Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • delO
    hrál jo? *15* proč lžeš?
  • hra? chtels napsat ted vysel film... tenhle novodobej konzolovej šit jako Ryse no fuj rikat tomu hra interektivni filmecek kdyz uz *11*
  • rekl agent Sony
  • kennyB: Jj hral je to vyplach, a u me to vubec s hrou nema nic spolecnyho.
    Alien mel nudnou pasaz zhruba kolem 7 hodiny, 2-3 hodky me ta hra taky stvala a neuveritelne se tahla, pak se ale zas rozjela a mela tempo. Ale ty pasaze kdy me hra bavila byli jedny z nejlepsi jaky sem u hry v posledni dobe zazival, to ty 2-3 spatny hodiny nemohli nijak zvratit.
  • kennyB
    Nechci nic říkat, ale Alien byl opravdu na začátku skvělej, ale časem začal nudit. A The Order jsi hrál, že víš, že je to špatná hra???

Reakce na Lukase...
  • Jack1947
    POdte hoši, (myslím že tu asi žádná dívka není) hoši, hoši ... vytáhneme to společnými silami nad 500 a více příspěvků. To by bylo aby legendární Vávrovo 100 věci proč nemá rád Skyrim zůstalo nepřekonané. This is epic. *12* *7*

Nothing here ....
  • mě hra bavila a užil sem si jí , peněz nelituji
  • delO
    Co má dělat FPS s grafikou? můžeš si hrát PC exluzivity v milion FPS a stejně to bude na hony vzdálene vizuální podobě nejhezčí hry historie Order 1866 *3*
  • delO
    jak jsem mohl vědět, že mě to nebude bavit po pár hodinách, jsem snad vědma? To se bavím s totálním volem?
  • Život podobných "PC trosek" musí být hodne smutný...
  • Je to mnohem dál, to máš pravdu. Dál od očí. A Crysis 3 zvládá běžná rozlišení a 60 fps, což se o tomhle říct nedá.
  • Vidis, budes asi defekt kdyz hrajes hry co te nebavi,
  • delO
    hra a čemu říkáš hra? Opravování počítačů, dveří, výtahu a schovávání se do kabinek? Mě to bavilo tři hodiny, pak jsem trpěl.
  • Nic si z toho nedele, to bude zase dobry.
    V Alienovi zase existuje hra, coz se o The Bordel rict neda.
  • delO
    dyž už tak má průměr z 50 recenzí 79% ale to jedno, evidentně tlustoprde nechápeš psaný text, bavil jsem se snad o průměru? Bavil jsem se o dvou největších herních magazínech. Jinak Order je daleko lepší a zábavnější hra než natahovaná nuda Alien, v Order aspoň existuje A.I...
  • Alien ma prumer od kritiku 81%, The Bordel 65%, jeste nejake problem?
  • delO
    půl obrazu, půl doby, ale stejně je to suveréně nejhezčí hra současnosti a to milá tlustá pc-nulo vychazí na zařízení pod 10K.
  • Kokůtek a zloděj nicků GGG detected. Zase brečí, protože jeho crapzole musí ořezat půl obrazu a půl herní doby aby ten paskvil rozjela. Trololol.
  • delO
    mě se líbí jak tady vytahuje IGN a jejich 65% a přitom váš miláček Alien dostal od nich 59%, od Gamespotu pak 60%
  • delO
    výborná hra, doporučuji zkusit už jen kvůli grafice, jelikož tohle je absolutní bomba, hrál jsem Crysis 3 na max a tohle je dál, mnohem dál, fakt mnohem dál, jako CGI, kdysi jsem si říkal u WarCraft 3, že bych chtěl hrát hru jak vypadá CGI ve W3 a teď vyšla hra, která některá CGI překonává. Herními principy to neurazí,máme tu skvělou atmosféru a příběh dokáže pohltit. Druhý díl bude bomba, už se těším..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší