Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    No máme tam Skaveny, Trpaslíky, Chaos, Císařství a Kislev. Ti všelijak využívaly techniku. Ať už silou páry, Chaotitu, střelné zbraně a stroje, které se podobaly tankům atd. Ale i přesto WH považuji za fatasy než za sci-fi. Naopak Wh 40k je podle mně sci-fi, i když se zde objevují prvky z Wh.
  • K týhle tématice doporučuju přečíst něco od Isaaca Asimova jednoho ze tří neljepších spisovatelů scifi Asimov-C.Clark-Heinlain. Psal zhruba to, že mezi scifi a fantasy existuje často jenom tenká linie. Já osobě vnímám scifi (science fiction), jako předpovídání budoucnosti na základě vědeckých poznatků, neboli něco co by jednou opravdu mohlo být a k tomu nějaké technické specifikace atd. a fantasy vidím čistě jako všechno co si může lidské mysl představit, bez nějakých konkrétních omezení. Dneska se hodně věcí tváří jako scifi ale přitom je to fantasy. U star wars, ikdyž je to light opera bych se ale přiklonil ke sci-fi.
  • Hmm tuz jasne kazdy ma vlohy na neco jineho,taky podle me hodne zalezi v jakem veku se zacnes jazykum venovat(cim driv,tim lepe samo).Ted bys tomu musel obetovat asi fakt hodne casu a usili..Divej se na filmy s titulkama neustale a poslouchej tj nejmensi co muzes udelat.)
  • XorxoxTalarius
    Tak je rozdil mezi F2P a P2W ... co treba takovy World of Tanks? To je F2P a je to tam dobre vybalancovane.
  • Veskoslav
    Poslední ST považuji za druhý nejlepší film po 1. kontaktu, jelikož tam jsou ti hrdinové uvěřitelní a "záporac" jsou takoví, jací by byli ve skutečnosti. Tudíž mučení, ničení a zabíjení neviných jim není naprosto cizí. Stejně tak ve SW. Hořící lodě jsem měl v EaW tolikrát, že jsem je přestal počítat. Obzvlášť destruktory hvězd, když hořely, tak jsem stiskl mezerník a čekal a kochal se, kdy mi ta loďka vybuchne:-D
  • Nie, proste o tej hre vie viac nez vsetci ostatny. Niektore hardmode 4 men dungeony sa nedaju prejst lebo su proste moc tazke pre casual hracov a potrebujes na to byt zohranty s profi ludmi a dobrym gearom. Preto je to aj pre HC hracov.
  • XorxoxTalarius
    Ale bylo by to poeticke :D
  • Jen tak dal :) Hra je to super - osobni zkusenost. WoW uz proste zacalo nudit, a to co udelali ted.... Je super ze muzu jit xkrat za tyden raid, ale je tak nejak na prd, ze ten raid je jen jeden...to pak uz ten endgame content jaksi trochu nudi... TOR je zase neco noveho, i kdyz je jasne ze dost veci je podobnych. A co se tyce free-to-play.... NIKDY! Radsi budu hrat jeste 10 let nudne WoW nebo za 10 uz treba zastrale TOR, ale na F2P NIKDY nepujdu. Dopadne to jako v NFS World - je to krasne F2P ale kdyz jedete vse za free a mate luxus auta z xx lvlu tak vas typek rozjede s autem z lvlu 1 jen proto, ze si na nej zaplatil upgrady...nebo pak prijdou s blbosti jako EA v NFS W - jedno auto za 2 tisice K....to at jdou do pr.... Radsi si zaplatim pravidelne mesicne (a co si budeme povidat jak WoW tak TOR a pod hry se plati cca 250 kc/mesic, coz je temer nic, proste si odpustite par piv a je to) nez abych hral hru kde F2P znamena more-pay-more-fun.... to se pujdu radsi vozrat, a prijdou mi ty penize lip utraceny. Jinak MMO zdar a silu! :)
  • Navykove tyto hry zcela jiste jsou a nekdo tomu muze zcela propadnout, kazdopadne co neni ? Ale ver ze se vse da dobre kombinovat tedy hry i soukromej plnohodnotnej zivot, zalezi jen na charakteru cloveka a jeho prioritach
  • Veskoslav
    Nevím můj otec má 50 a anglicky umí skvělě. Jenom je zarážející, že i přesto, že jste starší generace, tak Vám je cizí jazyk naprosto cizí. Navíc i v L2 se musela angličtina využívat, když si někdo něco domlouval. Navíc jsou i kurzi pro "starší", kde se věnují jiné formě výuky cizího jazyka. Tudíž to, že neumíte anglicky a říkáte, že jste generace s ruštinou je s prominutím dost pitomá výmluva. Kdo chce, ten se naučí, i kdby to mělo trvat 10 let a navíc i jazykovky se jenom hemží Vaší generací (vím to, jelikož když jsem dělal státnice z angličitny, přpadal jsem si jak na srazu svých rodičů). Vím, že pro staršího člověka je mnohem těžší se učit cizí jazyk, ale i přesto člověk, aby mněl základní znalosti, tomu se naučila i moje 70ti letá babička.
  • Nevidim dovod preco by lod nemala horiet, ked je napoli znicena a ma v sebe nejake diery, tak z nej unika kyslik, takze preco nie *3* Ale samozrejme to je vsetko robene na efekt, napriklad zvuky boja vo vesmire atd. Len by to v tom filme vyzeralo blbo keby tam bola polhodinova pasaz kde je proste ticho *1*
  • ich nove mmo s najvacsou pravdepodobnostou zo sveta starcraftu nebude, vraj vymyslaju uplne novy svet
  • XorxoxTalarius
    LOL :D
    Myslim ze je rozdil mezi MMO a drogou ... ale jakakoli cinnost muze ovlivnit lidsky zivot natolik ze ho znici, nemyslis?
  • To je prave ono snazil jsem se do hlavy anglictinu naskoukat v praci jsem chodil i do kurzu,ale bohuzel do hlavy mi to jaksi nejde :(
  • Samozrejme som mal namysli priemyselnu revoluciu ktora suvisi s parnym strojom, nie parou pohanane vozidla, vzducholode a este neviem co, co ty maly inzinieri dokazali vo Warhammery vymysliet. Siroky rozmah energii zapricinil vyrazny pokrok vo vede a technike. Vo WH nic take nebolo, len ista rasa fusovala do neortodoxnych bojovych mechanizmov *1*
  • Nehrajte ty zhovadilý žrouty času, slýchám dnes a denně jak tim trpí rodiny případně přítelkyně hráčů, přitom tohle nemá se hrou nic společnýho . Hra má víceméně krátkodobě pobavit, a né dlouhodobě simulovat nějakej model alternativního života, kde člověk udělá naprosto jenoduchý věci a dosáhne obrovských výsledků, takhle fungují drogy.. .
  • XorxoxTalarius
    To myslis ten novej? To bylo celkem hruzny :D Ale kazdopadne na SW to nema, kdy lod napul znicena a horici (vsichni prece vi ze ve vesmiru hori lode :D ) se pokousi pristat a pristane (film 3) :D
    Ikdyz jako hrac SW: Empire At War si pamatuji bitvy kdy mi z lodi zbyli jen kostry a drzeli :) A jeste zvladli zahnat Mon Calamarske krizniky zpatky :D :D :D
  • No na necem pracuji, tak kdo vi co to bude zac
  • PR?

(pí ár)
  • aj skaveni :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit