Přejít na výpis diskuzí
The Old Republic už má milion hráčů, ve špičce 350 tisíc naráz
4.1.2012 | levis
123 příspěvků
-
Osobně tomu číslu moc nevěřím, k 17. prosinci měla SWTOR 958 000 předobjednávek a to jen v USA u krabicové verze, pokud by se připočítala i Evropa, Asie a digitální distribuce, tak bych se to číslo nebál i ztrojnásobit...
-
Však tohle bylo jasné už od začátku, že tahle hra bude hlavně těžit z toho, že díky filmům a beletrii má svět SW obrovskou základnu fanoušků. Každý, kdo má jen trošku reálný pohled na svět ani nemohl čekat od téhle hry žádné zázraky, jen vše již stokrát omílané jinde zasazené do světa SW. Zatím to funguje.
-
Tak ja to SWTOR preji ... tenhle mesic si to kupuju :) Bude to nadherne straveny cas nez mi vyjde "Dark Millenium" :)
A muj odhad? SWTOR urcite nepadne ... na to ma dost fanousku a ti co mu obetovali v bete aspon 10 hodin se knemu urcite vrati a zustanou u nej ... prece jenom uz jenom to ze mam 8 unikatnich pribehu, ktere se vyvyji podle mych cinu je velke lakadlo (kdyz opomenu ze se jedna o svet SW) :) -
Zrovna SWTOR mi přijde jak casual friendly tak hc friendly.. To prostě musí vidět každej, kdo tu hru alepoň trochu víc hrál. *3*
-
Ale jo ja se stebou nehadam wow je o houne ,ale stejne se tam vetsina vrati
-
A jablko je spis zelenina, nez ovoce.
-
Vrátí zpět? Myslíš z těch 17 000 000 hráčů v Evropě a USA, kdy již není ani 1/3 ve Wowku? Myslíš to Wowko, kde člověk několik měsíců piplal svůj eqip, aby pak zjistil, že je to kničemu, že děcka si je získají pomalu hned jako pozdější hráči? Myslíš to Wowko, kde poslední Panda šunka je spíše asijská záležitost než evropská a člověk pomalu má pocit, že Evropa a USA jsou zanedbatelný trh? Nebo myslíš to Wowko, které se snaží jít cestou nejmenšího odporu a je pro "tupou" masu, ne jako dřív? Jestli myslíš tohle Wowko, tak to pak jo.
-
Prosim osvetlit :) Nejak jsem to nepochopil :)
-
Fantasy než sci-fi? Nepleteš si pojmy a dojmy?
-
Star Wars je ale spíš fantasy než sci-fi...
-
aspon bude k neco noveho Cataclysm zklamal,1.raidy byly super ale ten posledni DS pekna nuda hlavne last boss.
-
Pandy ftw. Wow hraje převážná většina casual hráčů a ti tuhle "featuru" budou zbožňovat.. blizz víc co dělá, 100 000 lidí remcá, 10 000 000 se těší :)
-
Mě je šumák kolik má hra hráčů, když stojí za houby, tak ji nebudu hrát, i kdyby u ní seděl každý druhý na světě. Některé hry jsou zkrátka více "CASUAL GAMERS FRIENDLY" a některé ne. Někteří zase raději sáhnou po fantasy nežli po scifi... Nicméně SWTOR je "made by Bioware", takže bych se úpadku vůbec nebál. Dost keců, jde se hrát :)
-
Pocatecni uspech velmi slusny..nevim jestli nekdo po wow nastaroval az takhle dobre?Mozna AoC ale tam hraci ubyvali diky bugum hned v prvnich dnech..mno uvidime-samozrejme zalezi jak budou schopni zivit endgame napln.Obrovskou vyhodou TOR je zasadni rozdilnost pribehu postav republic/empire(wowko jsem nehral,ale v AoC ci LOTRo nic takoveho nebylo,pribehy se lisily jen minimalne),ktomu kazda class ze 4 ma svuj vlastni,vyborne udelany pribeh.Tudiz pocitam ze kazdy hrac si da min 2 postavy light/dark side a hraci hodiny rapidne pribyvaji
-
Tak uvidíme kolik jich bude při druhé-třetí platbě ;-) Třetí bývá většinou ta zlomová.
-
Pridej, cetl jsem ze 5 mega tvori asiati a zbytek zapadni svet takze 50 na 50 kazdopadne wow jde pomalu ale jiste do ... proste jiz nema co nabidout a je to uz jen nastavovana kase mozna kapanek pribrzdi odliv hracu ti zminovani asiati, jelikoz jich je strasne moc, ale skutek utek a pandy si strcte za klobouk
-
Uderil jsi hrebik na hlavicku, mel jsem moznost si to u kamose zahrat a nic svetoborneho v tom nevidim, jedine pozitivum je SW svet, takze tato hra bude mit porad fanousky protoze komunita SW je obrovska, ale hraci hrajici MMO jsou kapanek z jineho testa, takze zajem z pocatku je obrovsky coz je videt ,ale krale tohle stejne z trunu nesesadi to by musel byt zcela jiny kalibr hry a po case se hraci opet vrati zpet ostatne jako vzdy.
-
L2 upadla díky své aroganci, blbosti a nesmyslnému ovládání. Aion si drží slušnou úroveň cca 600 000 hráčů, Galaxies už neexistují, Metin s 4Story mají taktéž okolo 600 000 hráčů, GW si pořád drží slušnou laťku 450 000 hráčů a čeká se na nový díl, LOTR je na tom podobně. Pokud k tomu přídáme i LoL, což není MMO, tak ten má něco k milionu hráčů (potažmo registrovaných, tudíž i multihráče atd.) WoWko se pomalu přesouvá do Asie, kde je největší hráčská komunita, chělo by to spíše napsat, kolik ještě WoW hraje v Evropě. Jestli milion, tak přeháním:)
-
A proč by to měl hned být wowkiller? Pokud dokážou udržet takové alespoň takové množství hráčů tak si myslím že by mohli udržet současný payment model a nepřejít do FreeToPlay sr*ček... Pokud je tohle jen počáteční hype tak mužou skončit viz výše :)
-
to jsem teda cekal, ze vic .. aspon 3 miliony v prvnim mesici (kdyz pry predobjednavek bylo 900tk? )