Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Konečně někoho napadlo udělat jako hru i střílečku. Takže gratuluji. Byli jste první !!!
  • Games jsou ještě dobrý ale tady někdo hodně fetoval *16* *16* http://www.novinky.cz/internet-a-pc/hry-a-herni-systemy/362070-the-order-1886-okouzlujici-anglii-zaplavi-rytiri-a-vlkodlaci.html
  • Zeptám se takhle: Je to přeskinované CoD? Nebo je to ještě větší hovadina?
    • Je to horší. Cod nemá pruhy,ma MP a vypadá graficky také dobře.
      • Graficky taky dobře :DDDD
  • It od Kinga ma 1000 stran a Witcher len 300 jeden diel...fook u short story book
    • Co to sem pleteš witchera a It?
    • Jedna pětina It má 200, jeden z pěti dílů Zaklínače má v průměru těch 300. Co tam máš dál, ufňukánku?
    • přesně jsi to vystihl *3*
  • https://www.youtube.com/embed/FV-u5tvQC34
  • na tuhle hru jsem se moc těšil objednal jsem si kvůli ní novou Ultra HD TV... Zapnu to a uprostřed obrazovky 5cm proužek s hrou, zbytek černé pruhy, ale jede to krásně plynule 24fps a ta jemná grafika škoda že jen na 5% obrazovky!
    • maros.goc
      Ide to 30 fps
      • ale na ultra HD jen 24 *3*
      • Jeste aby ne, kdyz mas pres pul televize tmu.
  • Díky bohu, dobře to dopadlo, právě koukám na eurogamer.cz a hru doporučují. Jsem moc rád že mám PS4, v současné době jediná přijatelná herní platforma.
    • :D jasne no, technologicky zastarale PC v jine krabici, osetrene softwarove tak ze to nic neumi -> jedina prijatelna herni platforma. Ano. Uz sis sel koupit tu ucebnici? Mozna bys tam taky nasel ze eurogamer je pravdepodobne nejvetsi mimon co se hernich webu tyce.
    • drž pichu
      • to si říkej svý sestře, nebo ve školce. Tady jen dokazuješ jaká je PC komunita banda deg*nerátů.
        • a ty nejsi PC degenerat? Sam mas zdegenerovane PC v krabice ktera ladi do obyvaku a nic neumi. To ze se tomu rika "konzole" neznamena ze to je neco jinyho nez pc. Boze jak takovej sulinek jako ty se mohl vubec narodit je mimo veskere chapani. Meli by te utratit, nebo te poslat do stredoveku aby si na tvoji prdylce nekdo smlsnul - tomu bych se milerad ze srdce zasmal a jeste bych te kopnul do ksichtu.
        • budu to říkat ve školce, tobě, sestřičko *15*
  • Když si vezmu, kolik jsem minulej víkend prolil hrdlem, The Order mi ani zdaleka nepříjde jako blbá investice *3*
    • No..a realne si spravil blbu investiciu dva krat *1*
      • The Order si snad budu pamatovat a nebude mě z něj bolet hlava, pokud jo, chci peníze v tomhle případě zpátky *1*
  • Na stredni odhadem 9hodin.Ted mam docela zasek v indickym skladisti.
    • Asi přes pruhy nevidíš čás obrazu....
  • Jack1947
    Jednou si pořídím PS4 jednou si zahraju i Order1886. Rozdíl je že už budu vědět že to bude takové jaké to je... se všemi QTE a vše tím společným. Možná to chce brát z té druhé strany nečekat nic a dostat ještě méně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit