenom 15 mnut denně. Sice to bude pro děcka otravné nejspíš, ale pomáhá to.
-
Drobátko si protiřečíš, fouňo, schválně jestli přijdeš na to kde *3*
-
Jenze ja mam na Swtor.com jinej mejl nez jsem zadal pri koupit.. kdyby nejakyho debila napadlo to tam tak napsat.. zkusim zalozit novej s tim mejlem a uvidim *10*
-
Kurzy jsou těžce přeceňované, hodí se maximálě tak začátečníkům. Uznávám, že jde o kontroverzní názor, ale z vlastní zkušenosti jsem k němu za poslední roky došel.
Kup si dobrou učebnici gramatiky (Murphy - Grammmar in Use pro začátek) a do toho začni číst anglické knihy, články, hrát RPG hry apod. Ano, zpočátku se budeš s každou stránkou nimrat hodiny, ale časem se to prolomí.
Co se týče konverzace, tak tu ti nic nenahradí, možná tak částečně filmy, seriály a trocha té samomluvy... -
Myslím že to máš ve své schránce na stránce bioware pro SW:TOR, kámoš to taky řešil a chvilku hledal než to našel.
-
Hh ti rozumim-k lotru mam osobni vztah(ale prave i k SW a tim myslim samo i knizni ci filmove predlohy)hral jsme to jako prvni a vpodstate jedinne.Skoro od zacatku(tj snad 4-5let)s par velkymi pauzami.Nedam na tu hru dopustit.)jeste se urcite nekdy podivam
-
Ja s Lotrem prestal nedavno, ze prejdu na SWtor, ale porad pri hrani myslim na to, ze bych byl radsi v Lothlorienu nez na Tarisu :), jinak dik za info
-
Jak jsem psal vcera.. porad nic. Kupoval to nekdo z vas pres ten Origin pres kreditku? Doufam ze to do zitra prijde..
Koupil jsem vcera v 7 vecer na originu digitalku, platba kartou, prachy mam strhnuty a prisel mi akorat mejl o potvrzeni objednavky.. v tom mejlu je
3) Enter and confirm your Product Registration Code (the 20-digit code seen above) when prompted.
Problem je ze 20 ciselnej kod nikde v mejlu neni a kdyz se prihlasim do toho originu tak hra ani neni v koupenych.. nevi nekdo za jak dlouho zhruba ten kod dojde? -
Takže ještě jednou pro ty, co tu budou neustále omýlat, jak je svět SW světem fantasy a že sci-fi se musí řídít fyzikálními zákony.....Vědecká fantastika je široký žánr beletrie, která často zahrnuje spekulování založená na aktuální nebo budoucí vědě nebo technologie. Vědecko-fantastická literatura se nalézá v knihách, umění, televize, filmuje, hry, divadlo, a jiná média. V organizačních nebo marketingových kontextech, sci-fi může být souznačné s širší definicí spekulativní beletrie, zahrnovat nápadité výrobky včleňovat nápadité elementy nenalezené v současné realitě; toto zahrnuje fantazii, hrůzu a příbuzné žánry.
Vědecko-fantastická literatura se liší od fantazie v tom, uvnitř souvislosti s příběhem, jeho fiktivní elementy jsou velmi možné uvnitř vědecky zakládal nebo vědecky postuloval přírodní zákony (ačkoli některé elementy v příběhu by mohly ještě být čistá imaginární domněnka). Prozkoumávat důsledky takových rozdílů je tradiční účel sci-fi, dělat to “literatura nápadů”. Vědecká fantastika je velmi založená na psaní entertainingly a rozumně o střídavých možnostech v nastaveních, která jsou opačná k poznané skutečnosti. -
Sam za sebe ti muzu rict ze super.) Prostredi a questy s Rohirry-vyborna atmosfera.Ale zrovna jak jsem udelal 75lvl a prisel update(na ktery se cekalo snad 2 mesice bez instanci)s novymi tak vyslo SW takze momentalne jsem ze hry mimo:)hodne lidi tedka dava pauzu si myslim ale nejen ja se jeste vratime..jedou uz nekolik let takze uzivatelsky(nastup do instance odkudkoliv,skirmishe sam nebo v celem raidu)uplna spokojenost
-
Tak to mass effect je ciste fantasy lebo vo vesmire pocujes svoje kroky, rovnako ako v startreku, samozrejme terminator je ciste fantasy lebo cestovanie casom nieje mozne... a mozeme ist takto do aleluja *7*
-
Sci-fi se drží zákonů fyzika? Upadl na hlavičku? Promiň, ale tohle jsem musel napsat, protože to je nehorázný blábol. Odkdy se sci-fi drží zákonů fyziky? Znám spoustu sci-fi autorů, kteří naprosto popírají fyziku a vytvořili se vlastní fyzikální zákony.