Přejít na výpis diskuzí
The Order: 1886 se ukazuje na nových obrázcích a vypadá skvěle
23.10.2013 | Aleš Smutný
28 příspěvků
-
Super jeden z vetsich Titulu PS4. Bude to opravdu zajimavy "boj". *5*
-
Mě tam nesedí ty zbraně, scifi Ok, ale takový divný porychtunky..trochu to připomíná japonské hry v kterých mají hrdinové mačety, dýky větší než jsou sami.
-
Mě hlavně vadí, že panák je vlevo, to nepřekousnu. Snad to půjde nějak přehodit.
-
Nevim jestli jsem sám , ale nepřijde vám to taky trochu jako GOW v 2006. Zasazení do gothicky naladěné planety Sera , kde spolu bojují dvě civilizace. Mám takový pocit že to bude EPIC a určitě do toho půjdu.
-
Vypada to pekne, ale o hre samotne to nic nevypovida. Kazdopadne, budu tomuvenovat pozornost.
-
luxusna grafika veru. svetlo robi vela.
dice s ich 'dokonalym' frostbite enginom by si mali robit poznamky, kontrastny color grading a vtierave lens flares =/= dobry vizual -
jn vypada to paradne
-
No, asi to tu nikoho nepřekvapí. KUPUJI. Každopádně už na mě SONY těch luxusních exklusivitek navalila nějak moc. Todle je prostě jen další božárna co musím pařit.
-
-
O te hre jeste poradne ani nic nevic, ale uz vis, ze to bude "bozarna", protoze je to na PS4 vid? Usmevne *1*
-
-
To zasazení vypadá hodně zajímavě. Jen so bojim že to bude fakt jen tupá střílečka. Bylo by fajn kdyby tam alespoň byly nějaký cool gadgety, který by ten gameplay trochu osvěžily.
-
-
Me se hlavne libi to prostredi a celkova stylizace. Ale jak rikas, taky mam trochu strach, aby z toho nebyla "jen" hloupa strilecka.
-
-
Vsadim svoji deravou levou botu, ze ta hra takhle hezky vypadat nebude. Zatim vetsina her, ktere se na E3 vychloubali hezkym vizualem s kazdym novym vydanym video materialem vypadaji hur a hur.
Watch dogs, Deep Down a dalsi a dost by me prekvapilo, kdyby tahle hra byla vyjimkou.
Vyvojari si z nas akorat utahuji. -
-
Ano, jsi hater konzolových her. Další
-
-
A to si jako vycetl odkud? *1* Nekdo si dovoli neco vytknout nejake PS hre a hned je konzolovy hater?
Taky bych chtel mit ten svet tak jednoduchy *1*
-
-
Deep down nie je pravé ten najvhodnejší príklad, práve naopak, tá hra aj napriek tomu, že ma nezaujíma, vyzerá ešte lepšie ako v traileroch ale keď si zoberiem na mušku QTE one button hru Ryse, tak práve tam je vidieť ten masívny rozdiel medzi trailerami a samotným gameplayom.
-
-
Tak to si asi videl jine trailery a gameplay videa nez já. *1* Protoze gameplay videa se tem E3 filmeckum moc nepriblizuji.
-
Nemluvě o tom, že Killzone taky vypadá famózně
-
-
Ďalší skvelý príklad, killzone shadow fall, ktorý vyzerá snáď ešte lepšie v gameplay videách ako v traileroch.
-
-
Urcite mas vylestene bryle? Nemas neco s ocima? Protoze tohle ja nechapu. *1*
-
-
-
-