-
Nebo můžeš 4 hodiny
mačkat tlačítko aby dítě neshořelo -
Pokud rozumíš mluvenému slovu/psanému textu, tak v pohodě. Zábava spočívá v interakci s vypravěčem a ten mluví jednodušše.
-
Také mám problem vysvětlovat lidem o čem to je a recenze ve spoiler tagu je imho nejlepší řešení.
Jinak teda dneska v Brně, budeme Stanleyho hrát veřejně na promítačce. Dojděte se podívat/zkusit. -
zase naka intelektualska šmíra
-
Tohle byla naprostá paráda. Adventure line byla nejvtipnější a celkově to je super počin.
-
To už je tomu, kdo zadává čísla, jedno, ne ? Stejně jako se to říká u pyrotechniků - "skvělý na týhle práci je, že když něco zvoráš, nikdo tě za to neseřve" *1*
-
Včera před půlnocí jsem to už značně omámený zkusil a paráda. Musel jsem toho ale brzo nechat, protože to moje hyhňání kupodivu manželce nějak nepomáhalo usnout. :) Hodně zajímavý počin!
-
Možná je krmení trollů novej druh trollení?
-
Sakra, za takový překlep by ze mě Dharma soudruzi neměli radost... Díky.
-
Zajímalo by mě, jak moc dobře musím umět anglicky, abych si hru vychutnal?
-
Dá, ale proč bys to dělal, když si to chceš užít?
-
Božee, to vás jako furt baví ty trolly krmit?
-
Vskutku vdaka, skoda ze len toho casu je malo - a to sa uz 2 roky chystam zacat EVE - ale naco vlastne? A co mam s toho celeho? Minimalne vas to donuti zamysliet - kolega koli tomuto prestal s hranim, .... tipujem ze max do GTA V. :)
-
http://dbher.cz/k12669 Takhle nějak se to hraje v písemné formě *1* akorát hra je samozřejmě o dost lepší *1*
-
Tím, že najdeš nejkratší konec nedohraješ celou hru, když je tam těch konců více než deset.
-
Hlavně se to dá dohrát za 5 minut což je docela výtlem.
-
Uzasna hra opravdu! Jen clovek potřebuje trochu nadhledu a duvtipu, aby hru vstrebal.
-
sem se musel ujistit ze neni 1. april
-
hra nebola pre deti v prvom rade :)
-
hru som presiel do 5 minut ak idete ako vam kazu, no urcite to ma aj viac dobrych koncov lebo mimo to som narazil len na zle kde som bud umrel alebo som sa proste musel resetovat:D neviem kolko roznych je moznosti
jeden z koncov je aj taky ze staci ostat v miestnosti s vasim pc :D zajimava hra