Přejít na výpis diskuzí
The Trench vás zažene do zákopů 1. světové
9.7.2012 | Petr Poláček
111 příspěvků
-
Konecne najaka ta hra, z opomijene 1svetove valky.
To si urcite rad zaparim. -
Chete-li trošku vidět boj první světový války, tak si stáhněte film: Ztracený prapor.
Je skvělý a založen na skutečných událostí jednoho amerického praporu.
Osobně doporučuji -
-
diky za tip, me se zase dost zaujal film Paths of glory od S. Kubricka.
-
-
vypada to zajimave, ale za ty penize si radci koupim tu novou mapu kanalu do rise of flight a budu se kochat :)
-
Nějak nechápu, jak někdo může udělat zábavnou FPS na téma 1.sv? Jednak by tam těžko dostali tolik NPC, aby útok vypadal přesvědčivě, skutečně se v padesáti lidech neútočilo...to spíš v 5 000. Jednak si hráč bude číst zápisky z deníku, nebo jak chtěj "simolovat" to sezení v zákopu po dlouhý měsíce. Pak nejzábavnější část...běž proti kulometum a artilerii, třeba to na 20x pokus přežiješ. Dál nepamatuju, která hra naposled nabídla zábavný soubojový systém (snad jen Gothic 2) muž proti muži, nevim, jak si něco takovýho představujou v zákopu.
strategii ano, arkádu ano, ale FPS??? -
-
Mno jistě a FPS z druhé světové už se udělat dá bez problému. V té době už se naštěstí začala válka vést tak že se bojovalo v koridoru a střílelo stovky nácků.
-
Vidim to podobne
-
-
Nevím jestli si chci zahrát hru vlastně hru s WWI. Pro mne je to vlastně skoro nejsmutnější válka. A když si vzpomenu na Remarquea, Birdsong atd, tak si nechám WWI jen jako četbu...
-
-
A WW2 hry ti problém nedělaj?
-
-
vzajemne masakrovani amrad bez jakekoli strategie a bez ohledu na vlastni ztraty
-
-
Více méně stručně řečeno ano *4*
-
-
Ne
-
-
-
uvidíme jestli se jim podari realizovat všechny ty sliby ale když jo, tak by to mohlo mít paradni hratelnost. Pripomína to trochu obranne mise ze strategií akorát to bude fps, zmena vlastností terenu po dešti je supr nápad. Jsem zvedavej. Vyblita grafika by mi v tomto pripade ani nevadila
-
Pro všechny milovníky WW1, komiksů a notné dávky "fantasmagorie", doporučuji grafickou novelu Les Sentinelles: http://is.gd/Z6Y6Zx
Na kocogelu to bylo přeloženo jako Ochránci tuším. -
Na něco podobnýho čekám pěkně dlouho
-
Yes!!! KOnečně něco z mé oblíbené první světové. Trailer vypadá výborně. *14*
Jen jsem trochu doufal, že bych si mohl zahrát za elitní Prušáky. Škoda. -
No jo, jenže dětičky tohle nebudou chtít hrát, protože si z útoku na bodáky nadělají do kalhot.
Doufám, že tvůrci zohlední vysokou úmrtnost. Prostě by se mělo třeba dvakrát ze tří případů stát, že na hráče spadne granát, plyn, nebo mu odněkud přiletí náhodná kulka. Pokud tahle hra bude dostatečně těžká a frustrující, může se stát legendou. Ale prodávat se to ani tak nebude. -
-
pokud by to mělo splňovat moji představu hralo by to kvuli obtížnosti asi 9% hraču co to zkusí :)) tudíž nečekám pokud se to bude hodně prodávat že to bude hra dle mého gusta *2*
-
neviem či si nadelají do kalhot ale súhlasím, že predávať sa to nebude. A pritom by sa z toho dala urobiť tak ku*evsky depresívna, autentická, daždivá, brutálne a atmosferická hra akú si všetci ktorí sme už niečo odohrali želáme.
-