Přejít na výpis diskuzí
The Old Republic už má milion hráčů, ve špičce 350 tisíc naráz
4.1.2012 | levis
123 příspěvků
-
Ver nebo ne, ale zadne MMO nehraji, kdys jsem hraval Lineage, kde zadny pribeh defakto nepotrebujes. Kazdopadne nechapu proc hned musis nekoho urazet, za to ze neumi cizi rec , patrim mezi starsi hrace ,bohuzel jsem mel tu smulu, ze me anglictina ve skole tesne minula, ale narozdil od tebe vim co je slusnos.
-
po pandarii bude jeste 1 datac a pak Titan mmo
-
Muzu ti rict ze mi malo co dalo tolik anglictiny(jiste lidi nepisou spisovne ale naucis se rozumet)jako prave onlinovky.Je fakt ze tahle je hodne pribehova,takze se castecne ochudis ale muze ti to dat hodne.
-
Tak třeba svět Warhammeru je fantasy, ale přesto tam trpaslíci používají parní stroje atd. Ono je to občas těžké rozlišit:)
-
Já chci jediné:-D Ať mi zkončí zkouškové a pustím se do TORa naplno a pak ať Blizzard zruší další vývoj WoW a udělá MMO ze světa Starcraftu:):-D
-
Ono science fiction znamena v preklade vedecka fikcia (pre tych ktory by to nevedeli *5* ), mne sa vesmirne lode, svetelne mece, blastery, osidlovanie dalekych planet, nadsvetelny medzihviezdny pohon atd. zdaju dost vedecke, a aj fikcia.
Fantasy nema s bojom dobro vs. zlo nic spolocne. Napriklad korunovani kralovia epickej fantasy (erikson, martin...) vo svojich knihach nemaju ziadny dobro vs. zlo spor. Fantasy sa proste vztahuje na fikciu pred zlomom vo vynajdeni parneho stroja (pripadne ineho umeleho pohonneho mechanizmu). V skratke, mece, kone, dokonca nejaka ta strelna zbran obcas, su tolerovane. Motorizovane vozidla a vsetky tieto SCI-FI veci su SCI-FI a nie FANTASY. -
Náhodou, v posledním filmu Star Trek ta loď vydržela celkem slušnou plabu na začátku filmu, sice to zkončilo tak, jak by to i v "reálu" zkončilo, ale něco ta loď vydržela.
-
Nejspíš, on nejspíš ani neví, co zkratka sci-fi znamená. A pokud vím, tak i ve Star Treku je jasně dané dobro a zlo (Federace vs Romulané atd.)
-
fiction , ale to už jsem napsal.
-
No nevim ... nezapomen ze muze existovat hodny Sith i zly Jedi ... takze ta rovnovaha taky neni tak cista ...
A Star Trek ani nezminuj ... ja kdyz to vidim ze ty jejich lode bez stitu nic nevydrzi, tak je mi do breku :) -
Takže jediné onlinovky, co hraješ jsou 4Story a Metin 2? A jak to máš s ostatníma hrama? Když není čeština či aspoň titulky, tak jsi K.O?
-
a to "fi" ve spojení sci-fi znamená co?? fikusy? :))
-
blizz uz hlavne robi na uplne novom mmo, je mozne ze pandaria bude posledny wow datac
-
Aspon mas duvod se naucit poradne anglicky ;)
-
Sprava ze SWTOR ma 1 mil platiacich hracov je z 22. Decembra (dva dni po vydani). "Platiaci" ale znamena len to ze si ludia pustili za 1 euro ten mesiac zdarma, presnejsie cislo by bolo z nejakeho 25 Januara, kedy si uz kazdy bude musiet zaplatit aby mohol hrat.
-
Ja bych si to i zahral a vyzkousel, ale ma anglictina je na prd, neco malo si dokazi prelozit ani s ovladanim by nebyl problem ,ale pribeh by me asi nic nerikal a to je na houby mit jen polovicaty zazitek ... Takze vlastne tuhle hru pokud nebude v cz lokalizaci hrat nebudu ,takze nikdy.
-
Souhlasím, že je Star Wars spíše fiction než science.K Fantasy má díky jasné polaritě dobra a zla i podle mě blíže než k science-fiction, kam patří spíše Star Trek universum.
-
Ta informacia o 1 mega platiacich je z 22. decembra takze dva dni po vydani.
-
Je tu zmíněno hodně různých her, ale já nedám dopustit na Dungeons & Dragons Online. To mi sedlo zatím opravdu nejvíc. Ale nejsem asi typickej MMO hráč.
-
viz odkaz: http://www.vgchartz.com/preorders/40895/