Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Uz vim,proc me nepomahali spolubojovnici,ja si vypnul aim asist,uz pomahaj *1* .
    • *7*
  • Problem Orderu 1886 je, ze je prilis komplexny. Tie negativne recenzie su len preto, ze recenzenti neboli pripraveni na tak komplexnu hru, plnu prepracovanych gameplay mechanik a nezadovazili si, tak ako to urobil Honza Olejnik , nepostradatelnu prirucku ku hraniu tohoto skvostu http://www.amazon.com/Order-Signature-Strategy-Guide-Bradygames/dp/0744015693/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1424519176&sr=1-1 .
    Kratka ukazka pokrocilej strategie, ktoru bez nej proste nejde pochopit a pouzit:
    http://i.imgur.com/ryMONf8.jpg
    • Za 18 USD hráč uvidí co má dělat, když bliká na obrazovce čudlík *15*

Tedy komplet hra + tuhle stojí skoro 80 USD *15* *1*
      10/10. Bez debat.
    • Keyz
      Ty vo*e co to jako je?

Jak pravil klasik:
      „Viděl jsem hada sr*t, žábu bušit pěstí do skály, koně zvracet v barvách francouzský trikolóry. Dokonce sem viděl i stíhačku couvat, vole. Ale todleto sem teda ještě neviděl.“

To je nějaký nový subžánr? Hra pro lidi s IQ na hranici debility?
    • maros.goc
      tak toto je už vrchol *1* *1*

...jeden z komentov na Amazone :D

"I am so glad they released the strategy guide of this game. I was getting frustrated when the buttons started to appear on the screen, I never thought you have to press them until the strategy told me to do it. I was able to finish the game, instantly :D
      Great book, it really covers all my questions about the game "
      • heh, co k tomu dodavat :-)
    • *1* *1*
  • Já do Orderu stejně jednou půjdu, až pořídím PS4. Jsem už holt s přibývajícím věkem casual hráč, který již na hardcore-PC hry nemá moc času ani potřebnýho skillu.

a jakožto pro filmovýho i herního nadšence je tahle hra ideální kombinace.
    • Taj samozřejmě, jestli máš přes 60, máš na to právo.
  • Ted to hraju,Co me stve!Hraju na obtiznost normal,ve hre vam zacne pomahad az ten francouz,prvni dve kapitoli se jen ucite,a koukate na filmecky,a co nas opravdu s pritelkyni nastvalo,je velikost titulku,a u teto hry absence cestiny,the last of us ma jednou tak velke titulky.Tohle,ikdyz jsem playstionak,tak obod dolu.Zatim jsem v treti kapitole a uz jsem 3chcipl,az zas tak jednoduchy to neni panove.A az zacnu hrat jak v tech ukazkach,tak to bude chvili trvar.
    • Nechapu proc ti vadi absence cestiny ve hre, kdyz sam tento jazyk neovladas.
      • A nekdo tady psal,ze ma mali obraz,kdyz si koupil 4k televizi,to je tim,ze v nastaveni menu,nezvetsil vokno,podobny problem mel driveclub.Ps4 menu,seting,sound and screem,display area seting.A je po problemu.
      • Je tam moc zbytecnych filmacu,jako kdyz tam dava na nektere prekazky kotouc z munici,aby se nektere veci roztavili,tak to mohli udelat formou pokladani nalozi, jak v killzone,2,3.Jinak tam,je podpora move ovladacu,kdybi nekdo nevedel.pred spustenim hry,zmacknete tlacitko option,important health a safety information.Tam to je ukazany.A kdyz jsem psal o bod dolu,v minulem prispevku,tak to znamenalo ze na 9tku to nema.Vyvojari si nektere veci az moc zjednodusli,nebo nevedeli jak to udelat,tak to vyresili filmacema,treba s tim zasobnikem,ze to mohli udelat jak v killzone2 s tou minou,nebo pruchod metrem,tak si to zjednodusili a je to videt.
      • Prosimte uklidni se!Myslel jsem,ze ty pismenka jsou prtavi.A hlavne je to pribehova strilecka,proto cestinu.A stve me,ze nektere filmove sekvence,mohli byt hratelne,treba vychod z metra,atd.
        • Lol, mistr ulmes opět boduje a ani nepochopil, na co Mikek narážel. *1*
          • Az budu na notebooku,tak ti ukazu,ze psat umim,na vite to neresim.
            • Ja myslím, že to vitou nebude.
  • MARTASLJ19
    Som rád, že aspoň hrej prinieslo objektívny názor

