Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cahir
    Yes!!! KOnečně něco z mé oblíbené první světové. Trailer vypadá výborně. *14*

Jen jsem trochu doufal, že bych si mohl zahrát za elitní Prušáky. Škoda.
  • Phillios191
    Už se nemůžu dočkat, vypadá to na novou zajímavou hru a co hlavně, originální !! Díky bohu, že se konečně něco objevilo, díky za frantíky !!
  • Konecne najaka ta hra, z opomijene 1svetove valky.
    To si urcite rad zaparim.
  • Já bych si WW1 klidně střihnul. Pochodovat si bitevním polem s nožem na konzervy a v tom na obzoru něco ... rachot ... první anglický tank! Áááá. Nebo si sedět v zákopu když tu přiíétne plechovka s nervovym plynem a teď kde je ta polofunkční plynová maska ... :)
  • jeee teším sa moc na tento titul. Čakám už veľmi dlho na hru, ktorá sa pokúsi hodnoverne zobraziť atmosféru z 1.sv. vojny. Držím im palce, nech sa im to podarí. *9*
  • Konečně začínají vycházet hry i z nevyužitých dob minulých. Už jenom čekám lineárnější fps z dob napoleonských nebo husitských válek. To jsou ve hrách velmi neobvyklé záležitosti.
    • Tikov
      MP záležitost Mount and Blade: Warband: Napoleonic Wars
  • Pro všechny milovníky WW1, komiksů a notné dávky "fantasmagorie", doporučuji grafickou novelu Les Sentinelles: http://is.gd/Z6Y6Zx
    Na kocogelu to bylo přeloženo jako Ochránci tuším.
  • Chete-li trošku vidět boj první světový války, tak si stáhněte film: Ztracený prapor.
    Je skvělý a založen na skutečných událostí jednoho amerického praporu.
    Osobně doporučuji
    • diky za tip, me se zase dost zaujal film Paths of glory od S. Kubricka.
  • Na něco podobnýho čekám pěkně dlouho
  • uvidíme jestli se jim podari realizovat všechny ty sliby ale když jo, tak by to mohlo mít paradni hratelnost. Pripomína to trochu obranne mise ze strategií akorát to bude fps, zmena vlastností terenu po dešti je supr nápad. Jsem zvedavej. Vyblita grafika by mi v tomto pripade ani nevadila

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit