-
vááááu ty voléééé to je ale hodne nezávislá hra to asi zas jen pro intelektuali že jo nebo spiš pro feťáky, to my normálni lidé proste nepochopíme takhle moc nezávislou hru *8* *8* *8*
-
Mě dostal ten způsob titulků.
Jinak co se celé hry týče, dlouho jsem se takhle nepobavil. -
Jasny, ja vlastne jsem hral tolik her, Automaticky kazdou odsoudim "pac se mi nelibi". Duvod me nelibost ? Stara grafika, textury nulovy jjizdni model, Okruhy, okruhy... Nuda Rallye zemrelo s Burnsem a Colinem. Tot bohuzel pravda. *9* *13*
-
Proto chci logicky recenzi abych tu pak nebrečel *7* Rád bych ale věděl proč je to dementní ? Nebo se ti to jen nelíbí a hned je to blbost ?
-
Tak to nehraj a příště už radši, takový je.oviny nepiš. *7*
-
Je to Dementni, blbost a s Rallye to nema moc spolecneho, jedine co je pekne ale k nicemu je hezky destrukcni model... to je tak vsechno ale jo precti si Recenzi a nezapomen koupit, pak tu ale nebrec, ze to je na h*vno Predator to uz resil respkt ja snim v Bleskovkach... *3* Osvetu by potrebovali jednou vsichni.
-
Kdo se dostal do nebe?
Kdo zažil dva různé konce s pádem z plošiny?
Kdo si užil Confusion ending až do poslední etapy? (Ne, to už jen trollím, to snad ani nešlo, doufám :D ) -
Vic není potřeba vědět ? To myslíš vážně ? Podle čísla poznám jaká je např.hratelnost či jak tomu mám rozumět . . . Kdybys aspoň vypsal klady a zápory ale takhle vim pořád velký kulový .
-
Ooo, tak z toho čísla jsem se mnoho dozvěděl.
Děkuji ti za to, že jsi mi osvětlil. -
měl bych dotaz...
vypojili jste někdo ten telefon ze zdi? já jo, po tom jsem byl nucen se vrátit na výběr levých/pravých dveří, ale když chci jít do pravých, tak vypravěč hodí nějakou hlášku a zase se mi to restartuje u výběru, takhle pořád dokolečka... zajímalo by mě, jestli to dělá jen mě, nebo jestli ej to záměr hry... jinak super záležitost, docela jsem se zasmál zatím *4* -
Hra pro narocne a recenzuje to Bohonek...uz prva veta je oxymoron. A nie taku je.ovinu nechcem hrat ani keby dostala 1000 z 10
-
Ja nevim... treba ze jsem to vyzkousel. *7*
-
Kde jsi k tomu přišel ?
-
5/10. Vic potreba neni vedet.
-
Trollception!
-
Hral sem to este jako hl2 mod a moc sem si to uzil =) Situacni vypraveni "pribehu" a situacni humor v FPS hre kde S vlasne nema co delat=D
Myslel sem ze Portal 2 je vrchol ale Stanley spolu s Dear Esther sou opravdu klenoty -
není intelektuálská šmíra tak trochu oxymoron? *4*
-
Dohrát? Ono to má i konec?
Ať jsem dělal cokoliv nakonec se vždycky na různých místech vypravěč rozhodl hru restartovat. Pouze v jednom místě mi hrdina náhle umřel. -
Do Michelinky tahat pneumatiky, hajzly intelektuálský!
-
Co takhle recenze na WRC 4 FIA World Rally Championship?!