Přejít na výpis diskuzí
The Raven: Legacy of a Master Thief - recenze 1. epizody
11.8.2013 | Lucie Jiříková
30 příspěvků
-
nevím k čemu by ti byla čeština, když hovoříš nějakým jiným jazykem
-
cau lidi jestli chcete cestinu tak se zaregistrujte zde :http://mrazikovycestiny.cz/index.php/novinky
zaregistrujte se a do temy prosba napiste ze bi ste mneli zajem o cestinu a mozna ji mrazik udela a kdis kazdi znas potpori autora i finance urcite bude rat aj on aj mi lidi napiste tam,popripade kdis nekoho znate a vjenuje se prekladu tak ho poproste . -
jetro vim ze prekladas adventury neprelozis i tohle mislim ze zajem je velky a lidi bi prispjeli i financne teda ja urcite
-
Českej překlad by měl být samozřejmostí u každý hry stejně jako u filmů a já fakt nechápu, proč tomu tak není. Tolik lidí je bez práce a nemaj do čeho píchnout, tak mohli aspoň překládat. Je dost trapný, když vyjde nějaká dobrá hra a já na ni musím kvůli jazykové bariéře zanevřít. *9* Jako ne že bych neuměla anglicky, ale zase tak dobře neumím abych si to stihla vždycky všechno přeložit. A v některejch hrách sou ty titulky tak rychlý, že to kolikrát nestihnu přečíst ani česky, natož tak anglicky.
-
Podle traileru v článku asi 20 hodin i s nepovinnými puzzly.
-
Tipl bych si, ze duvodem je, to ze on ten preklad neco stoji (a obcas ne uplne malo, zivim se prekladatelstvim) a jednoduse se to nevyplati.
-
Před pár dny byla dokončena čeština do vtipné a dobře se hrající adventury The Book of Unwritten Tales ;)
-
No mě spíš připadá,že českých překladů se dělá mnohem víc (obecně).Spíš adventury se vůbec nedělají.Aspoň v porovnaní s devadesátkama.
-
Mám rád adventury, pár už jsem jich dohrál, jediný v čem vidim problém u dnešních adventur je absence češtiny. *7* Dřív se na devadesát procent adventur minimálně ty titulky udělali, škoda že na to dneska kašlou. Hrál bych adventury zas jak mourovatej, jen je to těžký, když jim nerozumim ani slovo. Fakt to nepochopim, proč to nemůžou překládat, když jde o žánr tohohle typu, u kterýho jde předevšim o příběh. *16*
-
A ako je to asi dlhe? Malo by to mat tusim tri epizody.