http://www.hrej.cz/komentare/the-order-1886-tenka-hranice-mezi-hitem-a-propadakem-5085/
    • Hrej, stejně jako každý recenzent Orderu, přineslo subjektivní názor...
  • Takze na Ps4 zahajovala prodene 4/10 s*ackou Knack, loni vysla za poslednich pul roku akorat dalsi 4/10 s*acka Driveclub http://www.giantbomb.com/reviews/driveclub-review/1900-677/
    Pokracuje to touhle 4/10 s*ackou http://www.giantbomb.com/reviews/the-order-1886-review/1900-698/ a pcckari udajne jen zavidej? Proboha co? Ps4 je co se exklusivit tyce NEJHORSI KONZOLE VSECH DOB!
    • Na to je jednoduche reseni. Nekupuj si ji. Me osobne je uplne u pr..le co si nejaci PCckari mysli o PS4 nebo jine konzoli.
      • Znáš ten pocit když na PS4 hraješ hru ve FullHD 60FPS...? Oh... asi neznáš...
        • vlastik.plaminek
          Ten znám z PC. Znáš ten pocit, když hraješ Red Dead Redemption?
          • neznam, proc bych mel? mam tam desitky lepsich titulu *3*
  • vite kdo tu hru oceni ja vam reknu ocen ji vypatlani konzolisti protoze tam nemusite ani rozmyslat a je to samej QTE traparna
    • To ti muselo dat hodne prace vymyslet tento nazor coz? Dost tezko by to ocenil nekdo jiny nez konzolisti, kdyz to na nicem jinem nevychazi.
    • h0p3
      Teď jsi jim to nandal, Keyboard warriore! http://p.vitalmx.com/photos/forums/2012/09/05/KeyboardWarriors_875361.jpg
  • del0
    Koukám, že DDDěcko zase dostalo záchvat a vytáhlo můj ukradený nick. *7* Je vidět, že mu stačí málo. Typický kandidát pro hru The Order. *15*
    • Ten styl psaní, ty názory a postoje a s jakou vervou se snaží o osvětu o jediné správné platformě-PS4....to je jednoznačně mistr GGG. *3*
  • me by zajmalo kolik herni recenzenti za to dostali... na zingu je asi 10 clanku za tejden o tej sracce... vsude epic hodnoceni a kdyz kouknu na net jak je to doopravdy tak se mi chce blejt... ale hold Sony umi platit...
  • Vitekb
    Tak jsem teď viděl část hry na Twitchi, kde ji streamer odehrál na celý zátah.
    Trvalo mu to 7 hodin a asi 23 minut a to několikrát umřel protože i zkoušel co bude když zkazí všudypřítomné QTE a prozkoumával co šlo.
    Obecně hratelnost stála za nic a navíc tam většinu času žádná nebyla. Třeba kapitoly 11 a 12 (celkem jich je 14 myslím?) jsou bez jediné interakce a jen člověk asi 20 minut sleduje co se děje. Jinde je asi 5 minutové video, pak hra nechá hráče vyjít krátké rovné schody a zase může chvíli sledovat videosekvenci.
    Přestřelky vypadaly velmi průměrně a jako každá druhá nudná cover-based střílečka.

Sám streamer říkal, že se mu velmi líbily postavy a zasazení hry a příběh ho taky zaujal (mě osobně, z toho co jsem viděl, příběh nesedl a přišel mi průhledný a nedotažený, ale budiž) a ohodnotil by ho tak za 9/10.
    Zato hru by ani v nejmenším nedoporučil, řekl že nemá žádný game-design, je velmi nezáživná a nenabízí nic zajímavého. Ohodnotil by jí prý nejlépe tak za 4/10.
    A za 60 dolarů by ji v žádném přápadě nedoporučil.
    Jako film dobrý, jako hra vůbec.
    • delO
      poenta?
      • Vitekb
        Nekrmit Gremliny po půlnoci.

A nebo bylo pointou zmínit pod článkem o hře mou zkušenost s řečenou hrou?

Těžko říct.
        • No tak teď ta tvá zkušenost?;-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit