Přejít na výpis diskuzí
The Order: 1886 - recenze příběhové střílečky
19.2.2015 | Jan Olejník
594 příspěvků
-
Hlavne ze vrchol hernej historie je pre master race hra od sadelnika co hromadne zaviedol povinne DRM na "otvorenu slobodnu"platformu, kde jadrovy fyzik s vyrezanym jazyko beha s pacidlom 5 hodin po copy paste mociari, masakruje zombikov s krabou hlavou co sa teleportovali na Zem kvoli zlym vedatorom z nejakej vesmirnej řit3.
-
-
Jasně. Zbagatelizovat se dá cokoliv, když se trochu snažíš. Tobě to ale stejně moc nejde. *7*
-
-
Je to usmevne vidiet kolko PC zavistlivcov ta hra nakrkla...aspon na daco bolo dobre ze vysla :) niekto rad kridilko iny stehinko..jeden cihy druhy hota...co je zle na filmovej 10 hodinovej hre vo filmovej grafike. Ved pcckari donedavna parovali banan s kosackou a klikali na kazdy pixel na statickej obrazovke v pofidernych adventurach...
-
-
Jestli nejsi trol tak je mi tě vážně líto a jestli jsi tak vlastně taky *13*
-
-
sranda aka je to vo svete priemerna hra , recenzie okolo 60 - 70% .. ale games dáva 8/10
Ale mozno len netreba byt velky namysleny kritik, hejter .. No co som cital ma to zly pribeh ktory ma casto vela cutscen a qte, a 5 hodinovy gameplay .. Ale tak vec vkusu.. Je to nieco ako s RYSE .. tiez nic moc hra ale fanusikov si to naslo -
-
kdyby do ryse dali zombie, upiry nebo vlkodlaky, tak by to taky dostalo 8/10 za filmovost, bych se vsadil *5*
-
-
Nebo kdyby Crytek poslal "obálku" tak má i 10...
-
-
-
Slovy Michala Rybky: "Internetový diskuze jsou něco mezi skupinovou psychoterapií a hromadnou masturbací."
Pro tuhle to platí dvojnásob. -
-
Zajímalo by mě, jestli má jako odborník v obou vytyčených oblastech dostatečnou praxi, aby mohl srovnávat.
-
-
Tak určitě, stejně jako všichni, zdejší diskutující jsou herní vývojáři/PR manageři/herní recenzenti, přece!
-
-
-
To je zase jednou diskuse. *1* Tolik pozornosti si tahle průměrná hra podle mě ani nezaslouží. Ale když někoho baví tu hru bránit/špinit, tak proč ne.
Nejúsměvnější jsou ti jedinci, kteří investují jistě nemalou část svého času klikáním mínusek a plusek, jen aby dokázali těm druhým, že oni a stejně smýšlející jedinci mají pravdu. *1* -
Recenzia na sectore, student katolickej univerzity matus-ace. Matus Strba, ktory sa verejne vyjadril ze nenavidi Sony a hry od Sony a vyhlasil ze je fanboy Nintenda. Hnoj na tretiu.
-
-
Tomu říkám hnus, když někdo není tak ochotný, aby zobal Sony z ruky každé hovno, ke kterému se dostane. Ty o tom víš svoje, co?
-
-
Ja nie som recenzent ale je eticky nepripustne aby hru hodnotil clovek ktory verejne prehlasi ze neznasa Sony. To je potom vizitka webu...nic viac. Mne je fuk ci ma Order 3/10 alebo 10/10..nazor si robim podla svojich kriterii.
-
-
A já myslel, že si vytváříš názor podle průměru "erudovaných" recenzí na Metacriticu... *7*
-
-
-
-
Typická hra vhodná k výměně za jinou hru s někým jiným kdo to už odehrál. Za plnou cenu z obchodu rozhodně ne. Odehrát a znovu pryč k někomu dalšímu.
-
Spousta vas tu pise o debilizaci hracu. Na to uz je pozde. Tato diskuze je toho dokonalym dukazem *15*
-
Recenze dobrá, vše podstatné bylo řečeno a popsáno. Čtenář pozná co od hry očekávat. Potud spokojenost. Jenom mě tak napadlo, nejen u této recenze, jestli by se taky zase nemohly začít zmiňovat takové detaily jako počet zbraní, kterými se dá ve hře kydlit, kolik toho hrdina pobere atd. Sice je toho spousta známo z různých preview atd, ale myslím, že i tak by se takové informace v recenzi snesly. Přece jen moc místa to nezabere.
-
-
Asi 14 zbrani
-
-
Pánové, jaktože nemáte pod vaším hodnocením i hodnocení z metacritic? Které jste před nějakým časem začali hrdinsky přidávat pod vaše vlastní hodnocení zřejmě proto, aby jste dokázali místním diskutérům, že nejste úplně mimo mísu? (zajímavé je že se objevuje jen u her kde máte hodně podobné nebo scela stejné hodnocení) jo aha na metacritic má hra jen 66%, tak proto :D